Rusilac je napisao/la:dinoze je napisao/la:amko27 je napisao/la:Ne znam sta je realno, ali ne mogu da shvatim da nositelj grupe bude recimo 4-ti. To bi bio presedan kakav se nije desio od kad se igraju kvalifikacije. A ako izgubimo od Welsa tamo i Belgije kuci bit cemo 3 ili 4 vjerovatno.
Iskreno na guzove smo postali nositelji, niko zdravog razuma nece reci da smo bolji od Belgije. Znaci drugi smo po parametrima, ali ne odskacemo puno od npr Walesa i Izraela a vidjeli smo nazalost i od Kirpa.
Jednostavno nam fale jos 3-4 kvalitetna igraca. Ovi sto su na terenu oni igraju u granicama svojih mogucnosti, ali relano gledajuci vecina igraca je sredenja zalost.
Je li ti drago sto smo sad u k.urcu?Priznaj da si to dugo cekao da kazes ma kakvi mi.
Znam vam sortu podanicku.
Ne kontam te, sto ce mi biti drago?
Svi koji relano posmatramo nasu repku znam oda su nas vile pronosale par puta i u proslim kvalifikacijama.
Medjutim neki ljudi su toliko skrenuli sa relanosti da su nas vec vidjeli u cetvratfinalu SP i naravno kako lagano prolazimo kvale na EP.
Svako ko se imalo razumije u fudbal je znao da je ta prica ****, koliko puta je do sada upozoravano na Bicakcica, Mujdzu pa na meljanje lopte Medunjanina i Misimovica pa na gubljenje lopte Pjanica ili nezalaganje Dzeke.
Da ne pricam o tome koliko nas je igraca odbilo.
Ali to nije bit, stvar je u tome da mi nismo nikada bili velika repka i to nemozemo biti jer nemamo tog fonda igraca niti imamo konstattu. Ljudi sada prave bauk od toga sto se izgubilo od Kirpa kao da smo mi Nejmacka pa eto iznenadenje. Ima i Susic svoju kriviu u tome, ali se nesmije zaboraviti da imamo puno limitiranih igraca, ne igra trener. Covjek pokusava napraviti nesto od onoga cime raspolaze, zato kazem nije ovo neka kakatsrofa ako smo izgubili ima jos dovoljno utakmica a iako ne na kraju ne plasiramo nisamo propali.