OI London 2012 - Rukomet
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Rukomet
@legendo dobiće ovo Španci... Sviđa mi se ovo što igraju... Nego sve zaboravim da pitam što ne igra Romero?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Vidjećemo!!DANTES je napisao/la:@legendo dobiće ovo Španci... Sviđa mi se ovo što igraju... Nego sve zaboravim da pitam što ne igra Romero?
Sudije se pogubile, sad jedno smiješno isključenje za Dance

Ne znam što nema Romera, ionako nije igro samo je penale puco

17:15

Ko mu je djevojka valja li čemu ??' mangup je to veliki uvijek bio
Gdje gledate ovo utakmicu, šta ovo niko ne prenosi jbm im

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prenosi RTCG2... Kombinuju sa basketom... Ne znam mu ribu... Jbt svi smo ko klinci maštali da smo Krečmar... Moćno ime, haos friz, super igra... Voljeli smo i Dzombu, ali Štefana smo obožavali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
E većih pehova u rukometu od ovih Španaca nema, dva uzastopna napada imaju i ne koriste i primaju gol u zadnjim trenutcim i gube skoro dobijenu utakmicu
Ovako su i na Euru uradili nešto slično, ne znam kako oni ne mogu da prevale tu neku razliku, kad povedu više razlike za sekundu to sve ponovo ispuste

Ovako su i na Euru uradili nešto slično, ne znam kako oni ne mogu da prevale tu neku razliku, kad povedu više razlike za sekundu to sve ponovo ispuste

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma njima je problem mentAlitet... Da bi oni osvojili nešto u sportu, moraju za 3 klase biti bolji od drugih... Pogledaj fudbal i košarku....legenda reala je napisao/la:E većih pehova u rukometu od ovih Španaca nema, dva uzastopna napada imaju i ne koriste i primaju gol u zadnjim trenutcim i gube skoro dobijenu utakmicu![]()
![]()
Ovako su i na Euru uradili nešto slično, ne znam kako oni ne mogu da prevale tu neku razliku, kad povedu više razlike za sekundu to sve ponovo ispuste![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja ne znam više šta je njima problem, protiv Srbije su uradili suprotno , ovdje su bili bolji cijeli meč i vodili i na kraju sve prokockali, na Euru su do polufinala sve mljeli i u polufinalu, ponove isti meč kao i večerasDANTES je napisao/la: Ma njima je problem mentAlitet... Da bi oni osvojili nešto u sportu, moraju za 3 klase biti bolji od drugih... Pogledaj fudbal i košarku....

U Tunisu su jedino uzeli zlato 2005

Oni su trenutno najjači, ali im treba još izgleda

Baš su ovu odbranu doveli do savršenstva, igraju brzo i pokretljivo, a jako

Hrvatska,Danska i Francuska su glavni kandidati za zlato!
- legenda reala
- Kontakt:
+ Španija i između njih bi se trebale podijeliti medalje, i ovako mentalno slaba Španija može do medalje.bekicamir je napisao/la:Hrvatska,Danska i Francuska su glavni kandidati za zlato!
Za Francuze još ništa ne možemo pričati jer prve dvije utakmice igraju protiv amatera, tako da ne možemo vidjeti njihovo pravo stanje na čemu su

- legenda reala
- Kontakt:
Francuska -Argentina 17:9 poluvrijeme.
Nakon što su probali sa eksperimentom Barachet na desnom beku, Francuzi se vraćaju staroj formaciji koja im je donjela sve uspjehe, u Londonu će igrati lijevo Nikola, sredina Narcis ,desno Fernandez
Odbranom komanduju Dinart,Gile, Karabatić.
Omeyer brani dobro, Abalo je tu.
Ali ni Argentina nije pravi protivnik, ni u slijedećem kolu nećemo vidjeti šta stvarno mogu, igraju sa Tunisom, poslije slijede Švedi i Islanđani prave provjere
Nakon što su probali sa eksperimentom Barachet na desnom beku, Francuzi se vraćaju staroj formaciji koja im je donjela sve uspjehe, u Londonu će igrati lijevo Nikola, sredina Narcis ,desno Fernandez

Odbranom komanduju Dinart,Gile, Karabatić.
Omeyer brani dobro, Abalo je tu.
Ali ni Argentina nije pravi protivnik, ni u slijedećem kolu nećemo vidjeti šta stvarno mogu, igraju sa Tunisom, poslije slijede Švedi i Islanđani prave provjere

Čestitke svim navijačima Hrvatske na forumu
za današnju pobedu. Potpuno zaslužena pobeda,nema šta,baš kao što je i ona srpska bila u Beogradu. Hrvati puno bolji,pre svega u ključnim trenucima,koristili maksimalno greške naših bekova,kontrama do pobede.
Srbija će platit cenu one poklonjene pobede Španiji i verovatno okončati svoj nastup na Igrama...
p.s. Bez da ulazim i sa kim u diskusiju,jer nema potrebe,kvarit temu....Goluža je obični iskompleksirani nacionalista!

