Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SINE
Kontakt:

Re: Sanel Jahic - Aris Thessaloniki FC

Post Postao/la SINE » 20 mar 2009, 07:58

Trebali smo otvoriti posebnu temu D. Damjanović, al' nema veze, inaće lično sam upoznao momka i kao čovjek stvarno nije loš, pratio sam njegove igre i u rep. i u klubovima u kojim je igrao, mislim da uvijek korektno odradi svoj dio posla, igra na takvoj poziciji, da se njegov učinak smo može pratiti kroz statistiku, inače da nevalja ne bih igrao gdje sada igra..........
SAMO ŽELJO

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 20 mar 2009, 16:14

Jahic je prosjecan igrac i nasa liga je prepuna takvih igraca..Nije on nista posebno...Njegov maksimum je klupa u reprezentaciji i to u prijateljskim utakmicama ili u zicerima protiv Luxemburga i slicno....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 mar 2009, 20:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@katalinski

Barba je igro stopera protiv Spanije...i to je fantasticno odigrao...i to je bio jedan od boljih poteza Sliskovica...tu nema price...mislim kad je trebalo igro je a ne uvijek...
Barba nikad apsolutno nikad nije igrao stopera u repki, prvi ekspreminet na liberu je bio u Litvaniji (selektor Musovic) kada smo zijanili 4-2, a Barba je igrao libera, to se posrecilo u spaniji kada smo igrali 1-1, odigrao je to jos na Marakani (krivac za gol) i kontra Madjara 1-3,

dakle taj eksperment je uspio 1, a 3 puta smo popusili

a Jahic je igrac kakav nam je trebao u repki, zadnja linija Jahic-spremni Spahic - Nadarevic je mnogo jaka, i za ovog iznad koji kaze da je Jaha prosjek, nek pogleda Radeljica i kompaniju
Cuva Bog Zelju svog!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 20 mar 2009, 20:48

Boske je napisao/la:Jahic je prosjecan igrac i nasa liga je prepuna takvih igraca..Nije on nista posebno...Njegov maksimum je klupa u reprezentaciji i to u prijateljskim utakmicama ili u zicerima protiv Luxemburga i slicno....
Neznam zasto mi na pamet padaju Vasilic i Mikelini ;) . Je li ovo isto kad je Ibro pitao da igra za repku a nasi govorili "imamo mi puno takvih".

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 mar 2009, 22:00

Jahic je i vise nego zasluzio poziv u reprezentaciju, momak igra standardno u Arisu i odlicno igra i treba da bude u reprezentaciji, a velika mu je i prednost sto moze igrati vise pozicija u timu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

katalinski5
Kontakt:

Re: Adnan Mravac

Post Postao/la katalinski5 » 20 mar 2009, 23:48

3r0 je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Adnan Mravac ja dijete Nk Jedinstva. Tu je i Safet Nadarevic. Imamo dvojicu Reprezentativaca. Vise nego Celik i velez zajedno :lol:
hahaha a igračina ! radi takvih i primamo po 3-4 komada redovno

A kakav je Barbarez igrač,Salihamidžić,Merzić,Papac,Vladavić ??
I čija su to djeca ? :lol:
ma kakav merzic njega netreba ni spominjat a kamoli zvat u reprezentaciju.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 21 mar 2009, 10:42

Boske je napisao/la:Jahic je prosjecan igrac i nasa liga je prepuna takvih igraca..Nije on nista posebno...Njegov maksimum je klupa u reprezentaciji i to u prijateljskim utakmicama ili u zicerima protiv Luxemburga i slicno....
Pa da je prosječan igrač ostao bih sa ovim letvama( čast izuzetcima) u našoj ''premier ligi' :x , momak nije sastavio ni sezonu kako treba kad se vratio u Želju i već se prodao. Daj ga uporedi sa nekim iz naše lige, po bilo kojoj osnovi, i da je tako polivalentan igrač, vidjet će mo sljedeće sezone gdje će igrati ;)
SAMO ŽELJO

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 21 mar 2009, 10:53

Momak je ok samo treba mu jača forma ,ali igra super.Nitko se nije rodio da bi ovom narodu ugodio. ;)
Ako su ovi iz šaban lige dobili poziv on je definitivno zaslužio igrat u repki.Brz,sposoban!
Fi hajati.
GO Bosno.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 mar 2009, 11:02

