Malonogometna reprezentacija BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Malonogometna reprezentacija BiH

Post Postao/la pinoglavi » 24 sep 2013, 21:40

fcz je napisao/la:ukleta zemlja... :(
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 sep 2013, 21:41

A Boze :evil: :evil: zasto uvijek nama? Steta
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 sep 2013, 22:37

Tragedija. :(
Hayley <3

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 25 sep 2013, 00:59

Ja sam upravo usao u kuci i jos ne mogu da vjerujem da smo izgubili. Holandjani uopste nisu bolji i jedna nasa greska je to sto smo se povukli a na sve to su i sudije bile blago nakolnjene. Minut i "frtalj" nas je djelio od EP-a i to posle naseg time outa. Bilo je ne kraju i previse kornera iz kojeg smo i primili gol. Treba isto reci da je dlaka falila da u poslednjim sekundama izjednacimo. Ova pomisao jos vise zaboli. Sto se tice navijanja, cijelu tekmu se nije prestajalo navijati a bio je i jedan incident :D Par puta su Holandezi pokusali navijati dok su ih nasi u roku minute ucutkavali a incident je izazvao neki Holandjanin kojeg je potkupi neki nas malac a ovaj pobjegao policiji :D Bilo je uz to jos malo koskanja ali nista strasno
Evo i par slika

slika
slika
slika
slika

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 sep 2013, 08:36

@mrak, hvala na izvjestaju, steta sto se tako zavrsilo, ali fali nama pobjednickog mentaliteta i nadam se da ce A repka skinuti napokon taj maler.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 okt 2013, 16:52

Neki igrac iz Holandije pozitivan na doping nakon naseg meca i postoji mogucnost da Holandija bude izbacena to jest da mi prodjemo na EP :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 30 okt 2013, 18:28

Unofficialpage je napisao/la:Neki igrac iz Holandije pozitivan na doping nakon naseg meca i postoji mogucnost da Holandija bude izbacena to jest da mi prodjemo na EP :D
ozbiljno, to bi bilo super ali mislim da mi nismo takve srece.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 feb 2014, 23:31

Nema opce teme za futsal,pa valjda ne smeta ovdje...
Jel prati itko ovo prvenstvo na ES?
Keep walking.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 feb 2014, 10:41

Samo rezultate. Vidim da je Holandija pravo lose odigrala, ali ruku na srce Portugal i Rusija (koji ima bruku Brazilaca u timu) su stvarno igrale veoma dobro citavo prvenstvo, evo ih sada oboje u polufinalu gdje su Portugalci izbacili Ukrajince u cetvrtfinalu, a Rusija demolirala Rumuniju. Azerbejdzan sa kojima smo mi odigrali ravnopravno je ispao zbog blamaze protiv Italije iako su prije toga pobjedili Sloveniju (koja je pobjedila Italiju), ne znam kako su uspjeli onako lose odigrati.

Danas na programu posljednje dvije cetvrtfinalne utakmice: Italija - Hrvatska gdje ocekujem ravnopravnu utakmicu pa nek' prodje dalje bolji, a onda Slovenija - Španija gdje ocekujem ipak prolaz Španije.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 sep 2014, 15:28

Evo šanse za osvetu Nizozemcima, domaćini smo skupine.
Pobjednik skupine (sedam reprezentacija) ide na EP, svi drugoplasirani i najbolji treći idu u playoff za posljednja četiri mjesta.

Glavni krug, skupina 1, 17.-22. ožujka 2015.
Rusija
Nizozemska
Bosna i Hercegovina
pobjednik skupine E prvog kruga (Latvija, Engleska, Andora, Malta)
Hayley <3

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 10 dec 2014, 22:36

Da li zna neko ko je ispred Saveza FBiH predložen za selektora ?
FSRS je predložio Luburu (Tango), Dobrilović ( Glasinac), Peulić ( Čelinac) i Gušić ( Nevesinje)

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 11 dec 2014, 20:19

Jadne nam mlade kategorije kad nam glavna repka ovoliko pati... nacionalni kljuc, najdestruktivnija sila na svijetu. :sick:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jan 2015, 22:44

Pobjeda i poraz protiv Slovenije. Za obje repke igrali momci iz domaćih klubova. Ono što sam čuo od naših, dobre dvije provjere, Slovenci su fizički jači, mnogo više rade, ali naši bolji tehničari i više su pokazali.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 feb 2015, 13:48