Srbija će platit cenu one poklonjene pobede Španiji i verovatno okončati svoj nastup na Igrama...
p.s. Bez da ulazim i sa kim u diskusiju,jer nema potrebe,kvarit temu....Goluža je obični iskompleksirani nacionalista!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slažem se, ali isto tako i za onu utakmicu u Beogradu bih mogao prozvati nekoliko nacionalista.underPFC je napisao/la: p.s. Bez da ulazim i sa kim u diskusiju,jer nema potrebe,kvarit temu....Goluža je obični iskompleksirani nacionalista!
Činjenica je da ih ima na svim stranama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Danas je Srbija izdominirana.Veselin je naprosto popizdio na kraju što je i bilo logično.Međutim,nije još sve izgubljeno za ovu reprezentaciju.Iako nemaju nikakvu posebnu ideju u igri,vrlo malo idu na krila,većinom to rješavaju Vujin,Rnić i Ilić udarcima sa bekovske pozicije,danas sam uvidio da ni Mađari nisu nešto posebno.Korejci su ih namučili,jedino onaj Nagy je baš dobar igrač,ovo ostalo nije nešto posebno po onom što sam vidio.Tako da očekujem pobjedu Srbije nad Korejom i Mađarskom i prolaz dalje,ali od 1/4 finala neće moći više.
Hrvatska nije danas odigrala nešto posebno u napadu.Ta lopta mora ići mnogo brže ako misle konkurisati za medalju.Da je danas protiv Hrvatske igrala npr. Španija,mislim da bi Španci slavili.Džabe ti dobra odbrana,sjajni blokovi ako nemaš ideje u napadu.Nije Hrvatska baš danas bila bezidejna,ali nije bila ni nešto dobra.Uz to,Srbi su im poklonili puno lopti.
Po mom mišljenju,Danci uzimaju zlato.
Hrvatska nije danas odigrala nešto posebno u napadu.Ta lopta mora ići mnogo brže ako misle konkurisati za medalju.Da je danas protiv Hrvatske igrala npr. Španija,mislim da bi Španci slavili.Džabe ti dobra odbrana,sjajni blokovi ako nemaš ideje u napadu.Nije Hrvatska baš danas bila bezidejna,ali nije bila ni nešto dobra.Uz to,Srbi su im poklonili puno lopti.
Po mom mišljenju,Danci uzimaju zlato.
You'll never walk alone.
- Titova-Juga
- Kontakt:
OTAC
Covjek u pravu sto posto !!!
[youtube][/youtube]

Covjek u pravu sto posto !!!
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
kakvu smo obranu demonstrirali u prvom poluvremenu svaka cast nasim momcima,sa ovakvom obranom sposobni smo za zlato,srbija je arhivirana idemo dalje!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- djoleprijedor
- Kontakt:
Svaka čast za navijače Hrvatske na forumu,juče ste nas (Srbiju) više nego zasluženo pobjedili.Vidio se taj motiv od 1.minute da se dođe do pobjede,sjajna pokretljiva odbrana i ubitačan kontranapad i na moju žalost rezultat je više nego realan.Mi smo juče odigrali loše,veoma loše..Protiv Španaca smo "pali" polsije 50.minute..a ovde smo "pali" i raspali se nakon 16-18,u situaciji kad imamo igrača više i naš Kapiten Momir gubi loptu u napadu ,kontranapad i ide se na +3 za Hrvatsku,nakon toga opet izgubljena lopta i Hrvatska sa igračem manje ide na +4
Sramota! To je bio ključni period,gdje smo smanjili na -2 i imali 2 minuta igrača više i šansu da izjednačimo,čak i povedemo..ali otišlo je skroz u drugom smjeru.Naša igra u napadu je toliko predvidljiva da je to užasno,,bukvalno igramo sa 4 igrača,s tim što loppta na pivota se spušta svaki 3-4 napad otrpilike,,što je užasno..Čovječe nevjerovatno je čuti da smo dali samo jedan gol iz kontranapada...a Hrvati 10,15 ..koiko već
Moramo više igrati na krila,jednostavno moramo po cijenu grešaka,iovako ih pravimo previše...Nikčević je dobro krilo,a i Prodanović može dati veći maksimum..ali ljudi nemaju dovoljno lopti što zamjeram organizatoru igre Čuturi,ali zamjeram i njima dvojici što ne trče u kontranapdae..nek se ugledaju na hrvatska krila..Ono juče je sjajno izgledalo,skidam kapu...Toliko lakih golova...Pa tu je sva filozofija..Samim tim ćemo i rasteretiti naše bekove i skinuti pritisak sa njih,a s druge strane oni se moraju bolje kretati u napadu i stvarati prostor za krila..Jednostavno svi moraju da dignu nivo igre ukoliko se želi u 1/4f,niko mi ne može reći da je ovo loša ekipa...Ja sam ubjeđen da po kvalitetu igrača spadamo u TOP 8...ali treba to zaslužiti i igrama,što dosad nije slučaj..Sutra sa Dancima treba igrati muški,ne očekivati previše,ali igrati.Zna se tu ko je favorit.Mi šansu imamo sa Mađaraskom i Korejom i treba je iskoristiti.

