U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

neretva
Kontakt:

Re: Mladje selekcije

Post Postao/la neretva » 04 sep 2009, 19:07

OVO JE DNO DNA ,,,,,,LIŽI GA BRANIMIRE DABOGDA CRKO
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 04 sep 2009, 19:10

pusi ku.rac tula.....je.bem ti mater u picku........idi bre treniraj portugalske treceligase pa nije nis drugo za tebe makar im znas sastave nabrojat.......a sad ga pitaj da nabroji nasih 11 imenom i prezimenom koji su igrali nece znat.........a sad idem pisat sportskoj redakciji bht-a da ga ukolne iz one emisije sportska srijeda il kako se vec zove ma ubi moral ljudima za fudbalom...je.bem utakmicu kojoj tula analizu pravi.....jos samo da dodam da su danas za nas mladi tim igrali igraci koje neki s ovog foruma milom il silom ugurat u A repku.......SMECE..nisam vidio veceg jada od rata u nasem fudbalu....SMECE
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 sep 2009, 19:11

NK_Nemila je napisao/la:a komentator je dobar:
87. minuta, gubimo 0-1 kod kuce od mocnog Luxemburga i on se dere: " i evo sanse, jao sta ce biti .iiiiiiiiiiiii nista.......ipak nema gola za nas tim..........."
Kao da igramo u finalu EP-a

Kosevo.......Po ko zna koji put se pokazao kao prokleti stadion....
E jeste, bravo. Kosevo je krivo sto ne mozemo pobjediti jeebeni luxemburg, a tulic i igraci su sve majstor do majstora.

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 04 sep 2009, 19:11

pa ovo samo kod nas ima,ovakva igra ,ustvari hodanje po terenu,tulicu sta nam radis,pojma ti nemas.ne volima ga od onog dana kad je rekaou ligi prvaka da je sporting favorit protiv bayerna,e pa tulicu moj mali zajebo si se zestoko ...bem ti....,sto nas brukas jado jedan,idi u studio komentarisi,samo pazi da opet kakvu glupost ne izjavis,pu... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Bayern do groba

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 04 sep 2009, 19:11

Dabogda nijedan od ovih igraca ne napravio karijeru, pi.ka im materina zar se onako za drzavu bori je.o li ih caca cacin. Sve treba rastjerat **** jedna da nas ovako brukaju pa to nema ni u tunguziji. Cuj kaze tulic bice tesko motivisat igrace protiv "neatraktivnog" protivnika, pa sta ce im veca motivacija od poziva u nacionalnu selekciju pi.zda im materina balava.
FK Sarajevo

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 sep 2009, 19:14

_dreamer_ je napisao/la:daBogda...

joooj da ne psujem... joooj

igro keca... pa koji sam ja kreten, gdje cu na ove uhljupe igrat... jaaaaaaj
ja brate kombinovo ove i sutra na BiH i ulozio 15€ i vidi sad :roll: ali nisu pare bitne danas su mi 2 prijatelja nastradala u saobracajnoj nesreci i jedan je u kriticnom stanju, tako da i ne mislim toliko na te pare sto sam ulozio :cry:
Tracy McGrady!!!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 04 sep 2009, 19:14

Cuj Tulic reko Sporting favorit protiv Bayerna hahahahaahhaahha
nisam to cuo....Koliko je ono bilo u tom medjusobnom duelu, 15-0 za Bayern........

hahahahhahah

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 04 sep 2009, 19:16

Ajde ovdje malo starija raja,ako se ko sjeća,jel Tulić i sa jednim klubom kojeg je vodio napravio nešto???PAmćenje me nešto ne služi...samo dva kluba da nabrojim,Sloga iz Trna koju je izbacio u treću ligu i BSK koji bi ispao isto u treću da ga na vrijeme nisu otjerali...naravno,on zna boju gaća svakom igraču u češkoj 2 ligi,ali ne zna sastaviti ekipu...pa poslušajmo ga samo kada priča,kao da sahranu komentariše,i najvedrijeg čovjeka bi bacio u depresiju svojim tonom,a šta će tek reći momcima od 20 godina.JADNO,JADNO bijedniče jadni,ejbo li ti FSRS mamu i ti svima njima koji sjede u njemu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 04 sep 2009, 19:16

87. minuta, gubimo 0-1 kod kuce od mocnog Luxemburga i on se dere: " i evo sanse, jao sta ce biti .iiiiiiiiiiiii nista.......ipak nema gola za nas tim..........."

cim se igra u iole normalnim okolnostima dere nas ko stigne........da je se igralo na brdovitom travnjaku u ilijasu dobili bi ih garant ...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 sep 2009, 19:16

Ovo je ogledalo našeg fudbala.Za ovo je zaslužan Savez !
A mi i dalje zatvarajmo oči pred uspjesima naše A selekcije..ali neće ni dijaspora vječno poklanjati nam igrače !
Djecu iz BiH,domaće omladince zaboravimo,neka propadaju.Ali kad ne budemo mogli više crpiti ''dijamante'' iz dijaspore onda ćete kukati !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 19:17

Bruka i sramota, pa da je prošao kroz Sarajevo i rekao djeci da će im kupit po ćevape i jogurt da igraju za reprezentaciju, mislim da bi oni nabili ove iz Luxemburga. Stalno pišemo o nekim vanserijskim talentima, a mlada repka nam gubi od nekih tamo luzera. Tuliću, shvati da više nemaš Ibričića koji će sam trčati i igrati, nemaš Zeca koji jedini od ove djece zna dati gol. Pronađi nešto novo iskopaj nekog talenta koji će ginuti na terenu, a ne ovi klocevi ko da ih je neko napravio od vrbovog drveta, lopta se odbija od njih ko od zid.

