nije arapsku , nego ruskudenirob je napisao/la:kupaju se u parama jebli majku arapsku poganu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
nije arapsku , nego ruskudenirob je napisao/la:kupaju se u parama jebli majku arapsku poganu.
De da razjasnimo,jel ne mozes il ne zelis da vjerujes u tu izjavu ?juznjak> je napisao/la:Koliko ja znam Falcaov idol je Asprilla . Nece izjaviti: moje srce je u Monacu zato sto mi oni daju 14 miliona godisnje. Jako ih volim ,tamo je igrao i Henry![]()
Za par sezona ga se moze ocekivati u Juventusu,Arsenalu ili New York (Tragom Henry-ja)BigBigBang je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA placem majke mi citajuci ovu izjavu Falcaoa. Moje srce je u Monaco otisao je tamo jer njegov idol Henry je tamo igrao![]()
![]()
sonik24 je napisao/la:sad ce navala onih sto od djetinstva navijaju za Monaco
Jarane,medju tim velikanima nemam klub za koji navijam,ali igraci BVB-a nisu nikakvi odvratni zutalji,to su mladi momci puni elana koji su se skoro popeli na vrh Evrope,i dva puta uzastopno uzeli Bundesligu,a da su pri tome potrosili skroz malo novca,te na kraju zaradili.Odvratni su oni timovi koji placaju igrace po 50-60m eura.muXmania je napisao/la:sonik24 je napisao/la:sad ce navala onih sto od djetinstva navijaju za Monaco
Isto kao sto se odjednom pojavilo milion navijaca Borussije nakon dvije uspijesne sezone. Do tad je rijetko ko simpatiso odvratne zutalje. I ti sam ces sad fol tvrditi da za BVB navijas godinama, malo sutra.
BigBigBang je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA placem majke mi citajuci ovu izjavu Falcaoa. Moje srce je u Monaco otisao je tamo jer njegov idol Henry je tamo igrao![]()
![]()
legendarna ostava pa ona ekma sa realom hh.sta je sa ovim rotenom jel zivIlPrincipino je napisao/la:Rothen, Prso, Evra, Adebayor, Giuly, Morientes,...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.