BOSKE CARE DODI SEBI NA OVOM SE VIDI DA TI NEMAS POJMA STA JE FUDBAL,SUTI NE PROVALJUJ SE
Dado je napisao/la:
Neznam zasto mi na pamet padaju Vasilic i Mikelini ;) . Je li ovo isto kad je Ibro pitao da igra za repku a nasi govorili "imamo mi puno takvih".
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 mar 2009, 11:09

boske da je on prosjecan ne bi ga Duso Bajevic vuko za sobom gdje god podje, da se razumijemo nije neka klasa od igraca al je dobar, poslije Spahe, Papca i Safeta nas najbolji defanzivac kojeg imamo..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Yankee
Kontakt:

Post Postao/la Yankee » 21 mar 2009, 12:12

Jahic je OK igra,nista extra ali moze pomoci.Samo zar on nije otisao u Grcku kao prvi strijelac nase lige?Zar on nije napadac?

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 21 mar 2009, 12:13

moze igrati veznog,odbrambenog i napdaca i ne treba vas cuditi ako u arisu kao odbrmabeni igrac zabije efektan gol..

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 21 mar 2009, 12:27

nemamo boljeg na poziciji lijevog bocnog

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 21 mar 2009, 13:42

Yankee je napisao/la:Jahic je OK igra,nista extra ali moze pomoci.Samo zar on nije otisao u Grcku kao prvi strijelac nase lige?Zar on nije napadac?
Pa u tome i jeste poenta da je on igrač za skoro svaku poziciju u ekipi ( 'sem golmana, naravno). Otišao je kao najbolji strijelac naše lige, a u Arisu ga trener baca gdje god mu zaškripi, uvjerio sam se, gledavši utakmice Arisa u to. To mi se sviđa kod njega, da ga trener može iskoristiti , maximalno, a ujedno je i fizički korpulentan
tako da ......
SAMO ŽELJO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 12:54

Jaha je sinoc pokazao koliko vrijedi i kakav je igrac. Prihvatio je fajt sa belgijancima, on je udarao, udarali su njega. Presjekao opasnu kontru Belgije kada je dobio zuti karton. Bravo Sanele!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 29 mar 2009, 13:34

za njega bi idealna bila bundes liga !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 mar 2009, 18:27

sinoc je bio najbolji na utakmici, daleko najbolji jos sve zacinio golom...svaka cast majstore...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2009, 18:51

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 mar 2009, 18:56

Rz88 je napisao/la:Neobicnu ga gledati na poziciji zadnjeg veznog, ali nisam ga primjetio do gola, ali to je bit zadnjeg veznog, da razbija igru protivnickog igraca, i da trci, on bas kao i samir muratovic su ucinili svoje, svaka ima cast, samo neka se ovako nastave, da napravimo tu neku seriju. :mrgreen:
upravu si, al ja mislim da je najbolje odigro sinoc, i jos sve zacinio golom svaka mu cast...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 29 mar 2009, 21:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Neobicnu ga gledati na poziciji zadnjeg veznog, ali nisam ga primjetio do gola, ali to je bit zadnjeg veznog, da razbija igru protivnickog igraca, i da trci, on bas kao i samir muratovic su ucinili svoje, svaka ima cast, samo neka se ovako nastave, da napravimo tu neku seriju. :mrgreen:
upravu si, al ja mislim da je najbolje odigro sinoc, i jos sve zacinio golom svaka mu cast...
neznam koje su kriterije vama vazne kad ocjenujete i odlucujete koji su igraci bili najbolji na utakmici...svaka cast jahicu, ima ja par finih akcija u defanzivi pa i gol sto je dao je bio takoreci odlucujuci..ali odmah reci da je bio sinoc najbolji, mislim da je daleko pretjerano..ipak je tu bio recimo jedan dzeko, koji je sam zabavljao cijelu odbranu belgije..pa jedan pandza..koji je osim onog prvog gola, gdje je malo kasnio, odigrao fenomenalnu tekmu..pa ibricic prvo poluvrijeme..itd...ja bi pausalno rekao da smo jucer pobjedili kao ekipa, neizdvajati ni jednog, a pogotovo ne jednog muratovica ili berberovica, koji su po meni bili nasi najslabiji igraci..ali rekoh ja, necemo odvajati, ni dobre ni lose..pobjedili smo kao kolektiv!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], EdinjoBos, Goalgetter, HariTz i 19 gostiju.