Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
nova godina, svake godine najvece razocarenje. ocekuje se mnogo i na kraju dobijes u najboljem slucaju prosjecne dvije noci.
ostani kod kuce i placi za curomjasmin10 je napisao/la:nova godina, svake godine najvece razocarenje. ocekuje se mnogo i na kraju dobijes u najboljem slucaju prosjecne dvije noci.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gola formalnost
zanemari ovo formalnost,ubaci cUpi i miLina 
Budući da mi vjera ne dozvoljava neke cirkuse i pre$ravanja povodom te noći

Budući da mi vjera ne dozvoljava neke cirkuse i pre$ravanja povodom te noći

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 16 dec 2013, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
jao kako smijesan fol.LenBias je napisao/la:ostani kod kuce i placi za curomjasmin10 je napisao/la:nova godina, svake godine najvece razocarenje. ocekuje se mnogo i na kraju dobijes u najboljem slucaju prosjecne dvije noci.
ti si predpostavljam jedan od onih koji po cijeli dan drkaju ispred racunara. izadji malo vani, dodji sebi. vjerovatno si jedan od onih koji glume neke face na forumu, a izlaze svako dvije godine u grad.
Nemoj mi na komšiju..LenBias je napisao/la:ostani kod kuce i placi za curomjasmin10 je napisao/la:nova godina, svake godine najvece razocarenje. ocekuje se mnogo i na kraju dobijes u najboljem slucaju prosjecne dvije noci.
okjasmin10 je napisao/la:jao kako smijesan fol.LenBias je napisao/la:ostani kod kuce i placi za curomjasmin10 je napisao/la:nova godina, svake godine najvece razocarenje. ocekuje se mnogo i na kraju dobijes u najboljem slucaju prosjecne dvije noci.
ti si predpostavljam jedan od onih koji po cijeli dan drkaju ispred racunara. izadji malo vani, dodji sebi. vjerovatno si jedan od onih koji glume neke face na forumu, a izlaze svako dvije godine u grad.
- Marsal
- Kontakt:
Dan kao i svaki drugi kad pijem sa rajom samo sad imamo više za popit.
Slavit ću kod sebe u kuci, bice ova cura što mi se svidja, nazalost biti će sama medju nas 4 muškarca tako da cu je morat od šakala branit.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pazi da ti ne bude ko ovom jednom momku za novu. On se napio, a trebao yebat tako curu sto mu se svidjala. Dosao u sobu mu jaran i rekao mu da se napije mlijeka da dodje sebi. Ovaj kad se vratio, imao je šta vidjet.Marsal je napisao/la:Dan kao i svaki drugi kad pijem sa rajom samo sad imamo više za popit.Slavit ću kod sebe u kuci, bice ova cura što mi se svidja, nazalost biti će sama medju nas 4 muškarca tako da cu je morat od šakala branit.

- Marsal
- Kontakt:
Uzeo bi onaj jogurt i sve bi mu ga u facu.Belmin6 je napisao/la: pazi da ti ne bude ko ovom jednom momku za novu. On se napio, a trebao yebat tako curu sto mu se svidjala. Dosao u sobu mu jaran i rekao mu da se napije mlijeka da dodje sebi. Ovaj kad se vratio, imao je šta vidjet.![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zamisli tu scenu, tacno bi se napio da me u hitnu voze, da mi se to desi.Marsal je napisao/la:Uzeo bi onaj jogurt i sve bi mu ga u facu.Belmin6 je napisao/la: pazi da ti ne bude ko ovom jednom momku za novu. On se napio, a trebao yebat tako curu sto mu se svidjala. Dosao u sobu mu jaran i rekao mu da se napije mlijeka da dodje sebi. Ovaj kad se vratio, imao je šta vidjet.![]()
za Novu godinu ce puci vise kondoma nego petardi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad smo vec kod proslave da vas pitam..Isplati li se ici u jedan lokal puštat muziku i dobiti dnevnicu, plus djabe pice i hrana ?
- Evolution87
- Kontakt:
sa drustvom u stanu, bice treba i svega ostalog 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
plus stolicu u vuGla (ako je neka balavurdija u pitanju,koja se napije za 5 maraka)Belmin6 je napisao/la:Kad smo vec kod proslave da vas pitam..Isplati li se ici u jedan lokal puštat muziku i dobiti dnevnicu, plus djabe pice i hrana ?

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
ako ne brojimo ove sto ih je ostavila cura pa placu pola godine po forumuKaunas je napisao/la:za Novu godinu ce puci vise kondoma nego petardi![]()

nije to u pitanju, vecinom su to 30+ godina ljudi..Fecox je napisao/la:plus stolicu u vuGla (ako je neka balavurdija u pitanju,koja se napije za 5 maraka)Belmin6 je napisao/la:Kad smo vec kod proslave da vas pitam..Isplati li se ici u jedan lokal puštat muziku i dobiti dnevnicu, plus djabe pice i hrana ?![]()
samo sto ce trebati bruka para za novu
rezervacija 15 KM prvu noc, drugu noc 5 KM. i jos dok platim dvije-tri ture, a nas sedam 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Divi ovog macho-mena sto nam se naklatio na kostiLenBias je napisao/la:ako ne brojimo ove sto ih je ostavila cura pa placu pola godine po forumuKaunas je napisao/la:za Novu godinu ce puci vise kondoma nego petardi![]()

Ja bi najradije ost'o kuci, al yebaji ga, radije cu plakat s drustvom nego sam

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja izgleda nakon dugo godina da cu kuci proslaviti
Jedino ako kakav plan ne upadne u posljednim trenucima

Jedino ako kakav plan ne upadne u posljednim trenucima

Visca el Barça ! Mes que un club !