Svaka čast za navijače Hrvatske na forumu,juče ste nas (Srbiju) više nego zasluženo pobjedili.Vidio se taj motiv od 1.minute da se dođe do pobjede,sjajna pokretljiva odbrana i ubitačan kontranapad i na moju žalost rezultat je više nego realan.Mi smo juče odigrali loše,veoma loše..Protiv Španaca smo "pali" polsije 50.minute..a ovde smo "pali" i raspali se nakon 16-18,u situaciji kad imamo igrača više i naš Kapiten Momir gubi loptu u napadu ,kontranapad i ide se na +3 za Hrvatsku,nakon toga opet izgubljena lopta i Hrvatska sa igračem manje ide na +4

Sramota! To je bio ključni period,gdje smo smanjili na -2 i imali 2 minuta igrača više i šansu da izjednačimo,čak i povedemo..ali otišlo je skroz u drugom smjeru.Naša igra u napadu je toliko predvidljiva da je to užasno,,bukvalno igramo sa 4 igrača,s tim što loppta na pivota se spušta svaki 3-4 napad otrpilike,,što je užasno..Čovječe nevjerovatno je čuti da smo dali samo jedan gol iz kontranapada...a Hrvati 10,15 ..koiko već

Moramo više igrati na krila,jednostavno moramo po cijenu grešaka,iovako ih pravimo previše...Nikčević je dobro krilo,a i Prodanović može dati veći maksimum..ali ljudi nemaju dovoljno lopti što zamjeram organizatoru igre Čuturi,ali zamjeram i njima dvojici što ne trče u kontranapdae..nek se ugledaju na hrvatska krila..Ono juče je sjajno izgledalo,skidam kapu...Toliko lakih golova...Pa tu je sva filozofija..Samim tim ćemo i rasteretiti naše bekove i skinuti pritisak sa njih,a s druge strane oni se moraju bolje kretati u napadu i stvarati prostor za krila..Jednostavno svi moraju da dignu nivo igre ukoliko se želi u 1/4f,niko mi ne može reći da je ovo loša ekipa...Ja sam ubjeđen da po kvalitetu igrača spadamo u TOP 8...ali treba to zaslužiti i igrama,što dosad nije slučaj..Sutra sa Dancima treba igrati muški,ne očekivati previše,ali igrati.Zna se tu ko je favorit.Mi šansu imamo sa Mađaraskom i Korejom i treba je iskoristiti.
Mens sana in corpore sano.