Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Batko
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Batko » 11 sep 2014, 12:27

hogarstrasni je napisao/la:O bodova i odlazak kriminalne Familije iz reprezentacije !!!
Nakon toga konsolidacija i plasman na Euro. Vels ce morati kiksati, a mi imamo kvalitet da ostatak kvalifikacija odigramo dobro i da se plasiramo, tu nema sumnje !
Da slazem se. 3 poraza je nesto sto se najbolje moze desiti.....Mislim da bi pape tada morao otici, a u ostalih 7 tekmi mi bi stigli na minimum trece mjesto...

Najgore sto se moze desiti je da se igraci zainate i pobjede Wales pa poslije zijan od Belgije....pape bi ostao i blamaza bi se samo odgodila nadaljnje..

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 12:33

Batko je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:O bodova i odlazak kriminalne Familije iz reprezentacije !!!
Nakon toga konsolidacija i plasman na Euro. Vels ce morati kiksati, a mi imamo kvalitet da ostatak kvalifikacija odigramo dobro i da se plasiramo, tu nema sumnje !
Da slazem se. 3 poraza je nesto sto se najbolje moze desiti.....Mislim da bi pape tada morao otici, a u ostalih 7 tekmi mi bi stigli na minimum trece mjesto...

Najgore sto se moze desiti je da se igraci zainate i pobjede Wales pa poslije zijan od Belgije....pape bi ostao i blamaza bi se samo odgodila nadaljnje..
:thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 12:36

Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da će ga pritisak pokolebati.
Onda je on najgori selektor u istoriji ove reprezentacije a ne najbolji kao sto si mu tepao. Samo budala ne uvidi svoje pogreske i ne popravi ih. Komu se to frajer inati cijelom svijetu ?? Sta je to on postigao kao trener da ganja neki inat. Koji klub/reprezentacija ga to zele ?? Ako je to tako za to stanje su krivi i novinari koji mu od 6:2 poraza protiv Portugala nisu postavili jedno neugodno pitanje pa se ufurao. Tacno ce unistit svoju perfektnu igracku karijeru sa svojim inatom. Nema teorije da postoji opravdanje za ono protiv Kipra pa i Nigerije jedva. Samo ovo protiv Kipra je bilo katastrofa.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 12:41, ukupno mijenjano 2 puta.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 sep 2014, 12:39

Ma Susic ostaje do kraja kvalfikacija sta god da se desi.. kad bi imali omjer 0 0 10 1:40 ... osto bi do kraja.
Nije on Sliskovic pa da daje neopozive ostavke, sjedit ce taj do kraja.. cak bi nam na kraju mozda pokusavo zamazat oci da ce uspjeti u kvalfama za SP.

Trebo je on kao i Vaha, kao i Hitzfeld, kao neki normalni selektori.. dat ostavku nakon SP i cao.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2014, 12:46

Bilo bi nezgodno pravo sa 0 bodova nakon 3 kola.... Cekala bi nas gostovanja Belgiji. Izraelu i Kipru. Trebale bi nam sve domace pobjede (9 bodova) i najmanje dvije gostujuce za trece mjesto.... Vrlo, vrlo tesko.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 sep 2014, 13:00

Ako zijanimo u Velsu ,sanse za plasman postaju matematika...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2014, 13:03

ahmic je napisao/la:Ako zijanimo u Velsu ,sanse za plasman postaju matematika...
Ako dođe to toga Susic ce sam otici, a onda neka dođe taj neki strucnjak pa neka od tada gradi tim i taktiku za sljedece kvalifikacije.

....

