To je i meni prvo proslo kroz glavu.Amar Dzeko je napisao/la:Znam k'o da su djecurlija iz osnovne pisala pjesmu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
To je i meni prvo proslo kroz glavu.Amar Dzeko je napisao/la:Znam k'o da su djecurlija iz osnovne pisala pjesmu
soxx je napisao/la:Kad vidim ove sve pjesme, rek'o bi da Krmak ima najbolju. Ne zna covjek sad bil se smijao il plakao.
Jesu li ovi momci ikad dobili kakve zvanične pohvale?Sheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad naprave nešto bar približno ovome onda mozemo reci da je dobra navijačka
Hrvati imaju dvije oke pjesme, ostatak je zivi kic, a ovo nase se i rijecima ne moze definisati kakav je to shit. Srbi imaju nekoliko dosta kvalitetnih pjesama, jedna od drazih mi je "mi smo ta ekipa".BaDa12 je napisao/la:
Hrvati uvijek imaju nabojske pjesme, divota ih je slušati.
Ponos Torina je napisao/la:Kad sutra bude i ovo navijacka himna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odlična pjesma po meniChinaglia je napisao/la:konačno jedna odlična, prejaka pjesma, bez **** zmajeva, Ljiljani![]()
[youtube][/youtube]
More proć!pinoglavi je napisao/la:Odlična pjesma po meniChinaglia je napisao/la:konačno jedna odlična, prejaka pjesma, bez **** zmajeva, Ljiljani![]()
[youtube][/youtube]
Tužit!Sheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
a koga bi ti tuzio vojvoda...pa ovo narod trazi..pogledaj malo broj pregleda na tubu...da se ne lazemo i glumimo neku urbanu geriluDukeOfWellington je napisao/la:Tužit!Sheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.