DARKKlare je napisao/la: ↑01 jan 2023, 21:20Gledam Lost, seriju koju je većina vas odgledala na TVu dok se vrtio. Na pola sam prve sezone, zasad djeluje obećavajuće. Da li kvalitet raste, kakav joj je tempo, isplati li ju se odgledati.
Arrested Development i Entourage sam prekinuo nakon 10 epizoda, ne odgovara mi. AD je prevaziđen, a Entourage je bio podnošljiv 5 epizoda, dok se nije ispostavilo da se stalno isto ponavlja, a likovi u obje serije su dosadni.
Ima li preporuka za solidnu ozbiljniju Njemačku seriju? Ovaj Souls iznad mi ne privlači pažnju.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Meni je sad prva sezona zanimljiva, nije da mogu reći evo to je to, jer sve ovo je još uvod i gledam kuda će da ide, ali ima misteriju i ima dobru karakterizaciju i trenutno se isplati gledati, pa ću vidjeti šta kasnije dođe, zbog toga volim čuti mišljenja da znam kada serija padne da li se isplati dalje nastaviti.
Svaka čast, stvarno si me iznendadio sa ovim, nisam znao da Njemačka serija ima ovu popularnost, preporuka je poprilično nadmašila očekivanja.

Ako ima još slobodno postavite, ne mora biti ovako dobra u najavi.
Lost je ekstra. Potencijalno najbolje prve dvije epizode neke serije ikad.
Što se njemačkih tiče, Babylon Berlin mi prvo pada na pamet.
Unsere Mutter, Unsere Vater, mini serija. Brutalna.
Što se njemačkih tiče, Babylon Berlin mi prvo pada na pamet.
Unsere Mutter, Unsere Vater, mini serija. Brutalna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dodano, i ove se čine odlično.

Lost jeste sada odličan. Evo primjer jedna situacija koja je korisna za život je situacija kada je Locke odvikao Čarlija sa droge. To može svako iskoristiti ako hoće neki svoj porok izbaciti, ništa drugo ne treba, samo ona njegova dva primjera.
babylon berlinKlare je napisao/la: ↑01 jan 2023, 21:41Meni je sad prva sezona zanimljiva, nije da mogu reći evo to je to, jer sve ovo je još uvod i gledam kuda će da ide, ali ima misteriju i ima dobru karakterizaciju i trenutno se isplati gledati, pa ću vidjeti šta kasnije dođe, zbog toga volim čuti mišljenja da znam kada serija padne da li se isplati dalje nastaviti.Svaka čast, stvarno si me iznendadio sa ovim, nisam znao da Njemačka serija ima ovu popularnost, preporuka je poprilično nadmašila očekivanja.![]()
Ako ima još slobodno postavite, ne mora biti ovako dobra u najavi.
Pa pazi, ako ti se sviđa Dark, svidjet će ti se i Lost. U Lostu se priča razvija u nekom sci-fi fazonu, pa ja to ne volim i prekinuo sam.Klare je napisao/la: ↑01 jan 2023, 21:41Meni je sad prva sezona zanimljiva, nije da mogu reći evo to je to, jer sve ovo je još uvod i gledam kuda će da ide, ali ima misteriju i ima dobru karakterizaciju i trenutno se isplati gledati, pa ću vidjeti šta kasnije dođe, zbog toga volim čuti mišljenja da znam kada serija padne da li se isplati dalje nastaviti.
Ali početak serije i sigurno 2 sezone poslije je za mene bila uživancija čista, čak iako to kasnije nije bio moj gušt i na koncu sam prekinuo, možda nekad završim.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pagan Peak
Deutschland 83
The Same Sky
Das Geheimnis des Totenwaldes
Unbroken
Deutschland 83
The Same Sky
Das Geheimnis des Totenwaldes
Unbroken
- bavariapivo
- Kontakt:
zna li neko, kad ce treca sezona Bese?
Krenula je treća sezona odlične britanske serije Happy walley.
Netflix navodno odustao od snimanja nastavka 1899
Sandman solidnih šest epizoda a onda neviđeni trash, nametanje "modernog" smeća i silovanje zdravog mozga.
- rob do bagro
- Kontakt:
Alice in Borderland 2. Sezona 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Outer Banks 3. sezona premijera 23. februara, meni bas zabavna serija, prava avantura 

Pogledaj (ako nisi) One of us is lying. Iako je misterija, imala mi je taj vibe kao i Outer Banks, onako grupica nasumicno povezanih adolescenata pokusava otkriti sta se zapravo desilo, zanimljiva je pravo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nije navodno, vec je zvanicno otkazana druga sezona. Glavni producenti serije su se oglasila po tom pitanju.
Fu*king, Netflix.

@igrajlopte 🐦
Ne znam koliko je ljudi uopste culo za seriju From ali ovo je po meni istinski hidden gem u horror-mistery zanru! Da je nekim slucajem na Netflixu ili Appleu, mislim da bi bila jedna od najhajpovanijih serija iz 2022.
@igrajlopte 🐦
zanimljiva serija,nadam se uskoro drugoj sezoni
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.