NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

marseille_unique
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la marseille_unique » 22 apr 2010, 06:21

ja ja ja vi ste samo uvijek bili sanjari iz cikaga cubsi ce ovo bearsi ce ono ovo ono a kad dode i prode sezona i kad pogledate nazad nista niste postigli dok mi sto kazemo mi to i ispunimo, znas koji je to karakter i posebna ekip akad trener nas kaze pazite se nas prosle sezone prije nego sto su usli u play off, niko mu nij evejrovo nego se svi smijali pogotov strucnjaci sa nfl network,

auuu oovo ce biti nasa sezona nadam se giantsima da ce mo ih docekati u finalu, btw gdje se igra super bowl ove godine, ne mogu da se sjetim na vrhu mi jezika
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2010, 08:01

ahahaha cuj ga ti si meni sega majkemi... jest da si moj tuzlak, ali brate nikako da se saberes :)....kazem ti u Chicagu vam nema pobjede 100%, jer tesko je dole doci do pobjede, jedino da vas strefe dobri uslovi za igru.Ovako posto igramo na kraju sezone ja mislim da u onakvoj zimi i vjetru koji puse blizu Michigan lake nema sanse da onakve Bearse dobijete :)...tu samo jos Green Bay moze igrat i slabo vise ko :)...nego super bowl ti je u Dallasu, a cuj na vrh mu jezika ahahaha joj dobar si ocami :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 apr 2010, 14:24

SaltCityAttack je napisao/la:ahahaha cuj ga ti si meni sega majkemi... jest da si moj tuzlak, ali brate nikako da se saberes :)....kazem ti u Chicagu vam nema pobjede 100%, jer tesko je dole doci do pobjede, jedino da vas strefe dobri uslovi za igru.Ovako posto igramo na kraju sezone ja mislim da u onakvoj zimi i vjetru koji puse blizu Michigan lake nema sanse da onakve Bearse dobijete :)...tu samo jos Green Bay moze igrat i slabo vise ko :)...nego super bowl ti je u Dallasu, a cuj na vrh mu jezika ahahaha joj dobar si ocami :)
mogu patriotsi :D :D dodje tennessee u foxborough, pade snijeg i nabubamo ih 59-0
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 20:03

Šta je s onom budalom Favre-om hoce li ludjak bacat i ove godine :D :D , nisam baš u toku za ovaj prelazni rok, navijam za Eagles-e, ima li nekih bitnijih promjenu u rosteru???
Pozz
Der Mann für die entscheidenden Tore.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 22 apr 2010, 20:12

pa i jest to neki poseban grad dallas o njim aniakd ni ne razmisljam a jest da se igralo nba all star al zaboravio sam jbg radi se stalno neka frka nekad s euhvati vremena, btw za kog navijate u play offu nba-a

ja bih volio da spursi ili magic uzmu mislim ne navijam za njih ali neka oni uzmu nadam se da hoce
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 22 apr 2010, 20:18

Pa, pobogu, Hare BvB, kakvo je to pitanje? c,c,c... ;) Možeš li zamisliti NFL bez Bretta? Naravno da ne... :D

Što se tvojih Eaglesa tiče, ima jedna veoma bitna promjena a to je da su trade-ali McNabba u Redskinse za draft pick u drugoj rundi i sad vam je Kevin Kolb glavni QB. Inače, draft je večeras...

Od drugih većih dešavanja u ligi može se izdvojiti još i to da je Ben Roethlisberger suspendovan 6 utakmica zbog nedoličnog ponašanja van terena i Pittsburgh Steelers sad žele da naprave razmjenu za njega.

@marseille, navijam za San Antonio - The Silent Dynasty
Definitions belong to the definers, not the defined

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 20:26

edina je napisao/la:Pa, pobogu, Hare BvB, kakvo je to pitanje? c,c,c... ;) Možeš li zamisliti NFL bez Bretta? Naravno da ne... :D

Što se tvojih Eaglesa tiče, ima jedna veoma bitna promjena a to je da su trade-ali McNabba u Redskinse za draft pick u drugoj rundi i sad vam je Kevin Kolb glavni QB. Inače, draft je večeras...

