Imamo dizajnera imamo volje imamo svega,samo treba da se dogovori sa Azmirom/UG i to je to.Što prije to bolje.
Priča li momci ko šta u vezi stadiona

Kakav lik oca mi..vise puta si ovdje dosao da pises gluposti..prvo vodece ekipe u PL znaju da Sarajevo je danas u ovoj ligi zaista izgleda mocno...ali ako tu dobro odigramo sa ovom ekipom barem znamo gdje smo..niko ne ocekuje pobjedu prijateljska utakmica i bolji protivnik,ali kao navijac svog kluba ocekujes pozitivan rezultatjanuar071 je napisao/la:Onda sve ispod 2-3 kom.u mrezi Sarajeva bice malo.Jedino da Musemic urgira,na igrace Slobode da ne trpaju previse.
Pusti jazavca....vidis da se ofira i glumi nekog komedijasa ovdjeSaltCityAttack je napisao/la:Kakav lik oca mi..vise puta si ovdje dosao da pises gluposti..prvo vodece ekipe u PL znaju da Sarajevo je danas u ovoj ligi zaista izgleda mocno...ali ako tu dobro odigramo sa ovom ekipom barem znamo gdje smo..niko ne ocekuje pobjedu prijateljska utakmica i bolji protivnik,ali kao navijac svog kluba ocekujes pozitivan rezultatjanuar071 je napisao/la:Onda sve ispod 2-3 kom.u mrezi Sarajeva bice malo.Jedino da Musemic urgira,na igrace Slobode da ne trpaju previse.
Nisu bas ni obicne, oko 6500 eura bi vas izaslo. A moze i ona jeftinija varijanta ali bi je sunce pojelo citavo.klasik je napisao/la:Nisu to karbon folije, nego neke obicne, sta ja znam kako vec to ide, eto ja imam info da su za one gradske autobuse komplet folija sa dizajnom ljepljenjem kostale oko 5000, sad koja je to firma radila i gdje, to je najlakse saznat...emirzlaTu je napisao/la:Upravu si...folije idu karbon,ali nisu one jeftine.Za auto citavo izadje oko 3 do 4 milje.Bus je velika povrsina.Vjerovatno,posto je nas bus vec izljepljen,mora bit glatka podloga da se postave nofe folije....barem ja tako mislim.
Dinamov je extra uradjen..
Kojomatej187 je napisao/la:staragarada što je to?
Jeste..tebra aBd,da zagrmi vise na TusnjuGorki je napisao/la:Momci,jel utakmica protiv Travnika u 14:30 ili...?
Jao jazavac vozis li?staragarda je napisao/la: Pusti jazavca....vidis da se ofira i glumi nekog komedijasa ovdje
Vazdaklma1 je napisao/la:Jao jazavac vozis li?staragarda je napisao/la: Pusti jazavca....vidis da se ofira i glumi nekog komedijasa ovdje
staragarda je napisao/la:Vazdaklma1 je napisao/la:Jao jazavac vozis li?staragarda je napisao/la: Pusti jazavca....vidis da se ofira i glumi nekog komedijasa ovdje
oba gola greska odbrane...Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakve bolan odbrane....divi prvog gola...moj golmane mojsolinas je napisao/la:oba gola greska odbrane...Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eeeee sta smo se mi ovakvih miki maus golova naprimali jesenas...solinas je napisao/la:nemoras me bukvalno svacati,vidim da je golman,a drugi gol vidi reakcije,zabise ljudi ni krivi ni duzni
ako budu ovako igrali,neka nam je bog na pomoci,skoro sam sposla doso,nisam u toku,jel to piric braniostaragarda je napisao/la:Eeeee sta smo se mi ovakvih miki maus golova naprimali jesenas...solinas je napisao/la:nemoras me bukvalno svacati,vidim da je golman,a drugi gol vidi reakcije,zabise ljudi ni krivi ni duzni
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jadnimi, NeSamSafetee, rishovski i 24 gosta.