Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.

Post Postao/la JackTheStripper » 15 okt 2018, 23:48

Kada igramo protiv Habsburgovaca?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 okt 2018, 23:49

JackTheStripper je napisao/la:Kada igramo protiv Habsburgovaca?
za mjesec dana

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 okt 2018, 23:53

JavierBosnia je napisao/la:Prvi ti ne shvatas sljedeca liga nacija ne pocinje za 2 nego za 4 god
Pred svjetsko nece biti lige nacija
Ok, ja ne shvatam. Sad da ja tebe pitam nešto.
Kad se igra naredno SP, tačno mi reci, datum i sve? I onda razmisli da li može za 4 godine.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 okt 2018, 23:54

akisarajevo92 je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Da li ljudi shvataju da naredna Liga nacija počinje nakon EURO 2020? Znači sad kad se plasiramo u ligu A, tek ćemo za 2 godine igrati protiv najjačih repki.
Biti prvi znači MONEY, možda nosioci grupe, dodatni način da se plasiramo na EURO, ako to ne uradimo kroz kvalifikacije.
Prvi ti ne shvatas sljedeca liga nacija ne pocinje za 2 nego za 4 god
Pred svjetsko nece biti lige nacija
Bit ce za 2 godine UEL, posto Uefa organizuje i kvalifikacije za SP iz Europe
UNL, UEL ima svake godine :mrgreen:

u zvaničnom dokumentu stoji za prvi ciklus “will be.....” a za slijedeći ciklus “should be....” :mrgreen:

UEFA očito fiksno planira sa ligom svake dvije godine ali ako FIFA kaže “ne“ kad dođe vrijeme za kvalifikacije za SP mogu se slikati. posebno ne ako u igru uđu superliga (ECA) , globalna liga nacija i klupsko SP (Infantino)

a slijedeći problem dolazi uskoro, naredno svjetsko se igra u zimu, to pomjera sve kalendare ..... elem šta će stvarno biti niko ne zna.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 okt 2018, 00:12

Rimes87 je napisao/la: Kad budes navracao za Tuzlu, javi se, imas pivu/sok od mene ;)
Hoće se neko i od tebe okoristit, how yes no
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 okt 2018, 00:12

Ima li iko kakav forum od Iraca , da vidim koje je njihovo viđenje :?:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 16 okt 2018, 00:16

wobly92 je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la: Kad budes navracao za Tuzlu, javi se, imas pivu/sok od mene ;)
Hoće se neko i od tebe okoristit, how yes no
Fobli, niko ti nije kriv sto ne zoves na pivu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 okt 2018, 00:16

Suki46 je napisao/la:Ima li iko kakav forum od Iraca , da vidim koje je njihovo viđenje :?:
http://ourweecountry.ipbhost.com/topic/ ... ch-thread/

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 okt 2018, 00:18

ja evo otvaram već petu ... ovo se mora zaliti tj. pozlatiti :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 okt 2018, 00:20

braco je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Ima li iko kakav forum od Iraca , da vidim koje je njihovo viđenje :?:
To sefe :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 okt 2018, 00:35

Suki46 je napisao/la:
braco je napisao/la:
To sefe :thumbup:
Cak i ljudi na ovom njihovom forumu su skontali da mi uopste ne izgledamo dobro,dok se kod nas pisu hvalospjevi.Ok,imamo rezultate,imamo sjajan niz,ne trazimo ni neko "umiranje u ljepoti" dok se igra,ali slabo igramo.Puno gresaka,puno prostora za protivnika da je to nevjerovatno.Htjeli mi to priznati ili ne,ove 3 tekme smo dobili na individualni kvalitet Dzeke i Pjanica i svako ko tvrdi suprotno se zavarava.Slabo je ovo.Ceka se taj povratak Kolasinca,ali se MORA naci mjesta i za Hajrovica,koji igra u zivotnoj formi,a ne moze da dobije poziv od raznih cimirota,milosevica,prcica,bajica koji nisu nikakva prevaga i sluze da se popuni broj...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 okt 2018, 00:38

Sta bi pricali da od 9 bodova imamo 2 ne daj boze
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 16 okt 2018, 00:42

Ovdje neki ocekuju da mi imamo 90 posto posjed lopte i da niko ne uputi nam sut prema golu, a kamoli stvori ozbiljniju priliku. Pomak u igri ocigledan, niz imamo, sve imamo, ajmo rustit i Bec i Las Palmas
BHF

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 okt 2018, 00:42

NEZALAGANJE je napisao/la: Cak i ljudi na ovom njihovom forumu su skontali da mi uopste ne izgledamo dobro,dok se kod nas pisu hvalospjevi.Ok,imamo rezultate,imamo sjajan niz,ne trazimo ni neko "umiranje u ljepoti" dok se igra,ali slabo igramo.Puno gresaka,puno prostora za protivnika da je to nevjerovatno.Htjeli mi to priznati ili ne,ove 3 tekme smo dobili na individualni kvalitet Dzeke i Pjanica i svako ko tvrdi suprotno se zavarava.Slabo je ovo.Ceka se taj povratak Kolasinca,ali se MORA naci mjesta i za Hajrovica,koji igra u zivotnoj formi,a ne moze da dobije poziv od raznih cimirota,milosevica,prcica,bajica koji nisu nikakva prevaga i sluze da se popuni broj...
Kako ne izgledamo dobro? Je l' to reprezentacija koja ima dva vrhunska igrača i devet prosječnih može izgledati, odnosno treba izgledati bolje nego u zadnje dvije tekme npr?

