Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Rios

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Rios » 22 avg 2012, 20:45

Desmond je napisao/la:-----------------Begović---------------

Mujdža--Spahić--Pandža--Salihović

----------------Zahirović--------------

----------Pjanić-------Misimović-----

Stevanović-----------------------Lulić

-------------------Džeko---------------

Nadam se ovakvoj postavci protiv Latvije jer Lihtenštajn svakako moramo dobiti s kakvim god igračima izađemo.
S tim da bih ja, ako se ikad vrati u ozbiljan fudbal, Medunjanina stavio na Misketovo mjesto jer mislim da bi se bolje slagao sa Pjanićem.
Šta je sa onim Hadžićem iz Rieda???
Ibisevic umjesto Misimovica i to je to za ove dvije utakmice..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 22 avg 2012, 22:28

kao prvo da pohvalim susica sto pod njegovom palicom igramo po meni najljepsi fudbal. igramo od noge do noge i nema da golman izbaci prema dzeki (prije bolicu pa muslimovicu) pa sta bude, ali mi jedna stvar smeta a to je da neki igraci ama nikad da dobiju makar jednu sansu. ovi koji prate repku malo duze sjetice se u svoje vrijeme vedrana pelica. momak je super igrao u belgiji i prosto u svakom intervju-u molio da dobije poziv i nikad ga nije dobio :x sad, vec 2-3 godine imamo slicne slucajeve sa cetvoricom "potencijalnih A-reprezentativaca" (mahmutovic, zukanovic, buric i galesic) i jednim "potencijalnim U21-reprezentativcem" (cajic). ako svraka, sesar, ... dobijaju po 2-3 sanse onda ovi gore zaradjuju makar JEDNU!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 avg 2012, 01:46

4-4-2 najbolja formacija u ovim utakmicama sa srednje jakim rep. sa Pjanićem kao playmakerom,LUlić lijevo,Stevanović desno i u sredinu dodat još Zahirovića,a u napadu 2 jer ipak kad ima Ibišević manji je teret na Džeki..

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 23 avg 2012, 02:19

edinjo-bih je napisao/la:kao prvo da pohvalim susica sto pod njegovom palicom igramo po meni najljepsi fudbal. igramo od noge do noge i nema da golman izbaci prema dzeki (prije bolicu pa muslimovicu) pa sta bude, ali mi jedna stvar smeta a to je da neki igraci ama nikad da dobiju makar jednu sansu. ovi koji prate repku malo duze sjetice se u svoje vrijeme vedrana pelica. momak je super igrao u belgiji i prosto u svakom intervju-u molio da dobije poziv i nikad ga nije dobio :x sad, vec 2-3 godine imamo slicne slucajeve sa cetvoricom "potencijalnih A-reprezentativaca" (mahmutovic, zukanovic, buric i galesic) i jednim "potencijalnim U21-reprezentativcem" (cajic). ako svraka, sesar, ... dobijaju po 2-3 sanse onda ovi gore zaradjuju makar JEDNU!
uvijek si pametno zborio :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2012, 02:23

Nemojte se nista sekirati evo recepta !
Mozda malo kontradiktorno al vjerujem u ovaj sklad :D . Jedino mozda bi trebalo Ibisevica pomjeriti malo lijevo. ;)

-----------------Begović---------------

Mujdža--Spahić--Pandža--Salihović

-----------Pjanic ---Sesar-------------

Stevanović-----------------------Lulić

---------------Dzeko----------Ibisevic------
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 avg 2012, 02:24

Ko je ovo glasao za NULA bodova :shock: Pojedinci su providni
Sve osim sestice je razocarenje i neuspjeh
15.10 - 15.06 ...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 avg 2012, 02:49

-------------------Bega Superman--------------------
---Mujdza-----Spaha-----Pandza------Salihovic----
---------------------Zahirovic-------------------------
------Stevanovic-----Pjanic--------Lulic------------
-----------------Vedo--------Dzeko-------------------

Protiv ovih slabijih se mora igrati sa dva napadaca. I sve manje od 6 bodova iz ove dvije utakmice je ogroman neuspjeh koliko god to prepotentno zvucalo. Ako ne mozes pobjediti Lihtenstajna i Latviju, koji ces kuki na svjetskom prventsvu.

