Jbg i mi smo prosjecna reprezentacija.
Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dennis Hadžikadunić
Toliko je dobar da mu Pokeras ni minute nije dao. Mujakica smatra kvalitetnijim.

Upadaju Markovic i Celik umjesto dvojice Sveda. Bicemo samo jaci.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma sta ce onako rahitican,vjerovatno ga Dzeko i Demirovic pregaze na treninzima i sta ces,haj ti majstore na tribine.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dugo se ovakav potencijal nije ukazao u nasoj ligi. Na iducem updateu transfermarkta mu vrijednost ide vec na milionski iznos.
- PasodelMar
- Kontakt:
Tacno suprotno od toga. Protiv Holandije vidiš u 90 minuta ono što ne vidiš protiv slabijih selekcija u 180 minuta. Vidiš sve mane, vidiš kako odbrana stvarno stoji, kakva je tranzicija igre prema naprijed, kako se ponašaju igrači na sredini kada imaju loptu u svojim nogama a kako kada igraju protiv lopte i vrše pressing. Zar razvoj jedne selekcije je puno, puno bolje igrati protiv jačih selekcija nego slabijih. Ja sam na primjer protiv Italije već znao ko moze a ko ne, problem je sto se sistem forsira koji ne ide, isto tako igrači, a izgovori posle Njemačke i nakon godinu dana rada, ostaju ovi isti. Uradi save i udji za godinu dana ponovo na forum, biće priča potpuno ista, jer je mentalitet takav.aqarius je napisao/la: ↑16 sep 2024, 16:43
Slažem se donekle sa Vama..slagati se sa selektorom ne znači slijepo ga podržavati u svemu.Drugo ,Sergej nas preuzeo kada smo igrali utakmice sa ekipama koje su dvije,tri klase iznad nas.Jesi pomislio da jednostavno nismo niti sekunde imali mogućnosti pokazati gard,jesmo li možda bili primorani parkirati autobus ...teško ti je napraviti neki svoj stil kada ti je kontra Engleska,Italija,Holandija..ne reci da možda i nismo pokušali..kako..Evo sljedeća Njemačka..hajd ti postavi ekipu koja će pokazati mhuda,inicijativu...treba imati strpljenja i možda neke protivnike koji ti nešto dozvole..za nas je u najneugodnijim trenutku došla liga A u ovoj ligi nacija..
Ne mislim da je puno bitno s kakvom formacijom na Njemce krenemo. A sto da ne psiholog. Ko je spreman kritikovati selektora i igrace nakon Njemacke onda je to vec za psihijatrije.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 17:25Hahahahaha, a duša, barem si iskren. Nama je najbolje da odemo kolektivno psihologu jer ću zaboraviti hodati uspravno kada se odjavim danas sa foruma.
Hocemol' krenuti sa pet igrača u odbrani @Madal da se osiguramo? Moze i sa šest vala, kada je bal neka je Maskenbal.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- PasodelMar
- Kontakt:
Ti si bas simpaMadal je napisao/la: ↑16 sep 2024, 17:53Ne mislim da je puno bitno s kakvom formacijom na Njemce krenemo. A sto da ne psiholog. Ko je spreman kritikovati selektora i igrace nakon Njemacke onda je to vec za psihijatrije.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 17:25Hahahahaha, a duša, barem si iskren. Nama je najbolje da odemo kolektivno psihologu jer ću zaboraviti hodati uspravno kada se odjavim danas sa foruma.
Hocemol' krenuti sa pet igrača u odbrani @Madal da se osiguramo? Moze i sa šest vala, kada je bal neka je Maskenbal.
A sa čime bi ti lično bio zadovoljan protiv Njemačke?PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:13
Ti si bas simpa. Unaprijed upisao 0 bodova jer je Njemačka, jel' tako? Da samo znaš koliko oni trenutno problema imaju, al' nebitno. Dalo bi se iskoristiti ali eto, pogotovo na domaćem terenu. Najbolje tu utakmicu ne odigrati uopste ako ćemo upisati poraz od ispod tri razlike kao neki vid uspjeha. Mi smo nevjerovatni ali fakat.
