Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ne znam po cemu je Miranda bolji od Silve, Luiza i Dantea. Ova 3 su svakako u ovoj koncepciji ispred u svakom slucaju jer mogu odigrati. Mogu davati lopte, a Miranda je sto se toga tice nikakav. Dobar je za ocistit, ali da je sutne u aut ili tribine. Ova 3 znaju igrat fudbal i to im treba..
- Donnie Darko
- Kontakt:
U pravu si. **** štopere koji dominiraju u odbrani, a ne znaju driblat, ili što bi se reklo "igrat fudbala". Kakva korist od njih.
I sto tako, **** golmane koji ne znaju igrat lopte, spustit loptu i precizno dodat beku ili zadnjem veznom. Ha ja.
I sto tako, **** golmane koji ne znaju igrat lopte, spustit loptu i precizno dodat beku ili zadnjem veznom. Ha ja.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete, ova ekipa ce da igra finale SP..
U sta cemo?tuzlak1987 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, ova ekipa ce da igra finale SP..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemam pojma, stavit cu slikicu koju zelis ako ne buduLillard je napisao/la:U sta cemo?tuzlak1987 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, ova ekipa ce da igra finale SP..

Ma to ja samo onako bezze...tuzlak1987 je napisao/la:Nemam pojma, stavit cu slikicu koju zelis ako ne buduLillard je napisao/la:U sta cemo?tuzlak1987 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, ova ekipa ce da igra finale SP..
Vidjet cemo, ja mislim da ce ih pritisak samljet.
Ovde ljudi ne shvataju koncept igranja cele sezone, jedna liga, i pripremanje ekipe za turnir koji traje mesec dana, potecijalno 3+4 utakmice, dakle 7 utakmica. Scolari sprema, uigrava ovaj isti tim dve godine, upravo za ovih 7 utakmica, napravio je hemiju, do tada je vec ukljucivao i iskljucivao igrace iz tima, dodavao ono sto on misli da mu treba, i iskljucivao ono sto mu ne treba. Nije zvao igrace koji nijednom nisu bili ukljuceni u program (Miranda), ili ih je zvao, samo jednom, ali su prednost dobili igraci koji su odavno u timu, poput Filipe Luisa.
Ovde je samo stvar koje vise bio u timu, i ko vise poznaje Scolarijev pristup u igri. Zato je ta hemija vrlo bitna, jer turnir ne traje godinu dana, pa ti trebaju svi najbolji igraci, vec se upravo bira onaj najbolji kolektiv koji se razume na terenu.
Ja cenim da ovaj Brazil, ako im se poklopi zreb i ne odu na Spaniju, idu vrlo lako do polu-finala, a mozda i finala.
Ovde je samo stvar koje vise bio u timu, i ko vise poznaje Scolarijev pristup u igri. Zato je ta hemija vrlo bitna, jer turnir ne traje godinu dana, pa ti trebaju svi najbolji igraci, vec se upravo bira onaj najbolji kolektiv koji se razume na terenu.
Ja cenim da ovaj Brazil, ako im se poklopi zreb i ne odu na Spaniju, idu vrlo lako do polu-finala, a mozda i finala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta i ako odu na Spaniju, dobili su ih prosle godine 3:0 

Al ce da puse po desnoj strani. Dva igraca koja su se, uz duzno postovanje, pozdravila sa ozbiljnim fudbalom.
Koja to dva?Alves i Maicon?Da su se "pozdravili s ozbiljnim fudbalom" ne bi bili prvi izbor za desnog bočnog u drugoplasiranim klubovima Primere i Serie A.Nemojte pisat pizdarije.
Evo jedan dosta dobar tekst o Brazilu:
Napad na šesti naslov
Napad na šesti naslov
Jasno je kao dan da pogotovo Alves ne moze cuvati ni jednog ozbiljnog krilnog igraca (to je slabo cinio i u najboljim danima karijere,ali to je nadoknadjivao sjajnom ofanzivom) a sada kada je otanjio i u ofanzivi Boga mi nije neki ultra kvalitet (nadam se da ce se slozit navijaci Barce samnom koji ga prate citavu godinu). Dok Maicon je cak i bolji izbor od njega, ali Maicon i nije imao nekog protivnika, odnosno teskog igraca za cuvanje da bi mogli vidjeti u kakvoj je zaista situaciji. Ali otom potom, sve ce se vidjeti kada dodje vrijeme za to.SiamoNoi je napisao/la:Koja to dva?Alves i Maicon?Da su se "pozdravili s ozbiljnim fudbalom" ne bi bili prvi izbor za desnog bočnog u drugoplasiranim klubovima Primere i Serie A.Nemojte pisat pizdarije.
Meni je čudno po čemu Maicon ispred Rafaela. Nije ni ovaj imao bajnu sezonu, ali ipak je po meni u ovom trenutku bolji igrač od Maicona koji je dobro potrošen i na zalasku karijere.
Meksiko i nije jak kao na proslim prvenstvima. Ocekujem da ce nam Kamerun bit' tezi zadatakVratari: Jesus Corona (Cruz Azul), Guillermo Ochoa (Ajaccio), Alfredo Talavera (Toluca)
Obrana: Rafa Marquez (Leon), Diego Reyes (Porto), Miguel Layun (America), Paul Aguilar (America), Andres Guardado (Leverkusen), Hector Moreno (Espanyol), Francisco Rodriguez (America), Carlos Salcido (Tigres UANL)
Vezni red: Carlos Pena (Leon), Hector Herrera (Porto), Isaac Brizuela (Toluca), Marco Fabian (Cruz Azul), Juan Carlos Medina (America), Luis Montes (Leon), Jose Juan Vazquez (Leon)
Napadači: Javier Hernandez (Manchester United), Giovani dos Santos (Villarreal), Raul Jimenez (America), Alan Pulido (Tigres), Oribe Peralta (Santos Laguna)

- Donnie Darko
- Kontakt:
Koje je ovo prvenstvo Rafi?
Peto valjdaDonnie Darko je napisao/la:Koje je ovo prvenstvo Rafi?

[youtube][/youtube]
Odlican promo komsija.
Odlican promo komsija.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo nisu prave snimke, Mandzukic je suspendovan za tekmu sa BrazilomPuma je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odlican promo komsija.

Pa sta mislis zasto je tu .. 

Tipujem na Hrvatsku i Brazil, onako realno. Mada mislim da bi Kamerun mogao biti veliko iznenadjenje i da ce biti tvrd orah za Hrvate, imaju iskusnu odbranu i defanzivno orijentisan vezni red, to ce bit tesko slomit. Mexico je tradicionalno dobar, ali mislim da im je ovaj sastav jedan od najlosijih sastava ikad na prvenstvima.
19091921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.