Otelo je napisao/la:Kasnije mozemo popricati o El Doradu

Može i o Babilonu, što se mene tiče. Ima dosta zanimljivih i neistraženih stvari kod tih starih civilizacija s Istoka i onih latinoameričkih.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo je napisao/la:Kasnije mozemo popricati o El Doradu
Sto se tice te terije da je zivot dosao iz svemira, ona je nastala kada su na meteoritima koji su pali na zemlju nasli organske cestice. Nije nemoguce da je prije par milijardi godina na zemlju koja je tek nastala i bila bez zivota, pao meteor sa organskim cesticama i da je od toga nastao zivot. Prvo jednocelijski organizmi, pa neke primitivne zivotinje i tako dalje.Claus je napisao/la:Svako ima neku svoju teoriju. To što se nama čini nerealnom ili neostvarivom je već druga priča. Ni za šta ne možeš sa sigurnošću reći da je istinito ili nije, pogotovo kada su ovakve stvari u pitanju. Ni ja se ne slažem s tim jer mislim da je blesavo, ali nije lik tek tako iznio tu teoriju. Meni je, recimo, gluplja teorija da su ljudi nastali od "nekih" čestica iz svemira, jer su ljudi milion puta pokušali vezati neke aminokiseline itd (da se ne upuštam u "problematiku) i nije se uspio stvoriti život.
Šta reći o teorijama da su ljudi nastali od vanzemaljaca i majmuna (tj. ljudi iz prošlosti), tako da stvarni vanzemaljci "paze" na nas i smatraju nas svojom djecom?
Znate engleski, da ne prevodimThe Rothschilds are thought by many as the beginning of the Illuminati and the New World Order. It is believed by many that the Rothschild family used the Illuminati as a means to becoming the most powerful family in the world. According to some ****, the Rothschild family controls half the wealth of the world. The Federal Reserve Bank of New York was controlled by five banks which owned 53% of its stock. These five banks were controlled by Nathan M. Rothschild & Sons of London. If one examines who has been appointed to head the Fed, and to run it, the connections of the "Federal" Reserve System to the Rothschilds is apparent. Another private Rothschild enterprise using the name Federal name to fool folks, is Federal Express, which of course had nothing Federal about it.
Any one else might be taken to court for making their businesses sound like their are government, not the Rothschilds. It is appropriate for them to use the name of Federal, because through MI6, the CIA and the Mossad they control both the U.S. and the British governments. Senators are bought and paid off by their system, as investigators of the BCCI have discovered long ago but have done nothing about.
How did they achieve this wealth and power? Well, to find out read my article, History of the New World Order and Illuminati: the House of Rothschild Conspiracy, at http://****/11COHkN" onclick="window.open(this.href);return false; and find out for yourself.
Da, ali zašto to nauka još nije dokazalacalcio je napisao/la:Sto se tice te terije da je zivot dosao iz svemira, ona je nastala kada su na meteoritima koji su pali na zemlju nasli organske cestice. Nije nemoguce da je prije par milijardi godina na zemlju koja je tek nastala i bila bez zivota, pao meteor sa organskim cesticama i da je od toga nastao zivot. Prvo jednocelijski organizmi, pa neke primitivne zivotinje i tako dalje.Claus je napisao/la:Svako ima neku svoju teoriju. To što se nama čini nerealnom ili neostvarivom je već druga priča. Ni za šta ne možeš sa sigurnošću reći da je istinito ili nije, pogotovo kada su ovakve stvari u pitanju. Ni ja se ne slažem s tim jer mislim da je blesavo, ali nije lik tek tako iznio tu teoriju. Meni je, recimo, gluplja teorija da su ljudi nastali od "nekih" čestica iz svemira, jer su ljudi milion puta pokušali vezati neke aminokiseline itd (da se ne upuštam u "problematiku) i nije se uspio stvoriti život.
Šta reći o teorijama da su ljudi nastali od vanzemaljaca i majmuna (tj. ljudi iz prošlosti), tako da stvarni vanzemaljci "paze" na nas i smatraju nas svojom djecom?
Imas teoriju da su tu bili Anunakiji, bica sa neba koji su dosli na Zemlju. A cak i dolazili prije ljudi..Ali da nisu destruktivni po zemlju vec prijateljski nastrojeni, te sad neke teorije govore da su se u Pentagonu vodili razgovori o njima i tome kako su se skoro vratili na Bliski istokClaus je napisao/la:Otelo je napisao/la:Kasnije mozemo popricati o El Doradu
Može i o Babilonu, što se mene tiče. Ima dosta zanimljivih i neistraženih stvari kod tih starih civilizacija s Istoka i onih latinoameričkih.
pa istražuje čovjek, ne moraš škole završavat da bi nešto saznao. Postoji nešto što se zove nekonvencionalno obrazovanje, koje je često bolje od raznih škola i fakulteta jer se time ljudi bave strastveno.calcio je napisao/la:
Dobro eto nije budaletina. Samo tako zvuci i izgleda.