Od drugih većih dešavanja u ligi može se izdvojiti još i to da je Ben Roethlisberger suspendovan 6 utakmica zbog nedoličnog ponašanja van terena i Pittsburgh Steelers sad žele da naprave razmjenu za njega.
Hvala na infu.. :)

pa zašto trejdovat ''Smješka'', uz debeljucu na klupi Rida, zaštitni znak kluba...Ma dobro loš je bio prošle sezone, podbacio je u odlucujucim utakmicama u borbi za play off,,,,ipak odbrana je glavni oslonac eaglesa predvodjena Samuelom, ali ima i ona budala od Wicka za QB poziciju, valjda se smirio :o :o ,,, čuj Big BEn malo pohasio

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 23 apr 2010, 00:06

Hare_BvB je napisao/la:pa zašto trejdovat ''Smješka'', uz debeljucu na klupi Rida, zaštitni znak kluba...Ma dobro loš je bio prošle sezone, podbacio je u odlucujucim utakmicama u borbi za play off...
McNabb je imao ugovor do kraja ove sezone. Da je ostao bio bi na godinu slobodan igrač i otišao bi sigurno negdje drugo (jer Eaglesi žele da krenu s procesom izgradnje tima pa mu ne bi ni produžili kontrakt) a tako Eaglesi ne bi dobili nikakvu kompenzaciju. Ovako su dobili bar nešto za njega. McNabb inače nije bio dovoljno cijenjen u Philly-ju. Mislim da nije bio toliko loš koliko je imao talentovane ali mlade, neiskusne i nerutinirane receivere. Philly fanovi su bili razmaženi s tako dobrim QB dugo godina i vjerujem da će im nedostajati njegovo iskustvo...

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 23 apr 2010, 09:17

@hare jos je RB Brian Westbrook napustio Philly.

jaoo prve runde sinoc. nista ni sa cim.

Denver Broncosi tradeaju i tradeaju pickove, izgube pickove druge, trece runde i draftuju WR Demaryius Thomasa (DOBAR PICK) i QB Tima Tebowa kojem se predvidjalo da ce biti izabran sredinom druge runde :?: :?: :?:
prvi pik ocekivano bradford. chargersi uzeli RB Matthews. dallas problematicnog WR Deza Bryanta. a Patriotsi unatoč ozbiljnih problema sa pritiskom na protivnickog QB biraju Devina Mccourtya. valjda Bill zna sto cini.
I da QB Jimmy Clausen koji je kotirao veoma visoko(top 10) nije izabran.

i marseille ; navijam za cavalierse.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2010, 04:02

Bearsi su valjda vise nego zadovoljni ovim draftom, s obzirom da su tek birali od trece runde.
U trecoj rundi uzeli su ono sto im najvise trba, a to je safety Major Wright sa Florida Univerziteta.On je jedan od boljih na ovoj poziciji koji su ostali i prema njihovim rijecima njega su i prizeljkivali.

U cetvrtoj rundi uzeli su igraca koji dolazi iz Chicaga odnosno iz Northwestern Univerziteta defensive Corey Woottona.Njega spominju kao igraca koji bi mogao biti mozda jedan od najvecih ukradenih igraca.2008 godine je imao odlicnu sezonu sa cak 10 sucks, ali ga je povreda udaljila sa terena i nije prosle godine izasao na draft, mada su prosle godine ga spominjali kao izbor prve runde.Nadam se da ce se oporaviti od te povrede i da ce opravdati svoj izbor u Bearse, jer sigurno niko ne moze biti sretni od njega, znajuci da ne ide daleko, odnosno ostaje u svom gradu.

U petoj rundi takodjer smo uzeli odbranbenog igraca odnosno cornerbecka iz Kanzas st Joshua Moore.On ima potencijal i mogao bi dosta pomoci ekipi u buducnosti na ovoj poziciji.Prosle sezone je imao 76 tackle,12 pass breakups,three interceptions and five tackles-for-loss .