Vels - BiH 1:2
BiH - Belgija 2:0

:bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:06

Da mi mozda ipak nemamo prevelika ocekivanja od nase repke? Kako su ljudima i na forumu ovidje a i u relanosti porasli apetiti. Ispada da je sada pod moranje da se suvereno ode na EP, kao da imamo kvalitet jedne Njemacke u reprezentaciji. Od Pjanica prave Goetzeta a od Besica Schweinsteigera.
Nesmije se zaboraviti da mi nismo niti cemo kada biti velika repezentacija. Jednostavno nemamo taj kvalitet, momci igraju u skladu sa svojim mogucnostima. Nista nije izgubljeno ima jos dovoljno utakmica a drugo ili trece mjesto se moze osvojiti. Iz sljedece dvije utakmice uzeti 3 boda bi bilo jako dobro a 4 to bi bilo ekstra i eto nas opet pri vrhu tabele.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 sep 2014, 13:09

ahmic je napisao/la:Ako zijanimo u Velsu ,sanse za plasman postaju matematika...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve na svijetu je matematika, inače. Jedino ljubav nije matematika, ako ćemo slušati Denisa Dumančića. :mrgreen:

Da je savez normalan i da ikad razmišlja dugoročno, već sad bi imali sjednice i razmišljali o par scenarija vezanih za ovaj dvomeč. Šta ako....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 sep 2014, 13:10

dinoze je napisao/la:Da mi mozda ipak nemamo prevelika ocekivanja od nase repke? Kako su ljudima i na forumu ovidje a i u relanosti porasli apetiti. Ispada da je sada pod moranje da se suvereno ode na EP, kao da imamo kvalitet jedne Njemacke u reprezentaciji. Od Pjanica prave Goetzeta a od Besica Schweinsteigera.
Nesmije se zaboraviti da mi nismo niti cemo kada biti velika repezentacija. Jednostavno nemamo taj kvalitet, momci igraju u skladu sa svojim mogucnostima. Nista nije izgubljeno ima jos dovoljno utakmica a drugo ili trece mjesto se moze osvojiti. Iz sljedece dvije utakmice uzeti 3 boda bi bilo jako dobro a 4 to bi bilo ekstra i eto nas opet pri vrhu tabele.
sa obzirom da idu prva 2 mjesta direktna a 3. za baraž, nemamo prevelika očekivanja, plasman na EP je sasvim realan. Jao sto ti je Goetze bolji od Pjanića.. :lol: da je Pjanić Nijemac vrijedio bi 3 put više od Gotzea :D

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:12

HariTz je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Da mi mozda ipak nemamo prevelika ocekivanja od nase repke? Kako su ljudima i na forumu ovidje a i u relanosti porasli apetiti. Ispada da je sada pod moranje da se suvereno ode na EP, kao da imamo kvalitet jedne Njemacke u reprezentaciji. Od Pjanica prave Goetzeta a od Besica Schweinsteigera.
sa obzirom da idu prva 2 mjesta direktna a 3. za baraž, nemamo prevelika očekivanja, plasman na EP je sasvim realan. Jao sto ti je Goetze bolji od Pjanića.. :lol: da je Pjanić Nijemac vrijedio bi 3 put više od Gotzea :D

Tako misle i ostali u grupi,za sve je realan.
Sta cu mu ja kad nije Njemac pa zato ne vrijedi 3 puta vise. Goetze kad je trebao zabio je gol a Pjanic profulo, mozda i to nesto znaci :D Jedan igra u Romi a drugi u Bayernu, mozda i to nesto znaci.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 sep 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 11 sep 2014, 13:13

Ne znam sta je realno, ali ne mogu da shvatim da nositelj grupe bude recimo 4-ti. To bi bio presedan kakav se nije desio od kad se igraju kvalifikacije. A ako izgubimo od Welsa tamo i Belgije kuci bit cemo 3 ili 4 vjerovatno.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 sep 2014, 13:14

Naravno da ova ekipa ima kvalitet da se plasira na euro, samo neznalica može ne otići na prvenstvo sa potencijalom koji imamo, mislim na sve kandidate a ne ove lažnjake od germanije

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:17

amko27 je napisao/la:Ne znam sta je realno, ali ne mogu da shvatim da nositelj grupe bude recimo 4-ti. To bi bio presedan kakav se nije desio od kad se igraju kvalifikacije. A ako izgubimo od Welsa tamo i Belgije kuci bit cemo 3 ili 4 vjerovatno.

Iskreno na guzove smo postali nositelji, niko zdravog razuma nece reci da smo bolji od Belgije. Znaci drugi smo po parametrima, ali ne odskacemo puno od npr Walesa i Izraela a vidjeli smo nazalost i od Kirpa.

