NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jul 2012, 00:33

amerosm je napisao/la:Ray Allen je napustio Miami i nije prihvatio ponudu Heata i trenutno je najblizi ostanku u Celticsima.
Ja imam osjecaj da ce Nowitzki zatraziti trade, jer je totalno nezadovoljan poslovanjem Mavsa.
Kad nije otišao ranije ne vjerujem ni da će sada ;)
Admir_Sa je napisao/la:imal indiane gdje u ovom cirkusu

izgleda nit luk jedu, nit luk mirisu :roll:
Isto se pitam za Spurse :roll: Nama ne fali puno da budemo najbolji jbg :mrgreen:

Btw fino za Philu i Younga dobili ljudi nekog ko može pogodit tricu :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 jul 2012, 00:36

amerosm je napisao/la:Ray Allen je napustio Miami i nije prihvatio ponudu Heata i trenutno je najblizi ostanku u Celticsima.
Ja imam osjecaj da ce Nowitzki zatraziti trade, jer je totalno nezadovoljan poslovanjem Mavsa.
Čas piše da je sve dobro prošlo a sada da nije prihvatio
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 07 jul 2012, 00:42

SirAlexFerguson je napisao/la:
Čas piše da je sve dobro prošlo a sada da nije prihvatio
I ja mislim da ce ostati u Celticsima... Oni su mu najvise ponudili i jbg hoce da bude u prvoj petorki ali i da ima sanse za pobjedu, sve za dobar ugovor...

Nema love u Miamiju, nece pobjediti u Clippersima ali nece biti starter u Celticsima. Celticsi su mu ponudili najbolji ugovor i imaju dobru sansu za prsten...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jul 2012, 03:52

Prema pisanju Americkih novinara prelazak Sessionsa u Mavse je nesiguran iz razloga sto su se u posljednji trenutak u utrku ukljucili Rocketsi. To bi znacilo da Lin ostaje u Knicksima, no ostaje da vidimo hoce li biti upravu.

PS: Izgleda da je Allen ipak izabrao Miami Heat kako javljaju mediji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 jul 2012, 15:51

A sto Ray pokopa Celticse :lol: :lol: strasno :oops:

Igrali ove sezone finale istoka protiv Heata i lagano se covjek ispali u najvece rivale i to za manje novca...

Miami sa druge strane napravio odlican potez(Wade ce igrati PG ili ? ) ...jos ako dovedu Camby-ja imali bi daleko najjacu ekipu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 jul 2012, 16:16

Ko da se nije znalo jos i prije kraja sezone da ce Isus u Heat :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jul 2012, 21:04

adnan24 je napisao/la:A sto Ray pokopa Celticse :lol: :lol: strasno :oops:

Igrali ove sezone finale istoka protiv Heata i lagano se covjek ispali u najvece rivale i to za manje novca...

Miami sa druge strane napravio odlican potez(Wade ce igrati PG ili ? ) ...jos ako dovedu Camby-ja imali bi daleko najjacu ekipu.
Kakav Wade i PG.To igra LeBron,a Mario glumi :D
Bilo bi nepošteno Maria na klupu stavit nakon ovakve sezone ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 jul 2012, 04:19

Ako jos i Camby dodje u Miami onda je to je vec 80% zavrsena stvar u sljedecoj sezoni i titula ponovo ide u Miami. Pa ta ekipa onda vise nebi imala nijednu rupu. Miami se moze mrziti ili voliti ali Pat Riley je majstor svog zanata.
Chalmers i Miller cu cesto znali masiti otvorene trice a to se rekorderu Allenu nece desavati.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2012, 14:58

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2012, 17:26

adnan24 je napisao/la:A sto Ray pokopa Celticse :lol: :lol: strasno :oops:

Ne znam sto bi nas pokopao :roll: , pa nije on sad James il' Kobe :mrgreen: da citava igra Celta zavisi od njega i da je kljucni igrac u rotaciji ;)

RayRay je izgubio poziciju u prvoj petorci, od Bradleya, koji je odigrao vise nego dobro, ali se nazalost povrijedio :(

Nit' je bio veliki motivator i vodja kao KG il' PP 8-) a nit' je otisao u Jezerase koji su pravi rivali Celticsa, za razliku od Heata ;)

A sigurno da je Rondo, i tokom citave sezone a i u ovom trenutku, za Celte puno vazniji igrac od RayRaya ;) (s obzirom na pricu oko njih dvojice)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2012, 21:24

Ryan Anderson u Hornetsima. sign&trade za Ayona.

