FK Radnik Bijeljina

sinergija
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la sinergija » 23 jul 2012, 12:57

[/quote]
incident je napisao/la:
sinergija je napisao/la: Radnik su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka pojačali Mladen Lučić, Marko Jevtić, Danijel Ćulum, Armin Kapetan, Dragan Ristić, Uroš Sekanić i Stevan Jovanović.
Ovaj Nikic dosao kao pojacanje dao 3 gola, a nigdje ne pise da je i on sad dosao :) Mada on je domaci igrac, ali ipak i on je sad stigao u klub.
Basara nije los igrac, ne bi bilo lose kad bi dosao i on.
U subotu je prilika protiv Donjeg Srema da ih vidimo sve na djelu, mada utakmica u Zvorniku, i pored svih poteskoca koje klub ima daje nadu da nas Radnik ima sanse da ove godine izbori opstanak,jedino me brine da li ce da igraju na stadionu u Bijeljini.Radnik je Bijeljina a ne Radnik Ugljevik..
JEDAN KLUB JEDAN GRAD!!!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 23 jul 2012, 14:32

kakav crni Ugljevik....

Basara? Ne znam šta bih rekao, vidjećemo šta će bit oko tog slučaja.Da je bilo pameti radnikova djeca bi danas činila osnovu tima,al jbg,naša djeca odoše po Srbiji igrat,a stručni kadar ne radi dovoljno kvalitetno....
Optimista sam,a kad počne kidamo bod barem Veležu.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 23 jul 2012, 18:52

Rok za ispunjenje obaveza oko rekonstrukcije Gradskog stadiona za potrebe FK Radnik ističe 27. jula, kada je najavljen dolazak Komisije za infrastrukturu i stadione ispred FS BiH. Međutim radovima se ne vidi početak, a rukovodstvo Bijeljinaca smatra da će potrebni radovi na Gradskom stadionu do prve utakmice koju Radnik igra 11. avgusta u okviru drugog kola Premijer lige BiH, protiv Leotara biti okončani.

- Trenutno Gradski stadion ne ispunjava sve potrebne uslove za odigravanje utakmica. Nisu postavljene stolice, nadstrešnice za snimanje, kabine za rezervne igrače i službena lica, nije renoviran podtribinski prostor, ograda oko stadiona, koja nam je obaveza u koliko želimo da igramo utakmice na našem stadionu. Optimističan sam da ćemo do našeg prvog domaćinstva kada nam u goste dolazi Leotar izvršiti potrebne radove kako bi stvorili uslove koje omogućuju da igramo kod kuće - rekao je predsjednik Radnika Predrag Jović.

Ukoliko Uprava Radnika ne ispuni potrebe zahtjeve od strane FS BiH, kako bi se stvorili optimalni uslovi za odigravanje utakmica u Premijer lige BiH na Gradskom stadionu u Bijeljini, Radnik će svoje utakmice igrati u Ugljeviku na stadionu Rudara :S

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 23 jul 2012, 23:22

[/quote]
IB2000 je napisao/la:Rok za ispunjenje obaveza oko rekonstrukcije Gradskog stadiona za potrebe FK Radnik ističe 27. jula, kada je najavljen dolazak Komisije za infrastrukturu i stadione ispred FS BiH. Međutim radovima se ne vidi početak, a rukovodstvo Bijeljinaca smatra da će potrebni radovi na Gradskom stadionu do prve utakmice koju Radnik igra 11. avgusta u okviru drugog kola Premijer lige BiH, protiv Leotara biti okončani.

- Trenutno Gradski stadion ne ispunjava sve potrebne uslove za odigravanje utakmica. Nisu postavljene stolice, nadstrešnice za snimanje, kabine za rezervne igrače i službena lica, nije renoviran podtribinski prostor, ograda oko stadiona, koja nam je obaveza u koliko želimo da igramo utakmice na našem stadionu. Optimističan sam da ćemo do našeg prvog domaćinstva kada nam u goste dolazi Leotar izvršiti potrebne radove kako bi stvorili uslove koje omogućuju da igramo kod kuće - rekao je predsjednik Radnika Predrag Jović.

Ukoliko Uprava Radnika ne ispuni potrebe zahtjeve od strane FS BiH, kako bi se stvorili optimalni uslovi za odigravanje utakmica u Premijer lige BiH na Gradskom stadionu u Bijeljini, Radnik će svoje utakmice igrati u Ugljeviku na stadionu Rudara :S
Bio sam na vecerasnjem treningu Radnika koji sam posmatrao sa tribine sa koje su uklonjen dobar dio stolica sto znaci da su radovi na stadionu poceli,po meni ovo sto je RS sport objavio u vezi stadiona je bajato,i oni jako kasne sa informacijama.
[/quote]

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 23 jul 2012, 23:31

Ponovo optimisticke vijesti iz Radnika!
Na vecerasnjem treningu,pojavila su se tri nova igraca,za dvojicu sam samo saznao da su iz Srbije,dok je treci igrac
Marko Basara igrac Kozare iz Gradiske,sto znaci da su danasnje dnevne novine Blic RS bile u pravu.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 23 jul 2012, 23:52

Imamo solidan igracki kadar,mislim da je opstanak realan...