Jednostavno nam fale jos 3-4 kvalitetna igraca. Ovi sto su na terenu oni igraju u granicama svojih mogucnosti, ali relano gledajuci vecina igraca je sredenja zalost.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:19

FCS je napisao/la:Naravno da ova ekipa ima kvalitet da se plasira na euro, samo neznalica može ne otići na prvenstvo sa potencijalom koji imamo, mislim na sve kandidate a ne ove lažnjake od germanije
Recimo da izbaci Hadzica, Vrsajevica, Susica, Bickacica, Mujdzu ( ovi nisu iz gremanjie ali su kvalitetom upitini ) koga bi doveo da budu bolji od njih?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 11 sep 2014, 13:20

dinoze je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Ne znam sta je realno, ali ne mogu da shvatim da nositelj grupe bude recimo 4-ti. To bi bio presedan kakav se nije desio od kad se igraju kvalifikacije. A ako izgubimo od Welsa tamo i Belgije kuci bit cemo 3 ili 4 vjerovatno.

Iskreno na guzove smo postali nositelji, niko zdravog razuma nece reci da smo bolji od Belgije. Znaci drugi smo po parametrima, ali ne odskacemo puno od npr Walesa i Izraela a vidjeli smo nazalost i od Kirpa.

Jednostavno nam fale jos 3-4 kvalitetna igraca. Ovi sto su na terenu oni igraju u granicama svojih mogucnosti, ali relano gledajuci vecina igraca je sredenja zalost.
Je li ti drago sto smo sad u k.urcu?Priznaj da si to dugo cekao da kazes ma kakvi mi.
Znam vam sortu podanicku.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 11 sep 2014, 13:22

dinoze je napisao/la:
FCS je napisao/la:Naravno da ova ekipa ima kvalitet da se plasira na euro, samo neznalica može ne otići na prvenstvo sa potencijalom koji imamo, mislim na sve kandidate a ne ove lažnjake od germanije
Recimo da izbaci Hadzica, Vrsajevica, Susica, Bickacica, Mujdzu ( ovi nisu iz gremanjie ali su kvalitetom upitini ) koga bi doveo da budu bolji od njih?
Bicakcic i Mujdza kvalitetom upitni :lol: :lol:
Idi popni se na lamelu i laste,zamisli da je dole more duboko.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2014, 13:25

Ko je ovaj spamer?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 sep 2014, 13:25

Dobro si ne postoji niko ko meže zamjeniti ove parmake, gore do ovih iz germanije ne može

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:27

Rusilac je napisao/la:
dinoze je napisao/la:

Je li ti drago sto smo sad u k.urcu?Priznaj da si to dugo cekao da kazes ma kakvi mi.
Znam vam sortu podanicku.

Ne kontam te, sto ce mi biti drago?
Svi koji relano posmatramo nasu repku znam oda su nas vile pronosale par puta i u proslim kvalifikacijama.
Medjutim neki ljudi su toliko skrenuli sa relanosti da su nas vec vidjeli u cetvratfinalu SP i naravno kako lagano prolazimo kvale na EP.
Svako ko se imalo razumije u fudbal je znao da je ta prica ****, koliko puta je do sada upozoravano na Bicakcica, Mujdzu pa na meljanje lopte Medunjanina i Misimovica pa na gubljenje lopte Pjanica ili nezalaganje Dzeke.
Da ne pricam o tome koliko nas je igraca odbilo.

Ali to nije bit, stvar je u tome da mi nismo nikada bili velika repka i to nemozemo biti jer nemamo tog fonda igraca niti imamo konstattu. Ljudi sada prave bauk od toga sto se izgubilo od Kirpa kao da smo mi Nejmacka pa eto iznenadenje. Ima i Susic svoju kriviu u tome, ali se nesmije zaboraviti da imamo puno limitiranih igraca, ne igra trener. Covjek pokusava napraviti nesto od onoga cime raspolaze, zato kazem nije ovo neka kakatsrofa ako smo izgubili ima jos dovoljno utakmica a iako ne na kraju ne plasiramo nisamo propali.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 10 gostiju.