Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

Cartman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2015, 16:24

theboss_RD07 je napisao/la:Eto ode Rafa izgleda.
:plac:

Katastrofalna odluka po meni. Clyne je dosta dobar bek, nista specijalno. Shaw je bolji u defanzivi nego ofanzivi, i zato mislim da nam treba lik koji je odlican prema naprijed na desnom beku. Danilo se dosta spominje. Kad sam ga gledao bio je vrlo dobar. Ali bice tu dosta konkurencije za njega, i Porto nikoga ne da jeftino.

Colemana ne bi, jednostavno jer smo u vrlo losim odnosima sa Evertonom i trazili bi ogromne pare. Kao igrac je dobar, meni bolji od Clynea, ali...Dovoljno je rec da je Everton nudio 7 miliona za panja Cleverleya, a mi smo ga radije pustili u Villu na posudbu do kraja sezone i pustit cemo ga dzabe na ljeto. Zakuhalo se oko transfera Fellainia i Bainesa kada je Moyes dosao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ander21
Kontakt:

Post Postao/la Ander21 » 06 mar 2015, 18:08

Coleman > Clyne..

Ne znam, Coleman igra na vrhunskom nivou dosta dugo vremena, u defanzivi dobar, u napadu najbolji bek lige prosle sezone ako se ne varam.. A koliko bi dali realno nebitno, koji milion gore-dole, klub nece propasti zbog toga.. Mada ni Clyne nije los, ove sezone odlican i cinio je jedno vrijeme najbolju odbranu lige ove sezone, tako da bi to bile neke slatke muke kada bi mogli birati..

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 mar 2015, 18:15

(Clyne)----Small-----(Godin/Varane/Hummels)----Shaw

Beton.

Prodati Matu, rijesiti se Persija ili Tigra, dovesti kvalitetnog spica, jednog btb veznog i to je to.
- Ed Woodward for Prime Minister !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 mar 2015, 16:27

OnlyUnited je napisao/la:(Clyne)----Small-----(Godin/Varane/Hummels)----Shaw

Beton.

Prodati Matu, rijesiti se Persija ili Tigra, dovesti kvalitetnog spica, jednog btb veznog i to je to.
Što se tiče btb-a, želja mi je Nainggolan iz Rome. Lik je fakat zvjerka, puno trči. a i dobar je u oba smjera. A i dao bi tu neku agresivnost u igri koja nam je potrebna, da bar malo popravi ovo mrtvilo od igre. Za napadača bi se dalo diskutovati, jer vraći se i Chicha na ljeto mada čisto sumnjam da će ostati u Unitedu. Također sumnjam i da će Falcaa otkupiti,a RvP je u lošoj formi. Mali Wilson će vjerujem još više šansi da dobije naredne sezone. Ja bih i naredne sezone stavio Rooneya na špica,a doveo bih nekog tipa Dybala ili Vietto iz Vilarreala koji doduše nije čisti špic jer se veoma dobro snalazi i na mjestu polušpica.

Ako misli Rafaela prodavat, onda jedino njegove zamjene biti Clyne ili Danilo jer danas je teško naći dobrog beka na tržištu. Valencia je solidan na beku,ali više bih volio tu nekog igrača kojem je desni bek prirodna pozicija. Nadam se da će i Jones popraviti formu jer Evans je kikser,a Rojo je ništa više nego solidan on je po meni više za rotacije na štoperu i lijevom beku.Small je jedini od štopera u formi. Valjda dođe neko dobro pojačanje i na tu poziciju. Mada imam osjećaj da će nas LvG iznenaditi nekim krilnim igračem tipa Depay, ne znam zašto. :)

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 07 mar 2015, 16:32

Samo treba pametno poslovati. Nekako bi u spicu volio vidjeti korpulentnog napadaca, koji prije svega ima odlican prijem, gradjenje, te dobar sut i skok igru. Cak mislim da nedostatak brzine i driblinga i nije toliko presudan za ovaj tim, jer imat ce ispod odlicne igrace, a centarsutevi su uvijek dobra alternativa za razbijanje bunkera.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 mar 2015, 16:36

OnlyUnited je napisao/la:Samo treba pametno poslovati. Nekako bi u napadu volio vidjeti korpulentnog napadaca, koji prije svega ima odlican prijem, gradjenje, te dobar sut i skok igru. Cak mislim da nedostatak brzine i driblinga i nije toliko presudan za ovaj tim, jer imat ce ispod odlicne igrace, a centarsutevi su uvijek dobra alternativa za razbijanje bunkera.
:mrgreen:
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 mar 2015, 16:38