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 24 jul 2012, 11:44

Radovi na uklanjanju postojecih stolica na tribini nastavljeni i danas,a Basara je definitivno u Radniku sto i potvrdjuje i danasnja stampa.

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 24 jul 2012, 13:04

Radnik ce zaista namuciti da ostane u Premier ligi BIH.Nekoliko je igraca doslo i pitanje je hoce li se radovi na stadionu u Bijeljini zavrsiti do prekosutra.
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 24 jul 2012, 13:14

majki3 je napisao/la:Radnik ce zaista namuciti da ostane u Premier ligi BIH.Nekoliko je igraca doslo i pitanje je hoce li se radovi na stadionu u Bijeljini zavrsiti do prekosutra.
Posto je Radnik domacin u drugom kolu Leotaru mislim da ce do tada uspjeti da se zavrse radovi na stadionu.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 jul 2012, 00:42

Pored Marka Basare za nas klub potpisali su Vladanko Komlenovic i Mladen Zeljkanovic....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jul 2012, 09:04

Danas Radnik igra prijateljsku utakmicu u Srebreniku, sa Gradinom. Susret počinje u 18:00h.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 25 jul 2012, 12:28

duel dva nova premijerligaša :) valjda će i neko iz veleža biti gore da vas snimi. igramo prvo kolo s radnikom, četvrto s gradinom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jul 2012, 16:54

kajl je napisao/la:duel dva nova premijerligaša :) valjda će i neko iz veleža biti gore da vas snimi. igramo prvo kolo s radnikom, četvrto s gradinom.
Ma kakvo snimanje, nije ovo Liga prvaka :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 25 jul 2012, 21:00

mislio sam da pogleda, a ne da snimi kamerom uz usporene snimke i to :D
radnik izgleda ima finu ekipu, samo dok se ovi novi malo adaptiraju i uigraju

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 25 jul 2012, 23:01

Gradina- Radnik 0:0

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 26 jul 2012, 09:57

Pocelo postavljanje novih stolica na centralnom dijelu tribine.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 jul 2012, 11:24

Ipak nisam mogao otić odgledat tekmu,al kako čujem od ljudi,Radnik sasvim solidan.
Što se tiče stolica bilo je i vrijeme,a mislim da je ovo i potvrda da ćemo naše utakmice igrat u Bijeljini,kao što sam i pretpostavljao.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 26 jul 2012, 23:39

Radnik odigrao bez golova u Srebreniku
Prijateljska fudbalska utakmica u Srebreniku između novopečenog premijerligaša Gradine i povratnika u Premijer ligu BiH, Radnika odigrana je 0:0.

Gradina - Radnik 0:0

Stadion: Gradski u Srebreniku.
Gledalaca: 300.
Sudija: Sid Selimović (Srebrenik).
Žuti kartoni: Katanec, Đafić, Tosunović (Sreberenik, Gradina), Kapetan, Nikić (Radnik, Bijeljina).

GRADINA: Pirić, Katanec, Ordagić, Jugo, Zovetić, Alić, Turbić, Huseinbašić, Čafić, Tosunović, Hodžić. Igrali su još: D.Zukić, Popara, A.Zukić, Selimović, Borogovac, Salihbašić, Muminović, Oruč. Trener: Samir Adanalić.

RADNIK: Lučić, Kojić, Jovanović, Zeljković, Jeftić, Mirković, Ćulum, Basara, Kapetan, Nikić, Ristić. Igrali su još: Ostojić, Komlenović.

- Osjeća se još težina pripremnog perioda u našim nogama, ali smo uspjeli dostojno predstaviti Radnik u Srebreniku. Utakmica je protekla sa više nadmudrivanja na obe strane, nismo ulazili u teže duele kako bi se sačuvali za početak prvenstva. Ekipa se još formira, pristižu nam pojačanja svakodnevno i misilm da će do početka Premijer lige BiH, i prvog kola sa Veležom sve doći na svoje mesto. Atmosfera među igracima je odlična, sve napore podnosimo bez većih problema, što je u ovom delu priprema najvažnije - istakao je fudbaler Radnika Zoran Nikić.

Bijeljinci narednu utakmicu odigrati protiv Srema u Pečincima, to će biti ujedno i generalka izabranika Darke Nestorovića pred prvo kolo Premiejr lige BiH, kada se Radnik u Mostaru sastaje sa Veležom.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 jul 2012, 13:52

Basara i Ćulum na sredini ispred odbrane,dosta dobro bi to trebalo djelovat ;)

Protiv Srema će Nestorović dati šansu svima,al realno je da počnu oni koji će počet i protiv Veleža utakmicu.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 28 jul 2012, 13:18

Kada se igra protiv Srema i gdje?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.