imaju li gdje sve epizode sa ovim likovima, da je na Engleskom....... da pogledam prije pocetka faksa
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma brate meni je to bio sami vrhunac , znam da je jedno vrijeme u 6 ujutro bio pa sam prije skole sa merakom gledao.Sveti je napisao/la:kako je taj tsubasa bila glupa animared devil88 je napisao/la:A jesu ali i meni je tek,pisluje bilo jasno kad sam ponovo poceo gledati. Kad se sjetim kako mi je krivo bilo sto su Kickers ukinuli ali jbg Tsubasa je bio mnogo gledaniji
Ama i ja sam ga bolan gledao svako jutro i reprizu poslije podne jedno vrijeme. Bilo mi to kao yebena liga prvakared devil88 je napisao/la:Ma brate meni je to bio sami vrhunac , znam da je jedno vrijeme u 6 ujutro bio pa sam prije skole sa merakom gledao.Sveti je napisao/la:kako je taj tsubasa bila glupa animared devil88 je napisao/la:A jesu ali i meni je tek,pisluje bilo jasno kad sam ponovo poceo gledati. Kad se sjetim kako mi je krivo bilo sto su Kickers ukinuli ali jbg Tsubasa je bio mnogo gledaniji
Koji žanr?red devil88 je napisao/la:Hajde nek mi neko napise neki Anime iz 2013/14 da vidim imali sta kvalitetno
Meni je vrh. Pogledaj nećeš se pokajati.BordoArmy88 je napisao/la:Neki dan "načeo" prvu epizodu, izdržao 5 min i ukinuo, jbg ne paše mi "animacija" NIKAKO! Možda nekad poslije nastavim ali ako budem baš raspoložen!Buu je napisao/la:Pa od pocetka.
Kad se vec vracate 10-15 godina unazad pogledajte FLCL
Većina vas je gledala isto. Sto se vrtilo po rtl-u to se gledalo.red devil88 je napisao/la:Ma brate meni je to bio sami vrhunac , znam da je jedno vrijeme u 6 ujutro bio pa sam prije skole sa merakom gledao.Sveti je napisao/la:kako je taj tsubasa bila glupa animared devil88 je napisao/la:A jesu ali i meni je tek,pisluje bilo jasno kad sam ponovo poceo gledati. Kad se sjetim kako mi je krivo bilo sto su Kickers ukinuli ali jbg Tsubasa je bio mnogo gledaniji
A nmg da vjerujem svaki anime koji je ovdje spomenut ja sam ga gledao kao djete . Sad vala ne mogu sebi da nadjem nesta da gledam osim Naruta i OP koje gledam godinama . Pokusao sam ovaj nakav DRAMAtical Murder ali nije mi to to . Vidim da je AoT najavljen tek za sl godinu![]()
Hajde nek mi neko napise neki Anime iz 2013/14 da vidim imali sta kvalitetno
Eh doug se gledao redovno, mes'čini svaku ep. pogledao više puta. Inače, bio je još jedan odličan crtani na super rtl, onako strašan, 'Geschichten aus der Gruft' znam za njemački naziv. Redovno me strašio kao dijete i već tada otkrio da volim te 'x-files' i 'mistery' priče sa dozom horrora. Kasnije na RTL2 onda X-factor das unfassbare gledao redovno, noćni termin, neprospavanih noći bruka.rob do bagro je napisao/la:Ma jasta, Doug i njegov onaj ker, a haver mu onaj plav kompletMetanorisBack je napisao/la:Hahaha bio sam skroz zaboravio na njega... Pa jbte šta sam ja crtanih pregledao na onom super rtlu i animea na rtlu 2rob do bagro je napisao/la:Sjeca li se neko Douga na super rtl-u ?![]()
Ima onaj crtani sto je bio na rtlu 2 street sharks tako nesto, isto dobar bio.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, chelsea358 i 5 gostiju.