Mulala
Kontakt:

Post Postao/la Mulala » 23 avg 2012, 03:10

-----------------Begović---------------

Vranješ--Spahić--Pandža--Mujdza

-----------Pjanic ---Salihovic-----
Stevanović---------------------Lulić

----------Dzeko----------Ibisevic-----

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 avg 2012, 08:07

Donnie Darko je napisao/la:-------------------Bega Superman--------------------
---Mujdza-----Spaha-----Pandza------Salihovic----
---------------------Zahirovic-------------------------
------Stevanovic-----Pjanic--------Lulic------------
-----------------Vedo--------Dzeko-------------------

Protiv ovih slabijih se mora igrati sa dva napadaca. I sve manje od 6 bodova iz ove dvije utakmice je ogroman neuspjeh koliko god to prepotentno zvucalo. Ako ne mozes pobjediti Lihtenstajna i Latviju, koji ces kuki na svjetskom prventsvu.
Ove dvije tekme... to je to...
Poznavajući rad Papeta, sumnam da će nekog drugog na lijevi bok mjesto Salihovića, Miske je izgleda povrijeđen tako da otpada...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 avg 2012, 08:40

Dok je Pape selektor, čisto sumnjam da će Misketa ostaviti na klupi, odkako mu je ovaj zarafalo oko ušiju i fakofiro ga, ne vjerujem da ima hrabrosti ga ostaviti na klupi.
Uostalom vidjećemo.

Gledao sam juče Štutgart - Dinamo, ne bi rekao da je Miske povrijeđen, prije bi rekao da ga je Petrescu izvadio iz taktičkih razloga, no vidjećemo i to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 09:21

Batko je napisao/la:Dok je Pape selektor, čisto sumnjam da će Misketa ostaviti na klupi, odkako mu je ovaj zarafalo oko ušiju i fakofiro ga, ne vjerujem da ima hrabrosti ga ostaviti na klupi.
Uostalom vidjećemo.

Gledao sam juče Štutgart - Dinamo, ne bi rekao da je Miske povrijeđen, prije bi rekao da ga je Petrescu izvadio iz taktičkih razloga, no vidjećemo i to.
Bude li ovako igrao kao u Dinamu zadnjih tekmi sam ce na klupu,kakvo rafalanje.Sto je rafal'o-rafal'o je.
Sto se tice Petreskua i taktickih razloga,pravi je tatkicar sa Misketom je makar imao nerijesen rezultat,kad ovaj izadje tek onda Dinama ode u tri qrasna.Nece ni ovaj dugo,jos dva tri poraza i noga.
Salihovic ce gotovo sigurno na lijevog beka protiv lihtenstajna,jos kad znamo i da Lulic ne igra taj mec a Papac svoje zavrsio.Fakticki jedini prirodni lijevak,da nece Subasica koji je i drugoligasu izgubio startnu poziciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 avg 2012, 09:34

harishp je napisao/la:
Batko je napisao/la:Dok je Pape selektor, čisto sumnjam da će Misketa ostaviti na klupi, odkako mu je ovaj zarafalo oko ušiju i fakofiro ga, ne vjerujem da ima hrabrosti ga ostaviti na klupi.
Uostalom vidjećemo.

Bude li ovako igrao kao u Dinamu zadnjih tekmi sam ce na klupu,kakvo rafalanje.Sto je rafal'o-rafal'o je.
Sto se tice Petreskua i taktickih razloga,pravi je tatkicar sa Misketom je makar imao nerijesen rezultat,kad ovaj izadje tek onda Dinama ode u tri qrasna.Nece ni ovaj dugo,jos dva tri poraza i noga.
Salihovic ce gotovo sigurno na lijevog beka protiv lihtenstajna,jos kad znamo i da Lulic ne igra taj mec a Papac svoje zavrsio.Fakticki jedini prirodni lijevak,da nece Subasica koji je i drugoligasu izgubio startnu poziciju.
Pusti statistiku i rezultat? Nego reci ti meni jesi li gledao utakmicu? Reci mi šta misliš kako je igrao?

Dinamo je igrao na kontru. Misimović se nije sastavio sa loptom, par njih izgubio, bio prespor u tranziciji i jako malo trčao. To su činjenice, pusti mi te kafanske, bilo je 0:0 kad je igrao a 2:0 kad je izašao.
Dinamo je puno opasniji bio kad je Šemsov ušao, pokretljiviji je, više je trčao, čak su stvorili i niz poluprilika.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 09:47

Batko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Uostalom vidjećemo.