- PasodelMar
- Kontakt:
Išao bih na pobjedu a zadovoljio bi me pod sigurno i stvarno mislim da imamo već sada igrače za bod protiv Njemačke, ako se postave korektno i prilagodi taktika na njih onako kako im ne odgovara a to podrazumjeva da ne igraš samo bunker nego pokušavaš držati loptu u svojim nogama, a to ne ide u 5-3-2 sistemu, gdje protivniku svijesno prepuštas sredinu terena. Ako Njemacima prepustis sredinu terena 90 minuta bez borbe kroz sistem, napunice te do vrha. Luksemburg će biti mala maca naspram toga.HariTz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:16A sa čime bi ti lično bio zadovoljan protiv Njemačke?PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:13
Ti si bas simpa. Unaprijed upisao 0 bodova jer je Njemačka, jel' tako? Da samo znaš koliko oni trenutno problema imaju, al' nebitno. Dalo bi se iskoristiti ali eto, pogotovo na domaćem terenu. Najbolje tu utakmicu ne odigrati uopste ako ćemo upisati poraz od ispod tri razlike kao neki vid uspjeha. Mi smo nevjerovatni ali fakat.
Pa treba izaci i odigrati maksimalno i dati sve od sebe nema sumnje u to. Uvijek ima nade da se moze sta otkinuti. Ali nesto realno ocekivati je apsurdno i suludo. Za psihijatrije.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:13
Ti si bas simpa. Unaprijed upisao 0 bodova jer je Njemačka, jel' tako? Da samo znaš koliko oni trenutno problema imaju, al' nebitno. Dalo bi se iskoristiti ali eto. Najbolje tu utakmicu ne odigrati uopste ako ćemo upisati poraz od ispod tri razlike kao neki vid uspjeha. Mi smo nevjerovatni ali fakat.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ok, svjestan si da većina nas ovdje bi bila najsretnija kada bi uspjeli neke bod(ove) otkinuti.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:24
Išao bih na pobjedu a zadovoljio bi me pod sigurno i stvarno mislim da imamo već sada igrače za bod protiv Njemačke, ako se postave korektno i prilagodi taktika na njih onako kako im ne odgovara a to podrazumjeva da ne igraš samo bunker nego pokušavaš držati loptu u svojim nogama, a to ne ide u 5-3-2 sistemu, gdje protivniku svijesno prepuštas sredinu terena. Ako Njemacima prepustis sredinu terena 90 minuta bez borbe kroz sistem, napunice te do vrha. Luksemburg će biti mala maca naspram toga.
Igrali smo sa Portugalom pa Luksemburgom sa 4 pozadi i šta se desilo? Vrlo vjerovatno bi se isto desilo i ovdje.
Trenutno je prevelika razlika između njih i nas.
Ove utakmice služe da se pronađe standardna ekipa, da se pronađe odgovarajući sistem i da vidimo čime raspolažemo. Ništa više.
Barbarez i kompanija su izjavili da je ovo novi list reprezentacije i da se kreće od početka. Ja sam to prihvatio. Niko sretniji od mene ako ponovo budemo igrali kao 2013, 2014 i taj period.
Iznad si pomenuo Andoru i San Marino. Ideš u ekstrem. Niko nije tvrdio da trebamo čekati reprezentacije iz petog šešira, nego trećeg. (Liga Nacija C možda). To su: Albanija, Irska, Finska, Gruzija, Island itd
Mene ovakve utakmice trenutno najviše zanimaju, jer upravo ovakve protivnike smo nekad redovno uzimali, sada je totalno obratno. Problem je nastao mnogo prije Barbareza. Očekivati pozitivne ishode protiv najboljih europskih selekcija je suludo i nerealno. Nema tog selektora niti tog trenera koji može bez par godina "patnje", strpljivog rada, skautinga, gradnje kulta reprezentacije i afirmacije igrača bilo šta postići.
Najbolji i finalni "test" će biti kvalifikacije za Mundijal. Tu ćemo da vidimo dokle smo i imamo li pomaka.
- PasodelMar
- Kontakt:
Znaš ko je jedino išao iz jednog ekstrema u drugi? Nas savez. Vjeruj mi kad ti to kažem. Pucali su selektore sa iskustvom svakih par mjeseci a dali četiri godine čovjeku bez jednog dana radnog iskustva. Postavlja se pitanje otkud odjednom takva želja da se gradi "iz temelja" kada ta zelja nije bila prije. Šta stoji iza jedne takve nelogične odluke? Eto, to je ekstrem.HariTz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:48Ok, svjestan si da većina nas ovdje bi bila najsretnija kada bi uspjeli neke bod(ove) otkinuti.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:24
Išao bih na pobjedu a zadovoljio bi me pod sigurno i stvarno mislim da imamo već sada igrače za bod protiv Njemačke, ako se postave korektno i prilagodi taktika na njih onako kako im ne odgovara a to podrazumjeva da ne igraš samo bunker nego pokušavaš držati loptu u svojim nogama, a to ne ide u 5-3-2 sistemu, gdje protivniku svijesno prepuštas sredinu terena. Ako Njemacima prepustis sredinu terena 90 minuta bez borbe kroz sistem, napunice te do vrha. Luksemburg će biti mala maca naspram toga.
