sportsport.ba propaganda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bugarska, Senegal, Koreja, Spanija, Crna GoraDrFilgud je napisao/la:I koliko je sada ovo ukupno prijateljskih u ovoj godini, bez Amerike?
TurskaJavierBosnia je napisao/la:Bugarska, Senegal, Koreja, Spanija, Crna GoraDrFilgud je napisao/la:I koliko je sada ovo ukupno prijateljskih u ovoj godini, bez Amerike?
8 prijateljskih, jel imaju jos ona 2 termina pred kraj godine. Na kraju ce da bude 10 prijateljskih u kalendarskoj godiniBazinga12345 je napisao/la:TurskaJavierBosnia je napisao/la:Bugarska, Senegal, Koreja, Spanija, Crna GoraDrFilgud je napisao/la:I koliko je sada ovo ukupno prijateljskih u ovoj godini, bez Amerike?
Izgleda da su potvrdili da je u Le Havreu. Dobro smo prosli, ali jos uvjek nigdje ne vidim da se ulaznice mogu kupit.eldo je napisao/la:Isti sam ti takav, smjestaj je rezervisan pa cemo da vidimo sta dalje za ulazniceDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ta slika od senegala je od Feb 5. Zadnje sto ja mogu naci je ovo od Feb 18.
http://kwese.espn.com/football/nigeria/ ... up-matches
gdje pise da je izmedu Le havrea i Beauvaisa. Ja vec naso smjestaj u Le Havreu tako da se nadam da ce ovo potrvrdit sto prije. A za karte nista nigdje. Cak i ne vidim utakmicu na ovim portalima sto imaju tekme kao soccerway
Tristan10 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:32Danska prvi 11 su clanovi u sledecim klubovima: Leicester, Atalanta, Chelsea, Milan, Valencia, Barcelona, Tottenham, Dortmund, Inter, Leipzig, i Nice/Kopenhagen. Ovaj iz Kopenhagena, Jonas Wind, 22 godine, i prelazi za jedno cirka 12-15mio eura sad na ljeto.
Jedina im je mana sto nisu bas mladi i ne mogu iducih 10 godina da igraju vrhunski, ali su sada u punoi snazi tako da od Danske mozemo ocekivati solidne rezultate kako na Euru tako i na Mundijalu, sve u svamu zanimljiv tim.Tristan10 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:32Danska prvi 11 su clanovi u sledecim klubovima: Leicester, Atalanta, Chelsea, Milan, Valencia, Barcelona, Tottenham, Dortmund, Inter, Leipzig, i Nice/Kopenhagen. Ovaj iz Kopenhagena, Jonas Wind, 22 godine, i prelazi za jedno cirka 12-15mio eura sad na ljeto.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Zglavkar i 9 gostiju.