jel se mora biti tu kad je utakmica ili?gojzerica je napisao/la:sutra naveče je prva utakmica da znate
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
-
- Kontakt:
ne mora, samo namjesti taktiku, i ne zaboravite svaki dan trening da namjestite
Ovaj sto je kupio 7 golmana iskusno je uradio, sad skoro sve prodaje
Po mom misljenju Otelo je napravio dobar klub, meni ce biti dobro ako i sredinu izborim

Po mom misljenju Otelo je napravio dobar klub, meni ce biti dobro ako i sredinu izborim

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
@Pegi Griezmann, Marchisio i De Bruyne u vezi a ispred njih Suarez 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto imate zadano kao cilj? 

-
- Kontakt:
na igrici je svakome 12 mjesto, al meni je titula, naravno 

Aha, mislio da je kao i kad igraš normalnu ligu 
Pa kad si najjači

Pa kad si najjači

Evo i moje ekipe

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Sa Džekom u vrhu do titule
. Nemam iskustva sa ovom igrom, realno ocekujem od 5-10 mjesta. Ne znam kakvi su ostali timovi i sta je presudno: kvalitet ekipe,taktika ili nesto trece.
Mislim da je prva upravo protiv mirsonija. Vidim da ima mladu ekipu. Prognoza 1-3

Mislim da je prva upravo protiv mirsonija. Vidim da ima mladu ekipu. Prognoza 1-3

Re: RE: Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
Neiskusan sam po pitanju ovog managera, ali eto vidjet ćemo..jasta je napisao/la:Mislim da je prva upravo protiv mirsonija. Vidim da ima mladu ekipu. Prognoza 1-3

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
@gojzerica , napisao sam negdje na 4 stranici ime accounta , pa nisam uspio ti ranije javiti.Jesi skupio njih 24 ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- thekoplegend
- Kontakt:
Kako par vas ima po 21 bod a Gojzerica 42 boda, prvi dan smo svi imali isto, uradili ono sa liste i dobili po 10, a sad se malo razlikujemo, sta ste to vise uradili vi nego mi ostali ako se moze znati ? 

Igrali prijateljske, dobio si me 1:0 kuknjavathekoplegend je napisao/la:Kako par vas ima po 21 bod a Gojzerica 42 boda, prvi dan smo svi imali isto, uradili ono sa liste i dobili po 10, a sad se malo razlikujemo, sta ste to vise uradili vi nego mi ostali ako se moze znati ?
Kako se uopste posalje invite za prijateljsku ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa ovo gdje stoji friendly match izaberes protivnika i igra se cini mi si imas jedno prijateljsku po danu ako se ne varam
- thekoplegend
- Kontakt:
@Otelo ne znam ni ja kako sam poslao, sad tražim da odigram još koju al ne možeDR.HOUSE je napisao/la:pa ovo gdje stoji friendly match izaberes protivnika i igra se cini mi si imas jedno prijateljsku po danu ako se ne varam

Povećavaju li se kod vas ocjene igračina na treningu? Kod mene se dvojici povećalo a dvojici nisu. Dobro je sto se povecavaju kad se igraju i prijateljske.
Da napomenem i ostale da odigraju svaki dan prijateljsku, ništa se ne gubi.

@Dr. House ne mogu nikako naci
Kod mene su isto dvojicu rasle a dvojica ostala na istom.

Kod mene su isto dvojicu rasle a dvojica ostala na istom.
znas gdje ti pise next opponent checklist match calender itd e ispod toga pise friendlyy match e ako si odigrao stoji rezultat tu ce ti stajati play friendly kada prode dan od kad si odigrao zadnju friendly
Možete igrati jednu prijateljsku na dan. Protiv kompa ili poslati invite nekom od nas. Što se tiče treninga na prijateljskoj, neki random igrac će napredovati, a ovako opcenito kad trenirate 4 igraca, ne znači da će uvijek napredovati i slično 

Ahaaaa, vec sam odigrao pa je rezultat sad tu.
Hvala
Hvala

Otelo je napisao/la:Ahaaaa, vec sam odigrao pa je rezultat sad tu.
Hvala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.