Igrali smo sa Portugalom pa Luksemburgom sa 4 pozadi i šta se desilo? Vrlo vjerovatno bi se isto desilo i ovdje.
Ove utakmice služe da se pronađe standardna ekipa, da se pronađe odgovarajući sistem i da vidimo čime raspolažemo. Ništa više.
Barbarez i kompanija su izjavili da je ovo novi list reprezentacije i da se kreće od početka. Ja sam to prihvatio. Niko sretniji od mene ako ponovo budemo igrali kao 2013, 2014 i taj period.
Iznad si pomenuo Andoru i San Marino. Ideš u ekstrem. Niko nije tvrdio da trebamo čekati reprezentacije iz petog šešira, nego trećeg. (Liga Nacija C možda). To su: Albanija, Irska, Finska, Gruzija, Island itd
Mene ovakve utakmice trenutno najviše zanimaju, jer upravo ovakve protivnike smo nekad redovno uzimali, sada je totalno obratno. Problem je nastao mnogo prije Barbareza. Očekivati pozitivne ishode protiv najboljih europskih selekcija je suludo i nerealno. Nema tog selektora niti tog trenera koji može bez par godina "patnje", strpljivog rada, skautinga, gradnje kulta reprezentacije i afirmacije igrača bilo šta postići.
Najbolji i finalni "test" će biti kvalifikacije za Mundijal. Tu ćemo da vidimo dokle smo i imamo li pomaka.
Mi imamo sedam, osam igrača koji moraju igrati, nema tu više šta da se gleda i gradi kult reprezentacije, kakav kult? Mi imamo igrače koji tu igraju godinama, dobar spoj izmedju mladih i starijih igrača i nekoliko talentovanih igrača koje treba uklopiti u sistem. To je sve bolan. Sta tu gradiš toliko? Pa ne krećemo mi bolan sa potpuno novim igracima, šta je vama? Ko ovdje kreće ispocetka? Jedino Barbarez i to se jako vidi sa postavom igre, koja neće biti bolja jer je u temelju pogrešna.
Razlika izmedju nas dvoje leži u tome da ti stvarno misliš da će kroz vrijeme ovo biti bolje
HariTz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:48Ok, svjestan si da većina nas ovdje bi bila najsretnija kada bi uspjeli neke bod(ove) otkinuti.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 18:24

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vec ima 1.0 Mio KM 

Bas danas bijo update bih lige na transfermarktu
https://www.transfermarkt.de/nidal-celi ... ler/819566
Povisili mu cijenu od 300.000€ na 500.000€
-
- Kontakt:
Cuj sta gradis toliko, a komplet vezni red nov u ekipi.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:01
Mi imamo sedam, osam igrača koji moraju igrati, nema tu više šta da se gleda i gradi kult reprezentacije, kakav kult? Mi imamo igrače koji tu igraju godinama, dobar spoj izmedju mladih i starijih igrača i nekoliko talentovanih igrača koje treba uklopiti u sistem. To je sve bolan. Sta tu gradiš toliko? Pa ne krećemo mi bolan sa potpuno novim igracima, šta je vama? Ko ovdje kreće ispocetka? Jedino Barbarez i to se jako vidi sa postavom igre, koja neće biti bolja jer je u temelju pogrešna.
Krunic, Tahirovic, Burnic, Gigovic, Huseinbasic i Saric tek 2 okupljanja zajedno, nisu 3 utakmice kako treba skupa odigrali, uvijek neke rotacije bile.
I ti ocekujes da bilo koja trojica od navednih, u bilo kojoj formaciji nesto urade protiv ekipe koja utrpa 5 komada Mađarima protiv kojih smo mi jedva bod izvukli...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mene ne Cude ovi padobranci sto bi njemackoj bodove odkidali, mene vise cudite vi starosjedioci ovdje kako imate vremena s njima raspravljat.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Treba ih samo napast, iznenadit

Treba samo ponavljat da nam je Huseinbasic najbolji veznjak a njima ni top 20 nije.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 10 gostiju.