Cuj porijeklom iz Njemacke? Nijedan od njih nije porijeklom iz NjemackeMiske01 je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Nijemac (Feliks Brih) može suditi reprezentaciji (Švicarskoj) u kojoj ima dosta igrača porijeklom iz Njemačke (Lichtsteiner, Sommer…)?
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Trebao si sačekati tekmu sa Brazilom, platili bi oni tebi!wobly92 je napisao/la:Kupio sam MMS-a na PES-u, dade mi ga Lazio za 20 miliona.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ne znam za njih, ja sam za srbe zbog ovog jednog havera sto mi donosi kajmak iz nevesinjaRaonffa je napisao/la:E Rile neki dan sam gledao Kostarika-Srbija u Mostaru, je l' uvijek onako navijate za Srbiju ili je raja čekala dvicu na kladži?Rigoletto je napisao/la:.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
pricaju alemannisch ,a svi dobro znamo da je to njemacki dijalekt !! !! meni kao profesoru njemackog je to barem veoma poznatoVucevich je napisao/la:Cuj porijeklom iz Njemacke? Nijedan od njih nije porijeklom iz NjemackeMiske01 je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Nijemac (Feliks Brih) može suditi reprezentaciji (Švicarskoj) u kojoj ima dosta igrača porijeklom iz Njemačke (Lichtsteiner, Sommer…)?
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 23 jun 2018, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
Pošteno.Rigoletto je napisao/la:ne znam za njih, ja sam za srbe zbog ovog jednog havera sto mi donosi kajmak iz nevesinjaRaonffa je napisao/la:E Rile neki dan sam gledao Kostarika-Srbija u Mostaru, je l' uvijek onako navijate za Srbiju ili je raja čekala dvicu na kladži?Rigoletto je napisao/la:.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
jolicnikola
- Kontakt:
Srbima treba jedan Miloje, koji je preporodio Zvezdu, a ne k*****a od selektora
Previse je simbolike veceras bilo, a vala i bas da ti ova dva presude s onim slavljem i uvodom u utakmicu... pa logicno da ce Bosnje i Hrvati zajebavat Srbe. To samo ludaku moze da bude cudno, ili da mu smeta. Ne treba pretjerivati ali sta fali malo sportske zezancije. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- exorciiist
- Kontakt:
Pustite nas da se zajebavamo na nasem forumu, imate svoje tamo, herceg-bosna, glas srpske i ta sranja.. pa pisite do mile volje 
bez njih ne bi bilo zanimljivo, neka ihexorciiist je napisao/la:Pustite nas da se zajebavamo na nasem forumu, imate svoje tamo, herceg-bosna, glas srpske i ta sranja.. pa pisite do mile volje
Zarathustra
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada se nadjete jel krisom odete i na stadion Rodjeni da vas malo uhvati nostalgija?Rigoletto je napisao/la: ne znam za njih, ja sam za srbe zbog ovog jednog havera sto mi donosi kajmak iz nevesinja
Još jednom hvala Granitu i Šaćiru! Ovo što se mi zajebavamo bi bilo ništa šta bi radili ovi fini što ne miješaju politiku i sport da su pobjedili oni! Srbin je nacionalnost, osim ako nisi u RS-u, tu je dijagnoza.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
krmka tovimo tamo negdje max do cetvrtfinala, onda ide na klanje i on
Zarathustra
Ја sam znao da će biti zezanja ako izgubimo, ali ako forum ima neka pravila, trebaju ih se pridržavati svi uključujući i Bosance, zezancija je dobra, ja bih to prihvatio, malo šale, ali ovo je preraslo u nešto drugo zastave Kosova i Albanije, politika...ludilo čisto, tako da ovo SMETA, ako ćeš iskreno!Rooney88 je napisao/la:Previse je simbolike veceras bilo, a vala i bas da ti ova dva presude s onim slavljem i uvodom u utakmicu... pa logicno da ce Bosnje i Hrvati zajebavat Srbe. To samo ludaku moze da bude cudno, ili da mu smeta. Ne treba pretjerivati ali sta fali malo sportske zezancije.
jok, zovnemo njih pod BB da njih uhvatituzlak1987 je napisao/la:Kada se nadjete jel krisom odete i na stadion Rodjeni da vas malo uhvati nostalgija?Rigoletto je napisao/la: ne znam za njih, ja sam za srbe zbog ovog jednog havera sto mi donosi kajmak iz nevesinja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- exorciiist
- Kontakt:
Na informeru je danas popodne pisano Saciriju i Behramiju ce veceras prisjesti prvenstvo, zgazit cemo Svicarce itd
Sad pisu o tome sto Saciri ne zeli slusati novinara na srpskom jeziku, o proslavi gola, o sudiji itd
I kako covjeku da ne bude smijesno?
Sad pisu o tome sto Saciri ne zeli slusati novinara na srpskom jeziku, o proslavi gola, o sudiji itd
I kako covjeku da ne bude smijesno?
Herceg Bosnaexorciiist je napisao/la:Pustite nas da se zajebavamo na nasem forumu, imate svoje tamo, herceg-bosna, glas srpske i ta sranja.. pa pisite do mile volje
Najveća skupina hajvana na netu i šire, moglo bi se kakvo fino istraživanje na njima uraditi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Srbi se standardno sramote s ponašanjem van terena, s njima vazda neki ekscesi, žalbe, tužbe, ratovi, stvarno debilan narod.
vlaznost vazduha, visinu trave, duzinu utakmice, kisu na krajuz utakmice, šare na lopti, poziciju mjeseca...nastavi nizFSS se žali FIFA na Briha, VAR, Šaćirijeve kopačke, albanskog "orla
Zarathustra
ne do dragi bog/allah/buda/isus da se mi sastanemo sa srbima il hrvatima npr na nekom prvenstvu EP ili SP
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma Srbi su seljački narod, a nije žvaka za seljaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.