Kup FBiH

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Kup FBiH

Post Postao/la badblueboylivno » 04 avg 2014, 11:18

Grdan je napisao/la:...
FK Turbina plasirala se u daljnje natjecanje Kup-a NS FBiH, gdije će u sljedećem krugu igrati protiv nekog od pobjednika pobjednika Kup-a ŽNS ZH, ŽNS HB, NS USK i NS SBK/KSB koje je na rasporedu 20./21.8.2014...
Pa yebote. :tokralju: :rol:

A da ne govorim o ovom kup-a i forsiranju istog kod praktički svakog sportskog saveza u BiH, sakaćenje jezika na najjače. :tokralju:

Kakav bućkuriš napraviše neznalice. :tokralju: Turbina uopće nije trebala igrati u kupu, a kad već je, poraženi finalist mora u kup FBiH jer je pobjednik osigurao isti plasmanom u prvu ligu.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 avg 2014, 11:36

Kup-a, a kad je rijec o FIFA-i i UEFA-i onda svi pisu npr. 'Odlukom FIFE', 'Danas je u UEFI odluceno'. Napisem i ja nekad kad se s nekim dopisujem, a i to sve malim slovima. Oni sve napisu velikim, kao da FIFE i UEFI znaci nesto. Sta im znaci ta skracenica? I to neki priznatiji portali i novine pisu, a barem bi oni trebali imat lektora i poznavati neke osnove. Mene jezik i gramatika nikad nisu zanimali, al neke stvari i meni zapadnu za oci.

I gledam ti maloprije wikipediju. Pise ti da u Posavini igraju 2. i 3.8. utakmice. Odem po fb stranicama klubova i jedan klub pise da danas igraju neki turnir, a drugi pise da igraju 6.8. Kod ostalih nema nista. Moguce da su neki pomjerili na srijedu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 avg 2014, 11:51

Slao sam mail Savezu PŽ, napisali su mi da se utakmice igraju 2./3. kolovoza, sad ne znam što je s tim. :D

Evo rezultata: https://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%8 ... ina_Canton" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 avg 2014, 12:50

Tek sad sam opet pogledao i vidim da ovi igraju 6.8., profulao sam za dan i da je to polufinale. Nisam ni citao na prvu tko igra i sta igra, samo sam rezultate i datume trazio. Da sam pogledao prethodni status nasao bi to sta sam trazio, al jbg

Al vidim na wikipediji da si i ti naletio na isti status :mrgreen:

Nasi prekosutra igraju finale. Ako odu u punom sastavu ocekujem pobjedu :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 avg 2014, 13:12

Odgođeno finale kupa TK (za sljedeću srijedu) te prva finalna utakmica kupa ZDK (za nedjelju) zbog nevremena i poplava. Finale kupa u nedjelju također, ali tako je raspoređeno prije.

Samo ostaje ZHŽ, nema nikakvih konkretnih informacija, ako netko zna, neka podijeli.

Evo malo statsa:
odigrano 78 utakmica
postignuta 324 pogotka
nastupilo 97 klubova
odustalo (nakon ždrijeba) 27 klubova

:D
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 avg 2014, 11:56

Livnjak, jel mozda znas propozicije za Omladinski kup BiH? Vidim da se i tu igraju kantonalni kupovi i da igraju i premijerligasi pa me zanima kako se tu dolazi do drzavnog.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 avg 2014, 14:43

Prije se odigraju kantonalni kupovi, pobjednici u Federaciji igraju pet parova i pobjednici idu u četvrtfinale državnog kupa, a tri se priključuju iz RS-a (ne znam kako tamo ide, moguće po područnim savezima kojih ima sedam). Dalje se igra na dvije utakmice, kao i kod seniora.

Format je sličan pionirskom prvenstvu, najbolji klub iz svakog kantona/županije ide u završnicu, pet iz FBiH i tri iz RS igraju za prvaka države.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 avg 2014, 21:44

Hvala

Borac - Zepce 2-1

Uzvrat u srijedu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 avg 2014, 14:12

Igra se i u ZHŽ-u, u srijedu je Sloga domaćin Posušju u utakmici za ulazak u pretkolo Kupa FBiH. Tako će se kompletirati sva županijska/kantonalna natjecanja, mislim prvi put ikad.

Mladost Sibovac osvojila Kup , nakon penala bolji od Odžaka.