Ali nije bitno, samo me interesuje jedna stvar, zapitas li se ikad otkud on to sve zna. Nije zavrsio neke skole, nije putovao u svemir, nije sigurno nikad bio sa tim svjetskim liderima, nema pristup nekim tajnim arhivama, sefovima banaka.... sve je mozda usnio?
Definitvno nisam pristasa toga haha.Claus je napisao/la:Da, ali zašto to nauka još nije dokazalacalcio je napisao/la:Sto se tice te terije da je zivot dosao iz svemira, ona je nastala kada su na meteoritima koji su pali na zemlju nasli organske cestice. Nije nemoguce da je prije par milijardi godina na zemlju koja je tek nastala i bila bez zivota, pao meteor sa organskim cesticama i da je od toga nastao zivot. Prvo jednocelijski organizmi, pa neke primitivne zivotinje i tako dalje.Claus je napisao/la:Svako ima neku svoju teoriju. To što se nama čini nerealnom ili neostvarivom je već druga priča. Ni za šta ne možeš sa sigurnošću reći da je istinito ili nije, pogotovo kada su ovakve stvari u pitanju. Ni ja se ne slažem s tim jer mislim da je blesavo, ali nije lik tek tako iznio tu teoriju. Meni je, recimo, gluplja teorija da su ljudi nastali od "nekih" čestica iz svemira, jer su ljudi milion puta pokušali vezati neke aminokiseline itd (da se ne upuštam u "problematiku) i nije se uspio stvoriti život.
Šta reći o teorijama da su ljudi nastali od vanzemaljaca i majmuna (tj. ljudi iz prošlosti), tako da stvarni vanzemaljci "paze" na nas i smatraju nas svojom djecom?Hoće li ikad moći dokazati (ne)dokazivo
Ili si i ti pristaša one: "Gdje prestaje nauka, tu počinje Bog."
Ima dosta navodnih dokaza o vanzemaljskom životu u raznim oblicima. Jedan od najnepobitnijih dokaza je jedna uklesana slika nekog bića sličnog današnjem poimanju vanzemaljca, i to s napravama za primanje kisika i "vozilom" itd.tuzlak1987 je napisao/la:Imas teoriju da su tu bili Anunakiji, bica sa neba koji su dosli na Zemlju. A cak i dolazili prije ljudi..Ali da nisu destruktivni po zemlju vec prijateljski nastrojeni, te sad neke teorije govore da su se u Pentagonu vodili razgovori o njima i tome kako su se skoro vratili na Bliski istokClaus je napisao/la:Otelo je napisao/la:Kasnije mozemo popricati o El Doradu
Može i o Babilonu, što se mene tiče. Ima dosta zanimljivih i neistraženih stvari kod tih starih civilizacija s Istoka i onih latinoameričkih.![]()
Ludo ali gledao sam, ne kazem da vjerujem samo volim caprkat po tim stvarima
Bas me zanima na koji nacin je istrazio i utvrdio da su Obama i britanska kraljica reptili. O takvim stvarima govorim.hoshafka je napisao/la:pa istražuje čovjek, ne moraš škole završavat da bi nešto saznao. Postoji nešto što se zove nekonvencionalno obrazovanje, koje je često bolje od raznih škola i fakulteta jer se time ljudi bave strastveno.calcio je napisao/la:
Dobro eto nije budaletina. Samo tako zvuci i izgleda.
Ali nije bitno, samo me interesuje jedna stvar, zapitas li se ikad otkud on to sve zna. Nije zavrsio neke skole, nije putovao u svemir, nije sigurno nikad bio sa tim svjetskim liderima, nema pristup nekim tajnim arhivama, sefovima banaka.... sve je mozda usnio?
Zar stvarno misliš da on sve to izmišlja, pa zašto bi to radio i još kontra svih svjetskih lidera?
Rotšildi su jači od RokerfeleraNeutral je napisao/la:Potpuno pogrešno se predstavljaju masoni i iluminati, koji su jako daleko od gluposti koji im se nameću tipa sotonizam.
A javna tajna je da su sve veće i važnije firme u rukama židova, baš kao što su to i Rokerfeleri.
ista go.vna sa istim ciljemDex je napisao/la:
Rotšildi su jači od Rokerfelera
- Da saobraćajne nesreće ni tijela za obdukciju nije bilo, to tvrdim zadnje tri godine. Još u leto 2006. nova makedonska vlast, predvođena premijerom Nikolom Gruevskim, otkrila je da je Toše Proeski, sa menadžerkom Ljiljanom Petrović utajio porez- navodi Božinovski, te nastavlja:
- Od decembra 2006. ceo Tošetov menadžersko-producentski tim bio je pod istragom za pranje novca iz Kuvajta. Prema svim mojim saznanjima, bili bi uhapšeni da su se vratili s puta po Hrvatskoj. Cela 'nesreća' kod Gradiške bila je samo loša filmska produkcija - izjavio je za Index.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.