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Svaka čast Hrvatima na pobjedi ali reću samo da smo u lošoj formi i da ova reprezentacija može više u narednim godinama..
- legenda reala
- Kontakt:
Danas na rasporedu ženski rukomet u uvodu dvije jako dobre utakmice .
Prva J.Koreja-Norveška 27:27 cijelo vrijeme se igralo gol za gol, pred sami kraj su Norvežanke otišle na +2 imale prilku da završe, ali maše dva napada i Korejke dolaze do izjednačenja .
Druga Crna Gora-Angola 30:25 još jedna jako dobra utakmica, Angola nimalo naivan protivnik, dosta su dobro fizički pripremljene i dosta brzo igraju, prvo poluvrijeme su odigrale jako dobro i otišle na odmor sa prednošću, ali u drugom poluvremenu Crnogorke dižu igru na nivo više, prije svega u odbrani i prave seriju 6:0 i odlaze na +5 i tu prednost su i zadržale do samoga kraja, najefikasnije Popović i Bulatović bekovi Crne Gore
Prva J.Koreja-Norveška 27:27 cijelo vrijeme se igralo gol za gol, pred sami kraj su Norvežanke otišle na +2 imale prilku da završe, ali maše dva napada i Korejke dolaze do izjednačenja .
Druga Crna Gora-Angola 30:25 još jedna jako dobra utakmica, Angola nimalo naivan protivnik, dosta su dobro fizički pripremljene i dosta brzo igraju, prvo poluvrijeme su odigrale jako dobro i otišle na odmor sa prednošću, ali u drugom poluvremenu Crnogorke dižu igru na nivo više, prije svega u odbrani i prave seriju 6:0 i odlaze na +5 i tu prednost su i zadržale do samoga kraja, najefikasnije Popović i Bulatović bekovi Crne Gore

u vas mi se jedino svidio onaj RNIC,kakav decko ima udarac svaka mu cast,igracina,kad god je on dobio loptu bio gol,prebrz je bio za neke nase igrace iz obranedjoleprijedor je napisao/la:Svaka čast za navijače Hrvatske na forumu,juče ste nas (Srbiju) više nego zasluženo pobjedili.Vidio se taj motiv od 1.minute da se dođe do pobjede,sjajna pokretljiva odbrana i ubitačan kontranapad i na moju žalost rezultat je više nego realan.Mi smo juče odigrali loše,veoma loše..Protiv Španaca smo "pali" polsije 50.minute..a ovde smo "pali" i raspali se nakon 16-18,u situaciji kad imamo igrača više i naš Kapiten Momir gubi loptu u napadu ,kontranapad i ide se na +3 za Hrvatsku,nakon toga opet izgubljena lopta i Hrvatska sa igračem manje ide na +4![]()
Sramota! To je bio ključni period,gdje smo smanjili na -2 i imali 2 minuta igrača više i šansu da izjednačimo,čak i povedemo..ali otišlo je skroz u drugom smjeru.Naša igra u napadu je toliko predvidljiva da je to užasno,,bukvalno igramo sa 4 igrača,s tim što loppta na pivota se spušta svaki 3-4 napad otrpilike,,što je užasno..Čovječe nevjerovatno je čuti da smo dali samo jedan gol iz kontranapada...a Hrvati 10,15 ..koiko već
Moramo više igrati na krila,jednostavno moramo po cijenu grešaka,iovako ih pravimo previše...Nikčević je dobro krilo,a i Prodanović može dati veći maksimum..ali ljudi nemaju dovoljno lopti što zamjeram organizatoru igre Čuturi,ali zamjeram i njima dvojici što ne trče u kontranapdae..nek se ugledaju na hrvatska krila..Ono juče je sjajno izgledalo,skidam kapu...Toliko lakih golova...Pa tu je sva filozofija..Samim tim ćemo i rasteretiti naše bekove i skinuti pritisak sa njih,a s druge strane oni se moraju bolje kretati u napadu i stvarati prostor za krila..Jednostavno svi moraju da dignu nivo igre ukoliko se želi u 1/4f,niko mi ne može reći da je ovo loša ekipa...Ja sam ubjeđen da po kvalitetu igrača spadamo u TOP 8...ali treba to zaslužiti i igrama,što dosad nije slučaj..Sutra sa Dancima treba igrati muški,ne očekivati previše,ali igrati.Zna se tu ko je favorit.Mi šansu imamo sa Mađaraskom i Korejom i treba je iskoristiti.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Mostarac Prijedorcaninu ''u vas,u nas''
Grohotom se smijem,grohotom.
Nego znaci Danci ko biva gaze za olimpijsko zlato,nekako ''uvjerljivo''.

Grohotom se smijem,grohotom.
Nego znaci Danci ko biva gaze za olimpijsko zlato,nekako ''uvjerljivo''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Francuska ženska dominacija nad Šveđankama 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.