Ždrijeb prvog i drugog pretkola je sutra.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 avg 2014, 14:43

Jel izvuceno ovo? Sad citam da je u pola dva danas

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 avg 2014, 17:58

Obavljen ždrijeb:

http://www.sportzdk.ba/foto-odrzan-zrij ... i-sibovac/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://en.wikipedia.org/wiki/2014-15_F ... govina_Cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 avg 2014, 18:03

otkud sad Višića kad su iz HNŽ saveza pisali da prolazi Turbina u kup Federacije :urnebes: :lol: ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 avg 2014, 19:15

Grdan je napisao/la:otkud sad Višića kad su iz HNŽ saveza pisali da prolazi Turbina u kup Federacije :urnebes: :lol: ?
Pisao sam već, ljudi koji vode to nemaju pojma što rade. :urnebes: Nešto nije bilo u red' kad nasred natjecanja dijeliš pehare. :urnebes:

Sretno Višićima i našem prijatelju s foruma, ali teško da mogu nešto protiv Tomislava. Tomislavu i Slogi put prema "finalu" federalnog kupa otvoren, Sloga ima doma Posušje pa Novi Travnik, a ako Tomislav preskoči Višiće, dočekuju Ključ.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 avg 2014, 23:37

I nas sreca pomazi. Ako osvojimo sutra nas kup onda kuci cekamo Mladost Sibovac. Ne znam kakvi su oni, al bitno da se igra u Zepcu. U drugom kolu slobodni i u trecem nadam se nekom sto losijem.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 13 avg 2014, 11:29

badblueboylivno je napisao/la:
Grdan je napisao/la:otkud sad Višića kad su iz HNŽ saveza pisali da prolazi Turbina u kup Federacije :urnebes: :lol: ?
Pisao sam već, ljudi koji vode to nemaju pojma što rade. :urnebes: Nešto nije bilo u red' kad nasred natjecanja dijeliš pehare. :urnebes:

Sretno Višićima i našem prijatelju s foruma, ali teško da mogu nešto protiv Tomislava. Tomislavu i Slogi put prema "finalu" federalnog kupa otvoren, Sloga ima doma Posušje pa Novi Travnik, a ako Tomislav preskoči Višiće, dočekuju Ključ.
Različite informacije su na stranici Saveza Federacije:

http://nsfbih.ba/novost/10278/izvrseno_ ... pa_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;

Prema ovome pobjednik između Sloga/Posušje - Novi Travnik dočekuje Ključ, a pobjednik između Višića i Tomislava ide izravno u završnicu Kupa Federacije.

A mi evo se ipak nađošmo u pretkolu, kao što si ti pretpostavio, ali u stanju kakvom smo sada teško ćemo išta napraviti protiv Tomislava... :kafa:
www.facebook.com/hnkvisici

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 avg 2014, 19:50

Žepče stiglo do prvog trofeja od pokretanja kluba :tokralju: 3-1 protiv Borca :thumbup: Igraju protiv također četvrtoligaša, Mladosti Sibovac, za ulazak u finale Kupa FBiH i prolaz u državni kup.

Vidim na drugoj temi i da je Sloga došla do titule, samo nema konačnog rezultata... još čekamo TK i to je to.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 avg 2014, 20:01

Sta ce mali Borac :mrgreen: Mogu bit sretni da nisu dobili jos tri komada. Nadam se da ce ova Mladost isto proc, a buduci da nasi lete po terenu vjerujem da i oce.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 avg 2014, 02:12

badblueboylivno je napisao/la:Žepče stiglo do prvog trofeja od pokretanja kluba :tokralju: 3-1 protiv Borca :thumbup: Igraju protiv također četvrtoligaša, Mladosti Sibovac, za ulazak u finale Kupa FBiH i prolaz u državni kup.

Vidim na drugoj temi i da je Sloga došla do titule, samo nema konačnog rezultata... još čekamo TK i to je to.
Mramor 0:0 Mladost Malešići (5:2 p), lagano peti put u historiji natjecanja do pehara. :salut:
Azot - Mramor, tu bi Mramor mogao više nego lagano završiti posao, i onda protiv Mladosti iz Župče na domaćem terenu, a teren u Mramoru je neosvojiv, to najbolje znaju Radnik iz Bijeljine (1/16 Kup BiH 2011 - 1:0, direktno iz kornera igrač pogodio drugu stativu LINK GOLA) i Čelik iz Zenice (2012 - 3:0).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 avg 2014, 18:37

Jel postoji mogucnost da se u finalu sastanu osvajaci kantonalnih kupova ili ce sva cetiri 100% ici na prvoligasa?

EDIT: Imas gresku na wikipediji. Naveo si Rudar Kakanj i Mladost DK kao timove iz Srednjebosanskog kantona, a oni pripadaju ZDK

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 avg 2014, 17:48

Signore je napisao/la:Jel postoji mogucnost da se u finalu sastanu osvajaci kantonalnih kupova ili ce sva cetiri 100% ici na prvoligasa?
Koliko znam, nema nikakve protekcije, svaki može sa svakim.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.