OnlyUnited je napisao/la:Samo treba pametno poslovati. Nekako bi u napadu volio vidjeti korpulentnog napadaca, koji prije svega ima odlican prijem, gradjenje, te dobar sut i skok igru. Cak mislim da nedostatak brzine i driblinga i nije toliko presudan za ovaj tim, jer imat ce ispod odlicne igrace, a centarsutevi su uvijek dobra alternativa za razbijanje bunkera.
Ako bi već tražili takvog napadača,a da nije neka preskupa varijanta je Bas Dost. Doduše to bi bilo rizično jer mu je ovo prva dobra polusezona u Wolfsburgu, ali ako ovako nastavi apsolutno sam za njega. Mada džaba sve ako LvG nastavi sa ovakvim "sistemom" (ako se uopšte može nazvati nekim sistemom, ja još ne shvatam na čemu se bazira igra Untieda). Prvo nek se za on za to pobrine, pa onda za pojačanja.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 07 mar 2015, 16:41

Upravo sam i mislio na Dosta. Ne bi bio nekih para, prava 9-ka, a takvi igraci su dobri za igru na Plan B.

@topnik Mojne njega, iako solidan napadac, mislim da bi to bila samo takva uvala. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 mar 2015, 17:44

Cavani se nameće kao logičan odgovor :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 08 mar 2015, 11:58

Slazem se sa Riom,Cavani bi bio pun pogodak u najboljim je godinama a trenutno jedan od rijetkih WC napadaca koji bi se mogli dovest,u PSG-u on nije dosao do izrazaja zbog Ibre ali njegov kvalitet je neupitan dokaz je utakmica protiv Chelsea koju je razvalio,Falcao nam vjerovatno odlazi od Persia imamo sve manje koristi a Cavani sa Runijem bi sigurno vratio pravu formu

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 mar 2015, 00:22

Manchester United have prioritised a right-back, centre-half, central midfield and centre-forward for the summer.

United have scouted Nathaniel Clyne for the past 18 months.

United have also been scouting Athletic Bilbao centre-half, Aymeric Laporte (Telegraph)
From Holland: Depay moves to Man United for £21m in summer transfer window according to reports
Aj valjda se iza kulisa radi punom parom.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 mar 2015, 00:27

Nadam se da je za Depaya istina,prizeljkujem ovog igraca u Utd,pratim ga i impresioniran sam njegovim nastupima narocito ove sezone

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 mar 2015, 00:34

U slucaju da se ova vijest potvrdi na De Telegraafu (koji su medju prvim pogodili za LVGa), mozda i povjerujem, do tada ciste spekulacije.

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 12 mar 2015, 17:32

jucer je na twiteru favorizirao vijest da prelazi u United :hmmmmm: pa kasnije izbrisao

slika
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 mar 2015, 21:21

Ovdje je neko (PSV Ultras) ostavio komentar kako United ima puno para za Depaya, kako bi eto dali puno para za njega, a on je to favorizirao.
Nije to bila bas vijest da on prelazi u United ali ko zna, mozda je to dogovor da se dignu spekulacije?!
Da ga van Gaal zeli, to je vrlo vjerovatno, zele ga mnogi, ali da ce bas preci? Ko zna.

Ja sam ga vise puta spominjao (na temama Arsenala) iako poslije povrede nije jos povratio formu.. Lik je talenat samo takav. Sansa je velika da ce postati igracina.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 13 mar 2015, 21:44

[youtube][/youtube]

Za ovog momka se isplati dati 25 miliona. Ovakva konkretnost krilnog igrača u 21. godini nije viđena još od vremena kad je CR bio u tim godinama.
Nekako mi u njegovom stilu ima pomalo od Ronalda, Nania i Neymara. xd

Valjda tulipan ako ostane uspije dovesti malog .. realno sa LVG imamo pole position za Depaya.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 mar 2015, 21:17

Endi Miten: "Šanse da De Hea ostane u Junajtedu su slabe, izvor blizak Real Madridu smatra da će on od leta biti broj jedan u Realu."
Miten je novinar Espn-a i jos dosta drugih novinarskih kuća, ujedno je i pristalica Junajteda.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 17 mar 2015, 21:28

Ethel je napisao/la:Endi Miten: "Šanse da De Hea ostane u Junajtedu su slabe, izvor blizak Real Madridu smatra da će on od leta biti broj jedan u Realu."
Miten je novinar Espn-a i jos dosta drugih novinarskih kuća, ujedno je i pristalica Junajteda.
Zasto izmisljas?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 mar 2015, 21:39

Pustite se retardiranih naglabanja. Imamo trenutno X puta vecih briga od ugovora igracima, to ce se rjesavati kada dodje vrijeme. Ne plasim se sekunde iskreno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 mar 2015, 21:50

LvG je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Endi Miten: "Šanse da De Hea ostane u Junajtedu su slabe, izvor blizak Real Madridu smatra da će on od leta biti broj jedan u Realu."
Zasto izmisljas?
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... ge-8858838" onclick="window.open(this.href);return false;
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.