U sestroj rundi smo uzeli i qoterbecka :).... istina nemamo nekog igraca koji bi mogao biti zamjena za Cutlera. Haine je brz to stoji, ali je suvise nizak za qoterbecka i ja mu ne mogu vjerovati .logican potez uprave da dovedu nekoga qoterbecka, ali ipak sotjim iza toga da bi trebali pronaci nekog free agenta sa iskustvom koji bi bio zamjena Cutleru.
Dakle u sestoj rundi Bearsi su draftali Central Michigan quarterbacka Dan LeFevour .Za njega vazi konstatacija da je imao NCAA-record 149 career touchdowns u cetri godine u Central Michigan.On ima karakteristicke Vicka , to jeste, da se odlucuje cesto na raning game.Za cetri sezone imao je preko 2500 rashing yards i postao je prvi NCCA qoterbeck koji je preskocio 12.000 pasing yards.....Sad mogu mislit protiv koga je to on ovako bacao, a izabran u 6 rundi :)....ma nije ni bitno, ja se barem nadam da ce biti kvalitetan za kvalitetnu zamjenu mozd au slijedecoj sezoni.

U sedmoj rundi su izabrali i Texas A&M offensive tackle J’Marcus Webb koji se odlucio za draft nakon svoje freshman sezone.On i nema neku statistiku za pominjati nakon samo jedne sezone na college, ali ipak je vazno da su nekoga u offense doveli nije vise ni bitno u kojoj rundi.

Danas vise nista ne znaci u kojoj rundi igrac je biran, jer zna se desiti da igraci koje su draftani u 4-5-6 rundama ipak postano pro bowl igraci. najveci dokaz u Bearsima su Briggs I Olin Krutz koji su izabrani skroz kasno, ali ipak su napraivli po 6 pro bowlls
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 apr 2010, 10:19

Danas vise nista ne znaci u kojoj rundi igrac je biran, jer zna se desiti da igraci koje su draftani u 4-5-6 rundama ipak postano pro bowl igraci. najveci dokaz u Bearsima su Briggs I Olin Krutz koji su izabrani skroz kasno, ali ipak su napraivli po 6 pro bowlls
Tačno. Još bolji primjer: Tom Brady = 199. pick na draftu = 3 osvojena Superbowla 8-)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 26 apr 2010, 15:24

a mozes takodjer biti i 1.pick 2007. godine; biti glup kao noc, imati "cannon arm" da mozes baciti 55+ yardi, ali ne moći kompletirati pass za prvi down; vise glumiti running backa nego quarterbacka.
Nagradno pitanje: Ko je on i gdje igra? :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 apr 2010, 15:29

randy_moss je napisao/la:a mozes takodjer biti i 1.pick 2007. godine; biti glup kao noc, imati "cannon arm" da mozes baciti 55+ yardi, ali ne moći kompletirati pass za prvi down; vise glumiti running backa nego quarterbacka.
Russel iz Raidersa, kralj ima više interceptiona u karijeri od pasova za TD :roll: :roll:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 27 apr 2010, 14:06

vas odgovor je tacan :D patriotsi otpustili LB Adaliusa Thomasa.
ko da gledam šonjo će odmah potpisati za Jetse.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2010, 05:09

Izgleda da smo pronasli safetya u Chris Harrisu....On je inace nekad i bio igrac Bearsa koji su ga draftali 2005 u 5 rundi draft picka.U svojoj prvo sezoni je bio dosta dobar, a vec 2006 godine u kojoj su Bearsi igrali SUper Bowl je bio odlican, a podatak da je protiv Favra napravio 2 interceptona i onaj mozda nama u tom trenutku najdrazi u Super Bowl protiv Maninga...Nakon te sezone on je tradovan u Panterse gdje je imao 3 odlicne godine. Tamo je cak i srusio NFL rekord gdje je 2007 godine imao cak 8 fumbles.
Mislim da je pun pogodak sto su vratili Harrisa jer zaista njegov i Brownov odlazak puno je djelovalo na odbranu.

edit:

kako stvari stoje, postoji mogucnost da Bearsi dovedu Owensa :shock: ...neznam sta da kazem na ovo, ali mislim da nam nije potreban.On je jos uvjek dobar i ne mogu reci da on nama nebi bio pojacanje, ali on nije dobar za ekipu sa svojim ponasanjem.Chicaco zaista ima mlade i perspektivne recivere.Znam da svi misle da ih fakticki i nemamo, ali ja,a i vecina vide u Johny Knoxu mozda buducu zvijezdu NFL lige.On je u svojoj prvoj sezoni pokazao da je jedan od najbrzih recivera u ligi, a cak na prvim testiranjima pred pocetak prosle sezone bio je brzi od Hestera.Ocekujem da ove godine priliku dobije i proslogodisnji pick Iglesias koji je imao dosta dobru akrijeru na collegu za Okahomu,ali prosle godine nije dobio ni jendu priliku kao reciver.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 apr 2010, 19:58