Ee tugo, Rusi nam dolaze, a ni jednog slova o tome. :cry: Vazda su nam preče neke trivijalne teme. I ove sedmice bilo okupljanje momaka. Odlično se radi, sve teče po planu, jedino što za kvale nećemo imati Aladžića, ali i dalje smo kvalitet da se ne obrukamo protiv Rusa.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 mar 2015, 20:14

Bahrudin Omerbegović (Centar), Marin Šunjić (Zrinjski), Ivan Matan (Alumnus), Nijaz Mulahmetović (Centar), Srđan Ivanković (Čelinac), Nermin Jusić (Centar), Dražen Novoselac (Square Dubrovnik, Hrvatska), Tomislav Bevanda (Square Dubrovnik, Hrvatska), Nermin Kahvedžić (Centar), Mirko Hrkać (Zrinjski), Anel Radmilović (Centar), Stanislav Galić (Mostar Stari Grad), Josip Bošković (Zrinjski), Kristijan Pantić (Brotnjo), Bekir Hodžić (Bosna-Kompred Tuzla), Dragan Ikonić (Tango).
Spisak za kvalifikacije. Odličan spisak. Otvaramo protiv Holandjana 18.marta u 17,30.

Nikako mi nije jasno da je javnost premalo zainteresovana za ove kvalifikacije. Dolazi nam jedna od najjačih svjetskih reprezentacija, a momci potpuno na marginama, kako samih medija, tako i javnosti. :roll: Dakle, Gustavo, Fukin, Pula, Sirilo, Sergeev u Sarajevu, a to protiče mirno. :(

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 mar 2015, 20:25

ma care budi realan, pa da sad upitas 100 forumasa recimo, minimalno 1, a maximalno takodjer 1 je nekad cuo za barem jednog od ovih: Gustavo, Fukin, Pula, Sirilo, Sergeev...ovaj sport se ne prati uopste u BiH, iako se ja rado sjetim one pobjede protiv Holandije i onog fenomenalnog gola jednog od brace Novoselac, ja mislim da je ono jedan od najljepsih golova ikad u ovom sportu po mom skromnom misljenju :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 mar 2015, 20:50

Shvatam ja da se ovaj sport ne prati u BiH, što je opet neka druga tema razgovora. Ali mi nije jasno da osim par portal, koji prate futsal tokom cijele sezone u BiH, ne možeš nigdje naći neki poziv na utakmicu, neke razgovore sa ovim momcima...Pa ako ne pratis BiH, onda se valjda zna za Rusiju, koja je po mom licnom misljenju uz Brazil i Spaniju najkvalitetnija ekipa na svijetu.

Ne moze me niko ubjediti da je preči hokej nego futsal u BiH. Pričam o onom meču kada smo igrali sa Turcima. Tada su mediji gorili od najava te utakmice, pa i dva mjeseca prije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 mar 2015, 17:14

Sjajne vijesti: FACE TV prenosi utakmice futsal reprezentacije BiH

Nakon što je obezbijedila direktan TV prijenos prijateljskog meča između A selekcija Austrije i Bosne i Hercegovine koji je na programu 31. marta, FACE TV prenosit će i kvalifikacione susrete futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naša futsal reprezentacijia domaćin je kvalifikacionog turnira za odlazak na EP u Srbiji 2016. godine.

Turnir će se igrati u dvorani „Juan Antonio Samaran“ u Sarajevu od 18. do 21. marta ove godine.

„Pobjednik će otići direktno na EURO, a mi se nadamo da će to biti naši momci koji su spremni da daju sve od sebe. Spremite se za uživanje u futsalu, spremite se za pobjede”, saopšteno je iz FACE TV-a.

Raspored susreta:

Srijeda 18. mart, 17,30: Bosna i Hercegovina – Holandija

Četvrtak 19. mart, 17,30: Bosna i Hercegovina – Latvija

Subota 21. mart: Bosna i Hercegovina – Rusija (snimak od 20, 00 poslije Centralnog Dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 mar 2015, 19:12

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 mar 2015, 20:53

Srećno našim momcima. Ključna tekma nam je sutra protiv Holandije. To ako uzmemo imamo baraž, i onda rasterećeno protiv Letonije u četvrtak, pa još rasterećenije protiv Rusa, jer tu nemamo šta da izgubimo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.