bosnaaaaa je napisao/la:pape je prezadovoljan avdijom i on ostaje u reprezentaciji a cocalic ce da zaigra kad mu kosa naraste ili kad amaw bude selektor

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
bosnaaaaa je napisao/la:pape je prezadovoljan avdijom i on ostaje u reprezentaciji a cocalic ce da zaigra kad mu kosa naraste ili kad amaw bude selektor
Auh,ovo je vec brutalno.bosnaaaaa je napisao/la:pape je prezadovoljan avdijom i on ostaje u reprezentaciji a cocalic ce da zaigra kad mu kosa naraste ili kad amaw bude selektor
Znaš kako rade arheolozi? Kada nešto iskopavaju, oni ne kažu: "E ovde je piramida Sunca." Naprotiv, oni kopaju, pa kad iskopaju zaključe šta je.AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Treba biti realan, Vrsajevic (barem trenutno) nije igrac za repke, prosle sezone frajer igrao u nasoj PL, i sad odjednom dodje na reprezentativno okupljanje (prvi put) i igra odigra dvije tekme, jednu cijelu i pola druge. Nema potrebe pricati koliko boljih i perspektivnijih igraca na njegovoj poziciji imamo. Stoga vas jos jednom molim da ga ne "branite" navedenim parolama. Usput, molio bih sve vas koji mislite da Vrsajevic treba igrati u repci, da mi navedete sta je to korisno uradio u ove dvije tekme. Unaprijed hvala i pozdrav svima.
Ma jok kad bude Amar..Bolje kad bude Ibrakovic,on je ljepsi a i ne bi nas niko mogao MAKET kad bi on dosao na kormilo repke..Uz to gaji jos napadacki fudbal,izdao knjigu,nije sala..A ima i stan u Zenici,bio bi blizu Bilinog Polja..Sa njim i Avdijom pristavljamo Zlatnu dzezvu u Riu sigurno i to sa rahat lokumomrz_cile je napisao/la:bosnaaaaa je napisao/la:pape je prezadovoljan avdijom i on ostaje u reprezentaciji a cocalic ce da zaigra kad mu kosa naraste ili kad amaw bude selektor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ocigledno imas kompleks od najtrofejnijeg bh. kluba i menadzera/trenera. Druga stvar, svi igraci koje si nabrojao osim Visce, uopste ne igraju na Avdijinoj poziciji, a Visca je bolji i perspektivniji igrac od Vrsajevica.zamorano je napisao/la:Avdija je odigro kako zna najbolje...Nije kao Messi,al je Messi za Viscu,Cocalica,Svraku,Bekrica cak i za Amawa je igracinaJedino je od njeg bolji Bogicevic
Avdija je ekstremno brz i uz to zna par stvari kao primit loptu, dodat loptu. Mozak mu nije jaca strana al to mu nije u opisu posla. Nek on pravi dar-mar po bokovima i nek umara protivnicke igrace. Za sve ostalo tu su Mire, Miske, Dzeko, Vedo.AdidasOldSchool je napisao/la:Ocigledno imas kompleks od najtrofejnijeg bh. kluba i menadzera/trenera. Druga stvar, svi igraci koje si nabrojao osim Visce, uopste ne igraju na Avdijinoj poziciji, a Visca je bolji i perspektivniji igrac od Vrsajevica.zamorano je napisao/la:Avdija je odigro kako zna najbolje...Nije kao Messi,al je Messi za Viscu,Cocalica,Svraku,Bekrica cak i za Amawa je igracinaJedino je od njeg bolji Bogicevic
Kompleks je cudo!
Druze, ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu fakat. Protiv onako losih protivnika frajer ne da nije imao prodora, nego je vecina lopti koje su mu bile upucene, zavrsila u gol-autu.Arnelinho je napisao/la:Znaš kako rade arheolozi? Kada nešto iskopavaju, oni ne kažu: "E ovde je piramida Sunca." Naprotiv, oni kopaju, pa kad iskopaju zaključe šta je.AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Treba biti realan, Vrsajevic (barem trenutno) nije igrac za repke, prosle sezone frajer igrao u nasoj PL, i sad odjednom dodje na reprezentativno okupljanje (prvi put) i igra odigra dvije tekme, jednu cijelu i pola druge. Nema potrebe pricati koliko boljih i perspektivnijih igraca na njegovoj poziciji imamo. Stoga vas jos jednom molim da ga ne "branite" navedenim parolama. Usput, molio bih sve vas koji mislite da Vrsajevic treba igrati u repci, da mi navedete sta je to korisno uradio u ove dvije tekme. Unaprijed hvala i pozdrav svima.
Znaš šta si uradio ti, uz svo dužno poštovanje tebi, a sem tebe rade mnogi? Generalno na ovom forumu, a najčešće na ovom podforumu, dodjete sa predstavom kako neki igrač ne valja i onda počnete brojiti zašto ne valja. Te fali mu ovo, fali ono itd.