Hare_BvB je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:a mozes takodjer biti i 1.pick 2007. godine; biti glup kao noc, imati "cannon arm" da mozes baciti 55+ yardi, ali ne moći kompletirati pass za prvi down; vise glumiti running backa nego quarterbacka.
Russel iz Raidersa, kralj ima više interceptiona u karijeri od pasova za TD :roll: :roll:
a eno budalasa u oaklandu dize 300 pounds (oko 135 kg). Smjesniji je naslov: Ukoliko ga ne prebace na poziciju left tackle, vjerovatno ce ga otpustiti :lol: :lol:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 apr 2010, 20:21

evo nekih naslova pa et dragi forumasi i fanovi NFL-a "feel free to leave a comment" :D

Will Chemistry Be An Issue In The Jets’ Locker Room?

The Jets’ roster has seen more action than… I was going to say something inappropriate, but let’s just skip it.

New York has lost a lot of veteran voices in the locker room, including Jay Feely, Alan Faneca, and Leon Washington. The addition of Santonio Holmes isn’t exactly a character-builder, either. But if anyone is up to the challenge, it’s Rex Ryan. Let’s see what kind of ego-management he can pull off in 2010.

Will Dolphins Regret Trading for Brandon Marshall?

Although early indications suggest that Marshall is strongly committed and fitting in fine with his new teammates in Miami, let’s not forget that he’s far from a saint.

Locker rooms can turn ugly quickly, and some might say that having Marshall on your team is asking for it. That new contract should help him stay focused, but money doesn’t change character.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2010, 17:21

Ipak Bearsi nenamjeravaju dovoditi bilo kojeg veterana recivera bar za sada.Srwtni su sa ovim sto posjeduju jer imaju mozda najmladje recivere i sigurno mogu jos npredovati.
Navodno su prezadovoljni ovim 6 pickom qoterbeckom, barem prema prikazanom u rookie campu.Nisu imali namjeru dovoditi qoterbecka, ali im se ukazala prilika jer je ovaj Dan LeFevour bio rangiran u 4 rundu picka, ali mnogi su birali igrace na drugim pozicijama i tako Bearsi su dobili priliku da uzmu njega.Vec sam naveo njegove karakteristike i sigurno da bi mogao izrasti u dobrog qoterbecka.Pored njega Bearsi su doveli jos jednog qoterbecka, koji nije izabran na draftu i potpisao je kao free agent.Nama ovdje je dobro poznat Juice Williams koji je bio prvi qoterbeck Illinoisa.Po meni bio je dosta dobar na collegu i moze baciti dosta dobro, ali sto sam mogao da vidim i jako cesto pravi greske.Uglavnom nadam se da ce biti dobra zamjena u slucaju nedo bog kakve povrede Catlera.

Naravno treba spomenuti ba Bearsi bi mogli u narednih nekoliko dana ili mozda sati, dovesti veterana qoterbecka Marc Bulgera koji vise nije clan St Louis Ramsa.On bi bio idealno rjesenje, s obzirom da ima iskustva.Kako sam imao zelju da su ovog covjeka doveli samo prije nekoliko seozna kada je bio u velikoj formi i bio jedan od biljih qoterbeckova lige,Sada nije onaj stari, ali ja se ipak nadam da se on samo uklopio u sivilo one ekipe koja je zadnjih nekoliko godina ubjedljivo uz Detroit bila najlosija ekipa u ligi

Ovdje ima i vjest iz pisane sampe :)

http://sports.gather.com/viewArticle.ac ... 4978213483
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 14 maj 2010, 19:00

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 14 maj 2010, 20:02

randy_moss je napisao/la:http://blogs.nfl.com/2010/05/12/to-moti ... he-finger/

pogledajte torryev prst... :o :o
OMG :o :o :o Svaka čast ovome "old school player"-u ali, brate, što izgleda freaky! :mrgreen: :? :D

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.