A Jeff Green dobio 9 miliona po sezoni :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jul 2012, 21:38

Podjeljene reakcije u Pheonix-u povodom trade-a Nash-a.

[youtube][/youtube]

Ali meni nisu jasni ovi sto pale njegov dres. :? :? Al dobro svugdje ima budala pa tako i u Pheonix-u.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2012, 21:39

amerosm je napisao/la:Ali meni nisu jasni ovi sto pale njegov dres. :? :? Al dobro svugdje ima budala pa tako i u Pheonix-u.
Idioti. Bas me zanima kakva ce reakcija bit kad Sunsi ugoste Lakerse. :|

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2012, 21:48

rivalstvo je rivalstvo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2012, 21:58

Mirza starter ;) :mrgreen:
Mirza Teletovic, who has agreed to a three-year contract with the Nets, is reportedly being 'penciled in' as the team's starting power forward.
The Nets seem quite unlikely to retain Kris Humphries or pursue another PF in free agency at this point, and fantasy owners should keep a close eye on Teletovic during training camp and the preseason. He's not known as a good defender or rebounder, but he has good size and intriguing offensive skills -- for instance, he made 43.1 percent of his 3-pointers in the Euroleague last season.
The Kings and Jason Thompson are on the verge of verbally agreeing on a contract, according to Jason Jones of the Sacramento Bee.
Details of the contract aren't yet known, but Sacramento was interested in locking up JT with a multi-year deal. The Kings now have solid frontcourt depth, but fantasy owners have to wonder how minute will be divvied up between DeMarcus Cousins, Chuck Hayes, Thompson, and No. 5 draft pick Thomas Robinson. Thompson started 47 games last season, averaging 10.0 points on 54 percent shooting, 8.0 rebounds, 0.8 steals and 0.8 blocks in under 29 minutes per game.

A evo nesto prikladno za ovaj free agency, i pare koje se istresaju :mrgreen:

[youtube][/youtube] :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2012, 22:16

izgleda da bi anderson mogao završiti u hornetsima.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jul 2012, 22:17

Sta kazu nije poznat kao dobar odbrambeni igrac.. :lol: :lol: Niko ne gleda da skoro uvijek cuva igrace vise i po 10cm,koji ne uspijevaju da ga uguraju niti uspostave bilo kakvu vrstu dominacije....Receno se odnosi na Teletovica...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 jul 2012, 23:12

Ma Teletovic je zvijer igrac po meni,samo sto je malo divljao u Evropi,pa ponekad znao upropastiti dobru partiju...Mislim da ce on biti Ryan Anderson u Netsima,siriti reket,ubadati trice i omogucavati prodore Deronu Williamsu...Nadam se da ce dovesti Howarda pa onda da se pokolju sa Miamijem...Isto tako se nadam da ce Sullinger biti zdrav pa da imamo jos jaci Boston...Ostale ekipe na istoku mislim nece biti neki faktor osim mozda Bullsa kad se Rose vrati...Orlando ovim trade-om Andersona mislim ispada iz trke za PO a njih ce gotovo sigurno zamijeniti Netsi..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jul 2012, 02:10

Raja Bell raskinuo ugovor sa Jazz-om i kao moguce njegove noce destinacije se spominju Heat i Lakersi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jul 2012, 02:34

amerosm je napisao/la:Raja Bell raskinuo ugovor sa Jazz-om i kao moguce njegove noce destinacije se spominju Heat i Lakersi.
Moze on da ide gdje hoce,nije to vise onaj Bell od prije 3-4 sezone ...Mrtvi prosjek...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.