Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
"Kriminalne sudije"akisarajevo92 je napisao/la:Ja sam prezedavoljan novim sokerom, jedina zamjerka su sudije, za kakve glupe prekrsaje sam dobio crveni , to je haosPrelako se hvataju dzepa i olovke.
Omere onaj folder što ti se pojavi nakon što si raspakovo otvori ponovo sa winrarom desni klik open with Winrar i ponovo extraktuješ igricu tj. exe fajl i crack.Omerbavarac je napisao/la:Ja skinuo igricu sa ovog MEGA linka ali nece da raspakuje.
Tacnije, raspakuje ono ali nema onog cuda za instalaciju.
Jel' se jos nekome to desilo?
Cekat pravi patchJoseMourinho je napisao/la:Skini qpes najbolje ti je
3 penala su svirali protiv mene na jednoj tekmi na Super Star, a što je najzanimljivije nijednom nisam uklizao niti išta. Sve neki glupi kontakti. Šuđenje je haos.akisarajevo92 je napisao/la:Ja sam prezedavoljan novim sokerom, jedina zamjerka su sudije, za kakve glupe prekrsaje sam dobio crveni , to je haosPrelako se hvataju dzepa i olovke.
Ja gasim komentatore uvijek__EmIr__ je napisao/la:Desava li se ikom da nema komentatora u igri ??? Dajte pomoagajte ljudi ovako mi nekako poglupo.
Haha hajmo se zamijeniti za verzijuakisarajevo92 je napisao/la:Ja gasim komentatore uvijek__EmIr__ je napisao/la:Desava li se ikom da nema komentatora u igri ??? Dajte pomoagajte ljudi ovako mi nekako poglupo.
pa bilo bi fino kad bi to podjelio s namaDevi1 je napisao/la:Hoćul popit ban ako oobjavim kako igrat PES online za dzabe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.