Ljudi zaboravljate da nam prvih 11 čine igrači Basaksehira, Dinamo Moskve, Suwona, Dresdena, Sparte Prag, Erzumspora itd, to je na svjetskom nivou goli prosjek.

Konkretno večerašnji meč, šta misliš da je trebalo/moglo bolje? Protivniku si na svoje greške dao dvije šanse, oni su stvorili jednu dobru gdje je igrač loše šutao i jednu polušansu iz koje su pogodili stativu, mi dali dva gola, jedan nam neopravdano poništen, stvorili još dvije stopostotne, te par polušansi, je l' to malo, je l' to loše?

Nismo mi ljudi moji Njemačka i Španija da negodujemo i tražimo zamjerke u osam utakmica zaredom bez poraza...
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 16 okt 2018, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 16 okt 2018, 00:43

pa oni su ove stvari radili i njemackoj o cemu pricate, nema protivnika kojima oni ne mogu stvorit taj neki pritisak na fiziku nesto i par sansi koje nece znat iskoristit, austrija nam nije stvorila nijednu ozbiljnu sansu

natjerali ste me da napisem ozbiljan post :roll:
Zarathustra

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 okt 2018, 00:44

JavierBosnia je napisao/la:Sta bi pricali da od 9 bodova imamo 2 ne daj boze
Pa ti sad koristis argument da imamo rezultat i sve je ok??Najvise konstruktivne kritike i treba biti kad te ide.Mi imamo rezultat i samo lud covjek se moze na to pozaliti,ali utakmice odmicu,a mi ne napredujemo!Kao sto rekoh,sve 3 smo dobili na individualni kvalitet,ali mi nismo Brazil da tako stalno pobjedjujemo.Moramo stvoriti sistem,kolektiv,nacin igre.Nista od toga ne vidim kod Prosineckog,a nista i necemo moci vidjeti dok se ne susretnemo s nekom repkom koja je igracki bolja od nas.Gledajuci kompletnu grupu B(sve repke u toj diviziji) mi mozda imamo i 2 najbolja pojedinca i to nam,za sada,prolazi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 okt 2018, 00:44

Kolika je kazna za ulijetanje na teren?

Ozb pitam, jel regulisano zakonom kako sta. Planiram jednom kopacku da mu ljubim najboljem svih vremena
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2018, 00:46

Moggi je napisao/la: natjerali ste me da napisem ozbiljan post :roll:
forum je dotako dno dna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 okt 2018, 00:48

Pobjedi se ne gleda u zube. 3 tekme, 9 bodova! Nekad smo igrali daleko bolje, pa smo gubili od daleko slabijih reprezentacija, tako da... Dok god imamo rezultat dobro je. Budimo sretni u ovim momentima!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 okt 2018, 00:51

Raonffa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Cak i ljudi na ovom njihovom forumu su skontali da mi uopste ne izgledamo dobro,dok se kod nas pisu hvalospjevi.Ok,imamo rezultate,imamo sjajan niz,ne trazimo ni neko "umiranje u ljepoti" dok se igra,ali slabo igramo.Puno gresaka,puno prostora za protivnika da je to nevjerovatno.Htjeli mi to priznati ili ne,ove 3 tekme smo dobili na individualni kvalitet Dzeke i Pjanica i svako ko tvrdi suprotno se zavarava.Slabo je ovo.Ceka se taj povratak Kolasinca,ali se MORA naci mjesta i za Hajrovica,koji igra u zivotnoj formi,a ne moze da dobije poziv od raznih cimirota,milosevica,prcica,bajica koji nisu nikakva prevaga i sluze da se popuni broj...
Kako ne izgledamo dobro? Je l' to reprezentacija koja ima dva vrhunska igrača i devet prosječnih može izgledati, odnosno treba izgledati bolje nego u zadnje dvije tekme npr?

Ljudi zaboravljate da nam prvih 11 čine igrači Basaksehira, Dinamo Moskve, Suwona, Dresdena, Sparte Prag, Erzumspora itd, to je na svjetskom nivou goli prosjek.

Konkretno večerašnji meč, šta misliš da je trebalo/moglo bolje? Protivniku si na svoje greške dao dvije šanse, oni su stvorili jednu dobru gdje je igrač loše šutao i jednu polušansu iz koje su pogodili stativu, mi dali dva gola, jedan nam neopravdano poništen, stvorili još dvije stopostotne, te par polušansi, je l' to malo, je l' to loše?

Nismo mi ljudi moji Njemačka i Španija da negodujemo i tražimo zamjerke u osam utakmica zaredom bez poraza...
Sta je trebalo bolje?Prva je greska sa bekovima.Uzasni Civic dobio priliku opet da igra,iako decko od svog debija se gubi na toj poziciji.Isto tako s Vranjesom na desnom beku.Hajrovica,koji je najbolji u Dinamu, iz razloga samo poznatog Prosineckom-nema,iako Dinamo igra fantasticno.Krunic premalo sansi dobija za igranje,dok je tu nezamjenjivi Besic koji nije ni sjena onog igraca na kojeg smo navikli.Eto samo tu da se pocne i da igra izgleda bolje.

Nadalje,jesi li ti svjestan da je nas Sj.Irska bez igraca top klase kakve mi imamo,sveukupno nadigrala u dvomecu?? Jesi ti zadovoljan time? Ja nisam i ne mogu se pomiriti da nam takva reprezentaciji stvori 5-6 100% prilika u 2 meca.Protiv Austrije patnja,dok Dzeko ne rijesi.
Ja znam da mi nemam neke extra klasne igrace,ali ovo moxe i mora bolje,jer je slabo!!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 okt 2018, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.