Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la h1a2s3o4 » 09 okt 2020, 22:57

let3 je napisao/la:
09 okt 2020, 22:49
DrFilgud je napisao/la:
09 okt 2020, 22:15
Sjašite više sa Safetom Sušićem, poznato je da smo se plasirali na SP uprkos, a ne zahvaljujući Sušiću.
:thumbup:
Ma ja ba. Na sve ostale se nismo plasirali jer treneri nisu valjali, ali zato na ovo sto smo se plasirali nije zasluzan trener nego Buda, Allah ili Isus.
Neki su ovde operisani od logike.

Matematicka indukcija i dokazivanje za pojedine ovde je maciji kasalj. Samo hlupaj, bitno da se piše.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 23:02

let3 je napisao/la:
09 okt 2020, 22:53
Manje-više se slažem sa svim napisanim....samo za podvuceno - a koga da dovedu drug ? koga može dovesti mafijaški Savez, osim još nekog slicnog prethodnicima ? koga može Elvedin Begić privuci ? sa kojom pricom ? kao da Bosna ima dosta dobrih trenera :crazy: kao da se neko otima da preuzme ovu ekipu BiH :crazy: budimo realni.
Susic ili Osim. Ako se i oni obrukaju onda dici ruke od svega i to je to. Halilhodzic je teski supcina, taj lik samo zna pametovati kako ovdje nista ne valja kao da mi to ne znamo. Rezultati su moguci uz sav lopovluk, pokazali Ciro i Susic. A ovaj pakas samo zna pametovati iz Japana, Afrike itd. A ne zna reci da su ga Japanci ko kera otjerali, ali pljuvat po svojoj drzavi moze odmah. Znamo i mi kakva je ovo drzava, ali ako si neki covjek onda se prihvati trenerskog posla i radi, a ne samo pametovati iz svijeta. Teski placenik. Tako da i on otpada.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 09 okt 2020, 23:05

Ali je lik navalio za povratkom velemajstora Sušića.
Dobro ja rekoh, za nogometnog menadžera dušu dao.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 09 okt 2020, 23:08

Džaba pišeš o Sušiću, iako bih i ja volio da se vrati. Tu je Miske dizelas koji odlucuje. A njega je Pape jedno vrijeme bio parkirao na klupu da se dozove.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 okt 2020, 23:11

Bundesliga je napisao/la:
09 okt 2020, 23:02
let3 je napisao/la:
09 okt 2020, 22:53
Manje-više se slažem sa svim napisanim....samo za podvuceno - a koga da dovedu drug ? koga može dovesti mafijaški Savez, osim još nekog slicnog prethodnicima ? koga može Elvedin Begić privuci ? sa kojom pricom ? kao da Bosna ima dosta dobrih trenera :crazy: kao da se neko otima da preuzme ovu ekipu BiH :crazy: budimo realni.
Susic ili Osim. Ako se i oni obrukaju onda dici ruke od svega i to je to. Halilhodzic je teski supcina, taj lik samo zna pametovati kako ovdje nista ne valja kao da mi to ne znamo. Rezultati su moguci uz sav lopovluk, pokazali Ciro i Susic. A ovaj pakas samo zna pametovati iz Japana, Afrike itd. A ne zna reci da su ga Japanci ko kera otjerali, ali pljuvat po svojoj drzavi moze odmah. Znamo i mi kakva je ovo drzava, ali ako si neki covjek onda se prihvati trenerskog posla i radi, a ne samo pametovati iz svijeta. Teski placenik. Tako da i on otpada.
Safet je teška ubleha od trenera, kojem su plafon drugoligaški turski sporovi, menagerski talovi sa bratovom firmom, obrukao se protiv Nigerije bez lijevog beka :tokralju: obrukao se protiv Kipra, obrukao se protiv Izraela itd...Dino Begić ga najurio iz reprezentacije nakog toga, Safet tražio pare da mu se isplate, sjeti se, otišao u zavadi, ne vjerujem da ce se ikad vratiti.

Osim ima 79 godina i teško bolestan covjek. Potpuno nerealna opcija.

Za Vahida si dosta toga u pravu :thumbup: slažem se da odbija preuzeti BIH, da je nece nikad voditi.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 09 okt 2020, 23:19

Samo Barbarez svi ostali su šupci.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 23:26

let3 je napisao/la:
09 okt 2020, 23:11
Safet je teška ubleha od trenera, kojem su plafon drugoligaški turski sporovi, menagerski talovi sa bratovom firmom, obrukao se protiv Nigerije bez lijevog beka :tokralju: obrukao se protiv Kipra, obrukao se protiv Izraela itd...Dino Begić ga najurio iz reprezentacije nakog toga, Safet tražio pare da mu se isplate, sjeti se, otišao u zavadi, ne vjerujem da ce se ikad vratiti.

Osim ima 79 godina i teško bolestan covjek. Potpuno nerealna opcija.
Vidi ja Susica ni njegovog brata Seada ne volim. Susic je kada su ga pitali odakle je, tj gdje je rodjen rekao Sarajevo, a lik iz Zavidovica. Meni kao nekome kome je to rodni grad smeta i lik je pokazao da je seljak. Brat mu je krimos. Ali ono sto je jasno je da smo mi najbolji fudbal igrali dok je on bio trener, znalo se ko sta igra, imali smo sistem protiv koga god smo igrali. Sad ce neki reci igraci bili dobri, ali vi treba da shvatite da ti igraci se sretnu jako rijetko u godini i oni ne mogu biti tako uigrani ako ih trener ne uputi i stvori igru. To su pokazali njegovi nasljednici. Jesmo obrukali smo se neke utakmice, ali smo igrali dosta fantasticnih. Jbt ubili Francusku u pola Pariza, s Portugalom bara-bara. Odveo nas na prvenstvo, s Argentinom bili na 50-50. Iran samljeli, protiv Nigerije nas sudija unistio. Mislio sam na mladjeg Osima. Iako nema nekih drustvenih vjestina s medijima, dosta podcijenjen trener. Radio je velike stvari sa limitiranim Zeljeznicarom i izbacivao reprezentativce. Zasluzio je priliku sa svojom energijom i autoritativnoscu, pa da vidimo sta moze.