Ja vam pričam o onom što je Avdija u bližoj prošlosti uradio, o nečemu što je sad, prošlo je al' još traje do naredne utakmice. Avdija je probijao, imao par akcija, ukupno Latvijci nisu puno puta prošli našu odbranu, pa tako ni njega.
Nije poenta u tome da momak ima brzinu i zbog toga se mora zvati u reprezentaciju, isto kao što nije poenta da momak nema ništa drugo i zato se ne treba zvati u reprezentaciju. Poenta je u njegovom djelu, onom što je uradio na terenu. Najvjerovatnije ni Sušić ne razmišlja o njemu kao prvotimcu, uostalom to dokazuje i činjenica da je utakmicu počeo sa klupe, ali daleko od toga da igrom u ove dvije tekme nije zaslužio novu priliku sa klupe. Vršajević nije uradio ništa toliko loše, a ima situacija, u kojima je bio vrlo dobar.
A usput da pomenem, ja se nadam da će Sušić u narednom periodu pozvati još bar dva do tri igrača iz naše lige.
Izvini druze, zamolio bih te da potrazis snimak prve tekme i njegov prijem lopte. Takodjer, ne znam gdje si ti vidio taj "dar-mar" po bokovima. Trcao jeste, trudio se, ali osim toga nista konkretno.AÐ_Official je napisao/la:Avdija je ekstremno brz i uz to zna par stvari kao primit loptu, dodat loptu. Mozak mu nije jaca strana al to mu nije u opisu posla. Nek on pravi dar-mar po bokovima i nek umara protivnicke igrace. Za sve ostalo tu su Mire, Miske, Dzeko, Vedo.AdidasOldSchool je napisao/la:Ocigledno imas kompleks od najtrofejnijeg bh. kluba i menadzera/trenera. Druga stvar, svi igraci koje si nabrojao osim Visce, uopste ne igraju na Avdijinoj poziciji, a Visca je bolji i perspektivniji igrac od Vrsajevica.zamorano je napisao/la:Avdija je odigro kako zna najbolje...Nije kao Messi,al je Messi za Viscu,Cocalica,Svraku,Bekrica cak i za Amawa je igracinaJedino je od njeg bolji Bogicevic
Kompleks je cudo!
Avdija je toliko brz da može izbjegavati kišne kapi na terenu.Avdija je ekstremno brz i uz to zna par stvari kao primit loptu, dodat loptu. Mozak mu nije jaca strana al to mu nije u opisu posla. Nek on pravi dar-mar po bokovima i nek umara protivnicke igrace. Za sve ostalo tu su Mire, Miske, Dzeko, Vedo.
Jašta brate zapostavio posao arhitekte zbog reprezentacije.Rahman je napisao/la:Avdija je toliko brz da može izbjegavati kišne kapi na terenu.Avdija je ekstremno brz i uz to zna par stvari kao primit loptu, dodat loptu. Mozak mu nije jaca strana al to mu nije u opisu posla. Nek on pravi dar-mar po bokovima i nek umara protivnicke igrace. Za sve ostalo tu su Mire, Miske, Dzeko, Vedo.
Kakav Usain Bolt
Pa kad spominjes Mesija on uglavnom i igra na desnom boku iako nije desnjaknego je mali Avdija kriv sto je reagovao isto kao sto bi Messi reagovao da ga stavis na desno krilo a kazes Dzeko ti je autoritet njemu ide zadnji pas ...
Nije poenta sta Avdija zna sta ne zna, takav se zakljucak jednostavno jos ne moze dovesti dok se covjek ne pokaze u jednoj jakoj tekmi . Nego kada se radi o bilo kakvoj kritici mora da bude neke mjere.Rahman je napisao/la:Pa kad spominjes Mesija on uglavnom i igra na desnom boku iako nije desnjaknego je mali Avdija kriv sto je reagovao isto kao sto bi Messi reagovao da ga stavis na desno krilo a kazes Dzeko ti je autoritet njemu ide zadnji pas ...a centarsut ne koristi niti u repki niti u klubu, dok Avdija kako god okrenes jednostavno se lik boji lopte i bjezi od nje uz liniju, da se bar zna zavuci kad kad i u sredinu pa utrcati iskoristiti svoju brezinu, ne
Nemam ja komplexAdidasOldSchool je napisao/la:Ocigledno imas kompleks od najtrofejnijeg bh. kluba i menadzera/trenera. Druga stvar, svi igraci koje si nabrojao osim Visce, uopste ne igraju na Avdijinoj poziciji, a Visca je bolji i perspektivniji igrac od Vrsajevica.zamorano je napisao/la:Avdija je odigro kako zna najbolje...Nije kao Messi,al je Messi za Viscu,Cocalica,Svraku,Bekrica cak i za Amawa je igracinaJedino je od njeg bolji Bogicevic
Kompleks je cudo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.