Zoran Kvržić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zoran Kvržić
Ne vjerujem da je on neki kvalitet, neke mu se stvari poklopile i to je to. Nije on ni prije poziva bio 100% standardan, znao je ulazit sa klupe. Tesko da je igrac za SP-a.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
"Mogao sam samo sanjati da ću igrati protiv Messija, a sad će se to doista dogoditi. A ništa, morat ću ga ‘žicati’ za dres. Samo ću morati biti brz. Svi ćemo vjerojatno htijeti dres od Lea pa ću možda morati i potrčati da ga prvi uzmem"
Yebo ga Messi, nek ubaci sprint ako bude ulazio na utakmici, a ne da razmislja kako ce do Messijevog dresa.
Yebo ga Messi, nek ubaci sprint ako bude ulazio na utakmici, a ne da razmislja kako ce do Messijevog dresa.
Izuzetno se nadam da nije u prvoj postavi protiv Argentine
90% reprezentativaca tako razmislja samo sto je on to jedini izjavio javnoGoalgetter je napisao/la:"Mogao sam samo sanjati da ću igrati protiv Messija, a sad će se to doista dogoditi. A ništa, morat ću ga ‘žicati’ za dres. Samo ću morati biti brz. Svi ćemo vjerojatno htijeti dres od Lea pa ću možda morati i potrčati da ga prvi uzmem"

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ja, baš je to želja Džeke, Pjanića, Spahića, Ibiševića, Begovića...STEVIE je napisao/la: 90% reprezentativaca tako razmislja samo sto je on to jedini izjavio javno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HazardEden
- Kontakt:
Ko je rek'o da češ igrat medoGoalgetter je napisao/la:"Mogao sam samo sanjati da ću igrati protiv Messija, a sad će se to doista dogoditi. A ništa, morat ću ga ‘žicati’ za dres. Samo ću morati biti brz. Svi ćemo vjerojatno htijeti dres od Lea pa ću možda morati i potrčati da ga prvi uzmem"

Vala bas,pusti dres i u zajebanciji...
Nagazi ga muski kao nekog iz Intera iz Zapresica...
Nagazi ga muski kao nekog iz Intera iz Zapresica...
ahmic je napisao/la: Nagazi ga muski kao nekog iz Intera iz Zapresica...

Izdržati, to je temelj vrline!
Ubi kvrzic lyon Ali se povredi izgleda
Prebacim prije 10 min, kakva tekma, Kvrzic ubija, prošao je 3 puta za ono sto sam gledao skroz do crte, 100 postotne šanse su bile!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nastavio je dalje igrati malo sepa
dobar...solidan igrac
Koliko sam primjetio, zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, koliko sam dosada gledao ovu utakmicu, Kvržić se čini najsmireniji kada ima loptu od svih igrača Rijeke.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gledam rijeku lion igra ovaj nas nista podebno, nema sanse da smo ozbiljna reprezentacija sa ovakvim igracima
Između 20-30min je bio maestralan, nezadrživ, poslije je malo ispuhao ali generalno najbolji danas!!!zizu1991 je napisao/la:Koliko sam primjetio, zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, koliko sam dosada gledao ovu utakmicu, Kvržić se čini najsmireniji kada ima loptu od svih igrača Rijeke.
Inače Kramaric je zabio samo takvu golčinu!!
nije pozvan da bude irgac koji ce prevagu doniejt,nego neko na koga se racuna da je tu,u slucaju da napreduje jos vise ,treba igrat lopete i poslije brazilamukesh80 je napisao/la:Gledam rijeku lion igra ovaj nas nista podebno, nema sanse da smo ozbiljna reprezentacija sa ovakvim igracima
Fin ovaj nas Kvrzic mada to jos nije neki kvalitet dostajan repke al ak ugrabi kakav transfer u neku jacu ligu bit ce od njega nesh
samo zbog njega odoh gledati u 2 poluvrijeme
samo zbog njega odoh gledati u 2 poluvrijeme

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Samo ne kontam ove komentare tipa, nismo ozbiljna reprezentacija sa ovakvim igračima. Sama činjenica da Rijeka ima budžet od 5 mil eur, a Lyon od 130 i kusur, dovoljno govori koliki je zjap između ove dvije ekipe, i sada ovaj očekiva, samo zato što je pozvan Kvržić u reprezentaciju, da uzme loptu na desnom krilu, sve ih pređe, i zabije golčinu.
Snovi su negdje drugo.
Snovi su negdje drugo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
A to mi imamo krila u ligama petice, pa Kvrzic ne zasluzuje poziv? Stevanovica nema na mapi u Elcheu, Visca igra u 2. ligi Turske, tako da je ovaj potez Papeta jedini logicni potez sto je mogao uraditi. Kvrzic upada kao zamjena Stevanovicu dok ovaj ne dodje sebi. A i narvno, ima potencijala Kvrzic, i moze ostvariti jos fin transfer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.