Ma stoji to. Ima svuda propusta, ali ne treba na to tako gledati. Italija ispašta zbog mnogo stvari, ali sudije generalno kvare opšti dojam, jer su oni glavna tema skoro svih priča nakon utakmice.No10 je napisao/la: Realno svugdje se loše sudi i greške se dešavaju, u lp isto. Jedino kod nas u Italijirivalstvo je ogromno i mržnja među klubovima pa se frka previše pravi.
Coppa Italia
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Coppa Italia
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
LevaticuChinaglia je napisao/la:Morata, pa je l' ima većeg panja na dunjaluku???
kako vas je Real svjetski izlevatio

Max Allegri
nemam, jer da imam, sigurno ne bih dao €20 mln za ćutuka 

-
- Kontakt:
Ćutuk ove sezone 6 golova,3 asistencije a treci napadac,liku 22 godine tek dosao u Italiju ,citave pripreme bio povredjen,kakav ce bit kad udje u formu ako je sad ćutuk

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
bit' će k'o Henry iz najboljih danaJuventino1995 je napisao/la:Ćutuk ove sezone 6 golova,3 asistencije a treci napadac,liku 22 godine tek dosao u Italiju ,citave pripreme bio povredjen,kakav ce bit kad udje u formu ako je sad ćutuk![]()

-
- Kontakt:
Slazem se,neku noc udjem kod buraza u sobu(navijac Arsenala) i pogledam nekih 10 minuta utakmice Chelsea-Liverpool i glava me zabolila,dinamika kretnje lopte ravna tenisu. Strasno. Prilika na jednoj strani i za 10 sekundi na drugoj. A likovi se ubise,pa 70% onih duela u Italiji bi sudija prekinuo i onda bio okruzen sa 7-8 igraca koji traze neke kartone i mlate rukama... Ne mislim da se u engleskoj igra posebno bolji fudbal,takticki jaci sigurno nije ali dinamika i atraktivnost su neuporedivi. Oni bukvalno igraju "lopte" umjesto fudbalaPupi04 je napisao/la:
Stvarno koji je sok prebacit na utakmicu npr. engleskog kupa i ovo sto gledamo, tamo puca sve od tempa, dinamike, prilika a ovdje prebacis 15 minuta i nista nisi propustio, ne samo za vecerasnju utakmicu.

Vjerujem da nekome ko prati samo engleze Serija A djeluje umirujuce ako ne depresivno

Prve utakmice polufinala kupa 04/03/2015
Druge utakmice polufinala kupa 08/04/2015
Pa mogli su napraviti razmak godinu dana od dvije utakmice
, zaboraviš kako si igrao da nove utakmice 
Druge utakmice polufinala kupa 08/04/2015
Pa mogli su napraviti razmak godinu dana od dvije utakmice

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
daye riomma daye

0-1 GomezVelaHavle je napisao/la:Stanje na utakmici?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Super.FaraonTM je napisao/la:0-1 GomezVelaHavle je napisao/la:Stanje na utakmici?

Aljegri, out!
Trpa Gomez, trpa

Loša utakmice sve u svemu, Roma i dalje očajno igra, dok ni Fiorentina nije ništa odigrala, individualni kvalitet Gomeza presudio.
Biće zanimljivo polufinale Juve-Fireontina, kad se napale stanovnici Firence
Biće zanimljivo polufinale Juve-Fireontina, kad se napale stanovnici Firence

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
mislim da će smećari izbacit' šintere, iako mi je svejedno protiv koga ćemo igrat'
mada, više bih volio da izbacimo šintere

Napoli: Andujar; Koulibaly, Albiol, Britos, Strinic; Gargano, David Lopez; Callejon, Hamsik, De Guzman; Higuain.
Inter: Carrizo; Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Brozovic, Medel, Hernanes; Shaqiri; Icardi, Puscas
Inter: Carrizo; Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Brozovic, Medel, Hernanes; Shaqiri; Icardi, Puscas
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
vidim da jos boli onih 2:2Chinaglia je napisao/la:mislim da će smećari izbacit' šintere, iako mi je svejedno protiv koga ćemo igrat'

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Higuain oploditelj, Rafa majstor za kupove
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.