Još jednom, bruka i sramota.

HAJMO PREDLOŽIT ĆIRI DA ZECA, PJANIĆA, ( OVE MLADE A REPREZENTATIVCE ) POŠALJE MLAĐE U SELEKCIJE DA IM POKAŽU KAKO SE IGRA.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 04 sep 2009, 19:17

zehro je napisao/la:

cim se igra u iole normalnim okolnostima dere nas ko stigne........da je se igralo na brdovitom travnjaku u ilijasu dobili bi ih garant ...
gdje nadje ilijas?? :D :D

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 04 sep 2009, 19:18

NK_Nemila je napisao/la:Cuj Tulic reko Sporting favorit protiv Bayerna hahahahaahhaahha
nisam to cuo....Koliko je ono bilo u tom medjusobnom duelu, 15-0 za Bayern........

hahahahhahah
ma jasta je neg reko,mamu li mu ****,a bilo 12:1 za bayern
Bayern do groba

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2009, 19:19

presley_sa je napisao/la:Ajde ovdje malo starija raja,ako se ko sjeća,jel Tulić i sa jednim klubom kojeg je vodio napravio nešto???PAmćenje me nešto ne služi...samo dva kluba da nabrojim,Sloga iz Trna koju je izbacio u treću ligu i BSK koji bi ispao isto u treću da ga na vrijeme nisu otjerali...naravno,on zna boju gaća svakom igraču u češkoj 2 ligi,ali ne zna sastaviti ekipu...pa poslušajmo ga samo kada priča,kao da sahranu komentariše,i najvedrijeg čovjeka bi bacio u depresiju svojim tonom,a šta će tek reći momcima od 20 godina.JADNO,JADNO bijedniče jadni,ejbo li ti FSRS mamu i ti svima njima koji sjede u njemu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pa kazem ja, on bi i Messiju ubio pojam i volja da igra fudbal. dajte mu da ga trenira 3-4 mjeseca i nebi ni u Travniku imao mjesta. covjek je hodajuca depresija, a o fudbalu zna statistiku i teoriju, u praksi je nula sto je dokazao bezbroj puta

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 sep 2009, 19:19

Hajd barem smo usli u istoriju :mrgreen:
Jedna smo od 2 reprezentacije koje je Luxenburg pobjedio u kvalifikacijama (ikad) :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 sep 2009, 19:19

Edo_Majka je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:daBogda...

joooj da ne psujem... joooj

igro keca... pa koji sam ja kreten, gdje cu na ove uhljupe igrat... jaaaaaaj
ja brate kombinovo ove i sutra na BiH i ulozio 15€ i vidi sad :roll: ali nisu pare bitne danas su mi 2 prijatelja nastradala u saobracajnoj nesreci i jedan je u kriticnom stanju, tako da i ne mislim toliko na te pare sto sam ulozio :cry:
druze moj, aBd ce sve biti dobro sa tvojim prijateljem, ne znam sta da ti kazem... kad covjek pogleda te stvari onda shvati koliko je fudbal "sporedna" stvar na svijetu...

al et, nije ni meni zao para, nisu neke pare ni bile ali mi je gore to sto se taj jad i cemer kod nas godinama provlaci i sto je svima svejedno osim nama - obicnim gradjanima. bukvalno ne mozes nista na praviti osim da uzmes tandzaru i krenes redom.. pa kad dodju novi ako pocnu srat, opet i njih i sve tako... ali po nesreci, nije niko toliko lud i eto zbog toga smo tu gdje jesmo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 19:21

u ovoj mladoj repki samo treba zeca ostavit a ovo ostalo sve otjerat ja neznam u kojim klubovima oni igraju i koji idioti drze nakve igrace sramota i gdje su sad oni sto su pametovali da treba nekog od ovih momaka pozvat u a reprezentaciju

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 sep 2009, 19:21

Tuga je ovo..

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 sep 2009, 19:22

Savez je kriv !

Da je uredu Savez,ne bi Tulić repku gledao ni na TV-u !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2009, 19:24

Kao prvo osim sto se Tulic spominje,vala i igraci koje su par nekih smatrali kao nade i sto kazu rasturaju u pl.
Prvo njih na stub srama i da se vise ljudi ne blamiraju kad kazu treba pozvati nekog iz PL.taj ocito nije normalan.
Za Tulica se i prije izbora znalo,tako da ovo uopste nije iznenadzenje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, CAGarfia, Coolpanda24, Cwirek, Jegres, Shogun i 45 gostiju.