Hasansas1978
Kontakt:

Post Postao/la Hasansas1978 » 09 okt 2020, 23:26

tuzla075 je napisao/la:
09 okt 2020, 23:19
Samo Barba rez svi ostali su šupci.
Moze i Amar Osim. Nekom od njih dati sad i da pravi reprezentaciju iznova i pokusati na sljedecim kvalifikacijama za SP a za cilj dati sljedece EURO, tu bi morali..

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 okt 2020, 23:29

Hasansas1978 je napisao/la:
09 okt 2020, 23:26
tuzla075 je napisao/la:
09 okt 2020, 23:19
Samo Barba rez svi ostali su šupci.
Moze i Amar Osim. Nekom od njih dati sad i da pravi reprezentaciju iznova i pokusati na sljedecim kvalifikacijama za SP a za cilj dati sljedece EURO, tu bi morali..
Može i Husref :clown:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Hasansas1978
Kontakt:

Post Postao/la Hasansas1978 » 09 okt 2020, 23:32

Ma i Husref je old school. Nama treba mladji treber koji konta novi moderni fudbal a trebaju nam sada samo mladi igraci

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 okt 2020, 23:33

Kada su kandidati bili Robert Prosinecki i Amar Osim kao jedini protukandidat tada - Dino Begić i Zvjezdan Misimović su izabrali žutu neznalicu :facepalm: :tokralju: pa kad ce ta banda odgovarati za svoje propuste i podnijeti ostavke ??

Dalje znamo šta se desilo, brukanje protiv finaca, armenaca, grka, trpali su nas ko qrave, cak su nas i sjeverni irci potpuno nadigrali u Belfastu, ali samo nafakaški pobjedili.
Dakle, zbog neznalice Roberta su šuknuli Amaru pod prečku...u međuvremenu je covjek našao sebi drugi posao, došao u Želju i zašto bi se zayebavao sa banditima koji su ga vec jednom podcijenili i izradili.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 okt 2020, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2020, 23:35

Wandelanoite je napisao/la:
09 okt 2020, 22:18
Safet je igrao takticki odlican fudbal prije Anela i Tine Susica, posle njih je sve palo u vodu.
:nene:

U vodu sve pada, kad se "zamjeris" nasim "zvijezdama"...

Lako je francuzima "odstraniti" Benzemu, oni imaju igraca koliko hoces...kod nas na balkanu to ne ide..zato se pisamo po trenerima..to je jedina istina.. :kafa:

Hrvati su krenuli francuskim stopama..izgubice sve utakmice ako treba, ali zna se ko je boss..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 23:38

let3 je napisao/la:
09 okt 2020, 23:33
Kada su kandidati bili Robert Prosinecki i Amar Osim kao jedini protukandidat tada - Dino Begić i Zvjezdan Misimović su izabrali žutu neznalicu :facepalm: :tokralju: pa kad ce ta banda odgovarati za svoje propuste i podnijeti ostavke ??

Dalje znamo šta se desilo, brukanje protiv finaca, armenaca, grka, trpali su nas ko qrave, cak su nas i sjeverni irci potpuno nadigrali u Belfastu, ali samo nafakaški pobjedili.
Dakle, zbog neznalice Roberta su šuknuli Amaru pod prečku...u međuvremenu je covjek našao sebi drugi posao, došao u Želju i zašto bi se zayebavao sa banditima koji su ga vec jednom podcijenili i izradili.
Slazem se, teski fail saveza. Misimovic otkad je u savezu nije uradio puno toga dobrog. Najjace je koliko su navijaci Sarajeva likovali a realno Osim je za Prosineckog trener i pol. Ali navijacima Sarajeva samo bilo da ne bude Zeljin. Kakva mrznja i glupo razmisljanje.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 okt 2020, 23:38

Selektori su u svemu ovome najmanji problem vazda bili
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 okt 2020, 23:41

Bestidnici sa Grbavice koji su unistili reprezentaciju svojim lobijima prizivaju morza opet. Stid i sram da vas bude nije vama bitno gdje ce selekcija biti nego da vi svoj otpad iz Zelje prodajete preko reprezentacije. Kmetina Amar kojeg Krupa i Mladost ponizavaju.

Mladen Krstajić ili Sergej Barbarez.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 23:44

Cuj Barbarez :rol: Lik nije u zivotu nikog trenirao i sad odjednom da bude trener reprezentacije :tokralju:. Najveci kapiten ikad, ali da bi preuzeo reprezentaciju prvo treba skupljati iskustva i raditi kao trener uopste.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 okt 2020, 23:45

Srbina i to s dna kace.
Da se malo odmaknemo od patriota, legendi i likova bliskih sarajevskoj čaršiji.
Krstajića ne bi jer je realno loš trener, bez neke perspektive.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 10 okt 2020, 00:03

karna s neretve

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 okt 2020, 00:04

Bez obzira sto Barbarez nema iskustva mislim da ima muda ali ga bas zbig toga nece savez. A kad smo prokockali 10 retarda mislim da bi mogli i barbareza

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 okt 2020, 00:04

Ako mora Srbin onda bar neka bude Slavoljub Muslin.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, bosnas_, edvaE2, Zagor, Zra i 80 gostiju.