Pusti statistiku i rezultat? Nego reci ti meni jesi li gledao utakmicu? Reci mi šta misliš kako je igrao?

Dinamo je igrao na kontru. Misimović se nije sastavio sa loptom, par njih izgubio, bio prespor u tranziciji i jako malo trčao. To su činjenice, pusti mi te kafanske, bilo je 0:0 kad je igrao a 2:0 kad je izašao.
Dinamo je puno opasniji bio kad je Šemsov ušao, pokretljiviji je, više je trčao, čak su stvorili i niz poluprilika.
Ekipa ima 11 igraca s tim da jos tri igraca mogu da budu zamijene.Miske nije trcao kako ti kazes,sta je onda sa ovima ostalim.Kako rece pusti ti opasniji sa Semsovom a kad ovaj zamijeni Misketa primise dva gola i isto tako ne dadose ni jedan.Rezultat se pika na kraju a rezultat bogami nikako ne ide na semsovu ili ovih ostalih ruku.
Valjda mjenjas igraca da bi ocuvao rezultat ili ga poboljsao a ne da nakon zamjene sve jos shjebes.
Sto znaci jos par ovakvih taktickih zamjena i noga,pravo u Transilvaniju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 avg 2012, 09:57

Ništa, idem dalje, nema svrhe raspravljati.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2012, 12:05

zanimljivo mi je kako poseravamo neke nashe igrace zarad nekih drugih koji su , prema nasim percepcijama, u boljoj formi ili bolje pristaju nekim taktickim varijantama. pa je tako ibisevic za džeku bog, ili misimovic prespori , tromi ublehash za klupe ili je pjanic balavi mangup itd. nevjerovatno, sve neke partiote i zaljubljenici u repku ili igrace ali kad treba posrat prvi u redu. jako lose, sada je je na tapeti misimovic ali svi zaboravljaju bravure ( i to prejake) i protiv mexica, cini mi se i protiv brazila... i da ne idem u proslost.

nije bitan sastav i ne vidim nista lose da u ovim laksim tekmama igraju i pjanic i misimovic. ali sam siguran da protiv grcke kada se bude igralo treba igrati na kosevu.
i ako neko zna na koliko je suspendovan lulic?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2012, 12:14

džakailibu je napisao/la:zanimljivo mi je kako poseravamo neke nashe igrace zarad nekih drugih koji su , prema nasim percepcijama, u boljoj formi ili bolje pristaju nekim taktickim varijantama. pa je tako ibisevic za džeku bog, ili misimovic prespori , tromi ublehash za klupe ili je pjanic balavi mangup itd. nevjerovatno, sve neke partiote i zaljubljenici u repku ili igrace ali kad treba posrat prvi u redu. jako lose, sada je je na tapeti misimovic ali svi zaboravljaju bravure ( i to prejake) i protiv mexica, cini mi se i protiv brazila... i da ne idem u proslost.

nije bitan sastav i ne vidim nista lose da u ovim laksim tekmama igraju i pjanic i misimovic. ali sam siguran da protiv grcke kada se bude igralo treba igrati na kosevu.
i ako neko zna na koliko je suspendovan lulic?
Svaka ti je za potvrditi, to nisu patriote, možeš da budeš patriota, objektivni patriota, ukažeš na neke mane i nedostatke, al konstantno pljuvanje i biranje po kome ćeš slijedećem to isto da radiš, pretvara postove u apsurde.
I Lulić neče igrati samo sada protiv Lihtenštajna, jednu utakmicu je suspendovan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 avg 2012, 12:53

Evo Igor Štimac objavio spisak, kao i svaka normalna repka, 25 nogometaša.

Naš Pape pozove 19 pa mu uvijek fali.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2012, 13:03

Ebi ga burazeru, hoćemo li ga sada vješati ? Ne možemo tu ništa, kako je tako je, pomirimo se s tim, džaba se sekiramo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 avg 2012, 13:04

Ko se sekira, samo kažem, imam pravo?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2012, 13:07

Naravno da imaš, nego samo kažem isto kao i ti. Peace :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.