Bivši igrači Želje u inostranstvu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Bivsi igraci Želje u inostranstvu
Hodžić zabio za Dinamo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hodžić jos jedan gol za 3:0
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Baja opet na klupi e jbg jarane morat ces puno zapeti da se dokazes..
Kvesa autogol..
Jamak zabio gol za Suduvu
[youtube][/youtube]
bivsi igrac, daaaavno prestao da igra... noviji dokumentarac, nisam znao gdje bih postavio jer pretpostavljam da poprilican broj ljudi nije pogledao...
o nikoli nikicu pricaju bivsi funkcioneri zelje, saigraci i naravno ivica osim
ako mislite da treba na drugu temu, prebacite.
bivsi igrac, daaaavno prestao da igra... noviji dokumentarac, nisam znao gdje bih postavio jer pretpostavljam da poprilican broj ljudi nije pogledao...

E Nikola legenda svakome dan popravivlakanje je napisao/la:[youtube][/youtube]

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sehic sacuvao mrezu protiv Anderlechta.
Stari mi je pricao o Nikicu, prepoznatljiv po proslavi gola kad istrci krug oko stadiona.
Stari mi je pricao o Nikicu, prepoznatljiv po proslavi gola kad istrci krug oko stadiona.
Ja šta odbrani Šeha oca mi... nevjerovatno!!!
Bajić odigrao 70 minuta u pobjedi svog tima protiv Trabzonspora
Jamak 27.9. postigao gol za Suduvu, pobijedili 3:0, nisam upratio da je neko postavio.
Jamak 27.9. postigao gol za Suduvu, pobijedili 3:0, nisam upratio da je neko postavio.
E vala lose Baja tamo u Turskoj..
Ara opet strijelac za Dinamo

Ara trpa 

Pa i nije...Okolele je napisao/la:E vala lose Baja tamo u Turskoj..
Liga je neusporedivo jača...Konja se ekspresno vratila u prvu ligu, jako su se pojačali i napravili dobru ekipu. Rezultati to do sada potvrđuju.
U jučerašnjoj utakmici Baja je u prvom poluvremenu pretrcao 6400 m što je bilo najviše u obje ekipe. To je baš dobar statistički podatak.Vjerujem da je to bio Bajin prosjek i kod nas,posebno u onim evropskim utakmicama. To je ono što mi obično ne zapažamo kod igrača i nije nam bitno. Kad sad gledamo Jocu i usporedimo ga sa Bajom, to je nebo i zemlja...Tek tada vidimo Bajin doprinos ekipi i u utakmicama u kojima nije zabijao.
Gledao sam na rezultatima golove Konje, nema tu bas Bajica previse.
Sto se tice Bajica on je morao nastaviti da zabija golove kao u sezonu kad je bio najbolji strijelac lige, tj. to je njegov zadatak. Kad je dosao igrao u Tursku igrao je klasicnog spica dvije utakmice i bio je uzasan, a sad je prebacen na krilo.
Ipak nije malo placen. To sto neko trci 10.000Km a neupotrebljiv je na terenu onda nece jos dugo igrati.
Sto se tice Joce on nije igrac koji ganja, nesto puno trci i ko je pratio Borac zna kako on igra i funkcionise. Nijedan napadac na svijetu nije isti, niti igra isto, tako Bajica i Stokica uporedjivati je glupo.
Stokic nije u formi i mora se vratiti i ako se vrati zabit ce golova i golova, ali ako to ne bude uskoro moguce je da tiho ode. Isto to vazi za Bajica ako nastavi ovako nista od njega nece biti.
Sto se tice Bajica on je morao nastaviti da zabija golove kao u sezonu kad je bio najbolji strijelac lige, tj. to je njegov zadatak. Kad je dosao igrao u Tursku igrao je klasicnog spica dvije utakmice i bio je uzasan, a sad je prebacen na krilo.
Ipak nije malo placen. To sto neko trci 10.000Km a neupotrebljiv je na terenu onda nece jos dugo igrati.
Sto se tice Joce on nije igrac koji ganja, nesto puno trci i ko je pratio Borac zna kako on igra i funkcionise. Nijedan napadac na svijetu nije isti, niti igra isto, tako Bajica i Stokica uporedjivati je glupo.
Stokic nije u formi i mora se vratiti i ako se vrati zabit ce golova i golova, ali ako to ne bude uskoro moguce je da tiho ode. Isto to vazi za Bajica ako nastavi ovako nista od njega nece biti.
Edis Mulalic jedan je od nas!
hajde pokusaj biti normalan.Procitaj sam svoje postove i vidi kakve ti gluposti pises.Cuj nema Baje na rezultatima.Svasta...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Glupsone na rezultatima.com imas golove i pregled utakmica. Da znas citati skontao bi, ali posto nemas mozga ne citiraj me.ZZtop10 je napisao/la:hajde pokusaj biti normalan.Procitaj sam svoje postove i vidi kakve ti gluposti pises.Cuj nema Baje na rezultatima.Svasta...
To se zove video sazetak.
Jedino ti ostane da prijavis post.
Jarane, idi malo zabi ga, kakve zene nadi, pusti druge da pisu pa makar i gluposti.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Eh šta smo ovdje danas imali
Zola nakon povrede opet u prvih 11 Istre, odigrao 90 minuta, zijanili 3:0 od Hajduka. Svraka odigrao poluvrijeme.
Kerla odigrao 90. minuta za Žalgiris dobili u gostima 4:1.
Kvesa danas odgledao meč sa klupe, njegov tim odigrao 0:0.

Zola nakon povrede opet u prvih 11 Istre, odigrao 90 minuta, zijanili 3:0 od Hajduka. Svraka odigrao poluvrijeme.
Kerla odigrao 90. minuta za Žalgiris dobili u gostima 4:1.
Kvesa danas odgledao meč sa klupe, njegov tim odigrao 0:0.
po rezultatima Zeljković dao gol za Waterloo
4 crvena na tekmi 

Ara nastavlja sa rešetanjem mreža 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 49 gostiju.