Anikad necemo imat cjelovitu drzavu dok ovakav okot kreira misljenje na pauzi izmedu pranja guzova.Nitko mi nece zabranit da navijam za BiH iako sam hrvat po nacionalnosti
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Sreca ovaj jasmin pere guzice ljudima koji podrzavaju napad na Iran i dode onda ovdje prosipa silu i on nekom nesto prijeti.Dođi licemjeru i zivi u BiH kao i ostali pa onda prosipaj neku ljubav.
Anikad necemo imat cjelovitu drzavu dok ovakav okot kreira misljenje na pauzi izmedu pranja guzova.Nitko mi nece zabranit da navijam za BiH iako sam hrvat po nacionalnosti
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 31 mar 2026, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
ni izbliza ovolikosignalidunapark je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:49Protiv Rumunije tamo, Protiv Rumunije tu, Protiv Cipra tu, protiv Cipra tamo, Portiv Austrije obje?jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
u jednoj tekmi se naravno može svašta desiti i italijani su sigurno pod enormnim pritiskom, ali je se ne sjećam kad smo zadnji puta bili ovoliki autsajderi u jednoj kvalifikacionoj utakmici.
'ajde vidjećemo ... i luđe stvari su se dešavale, makedoci su prošli baraž pukli italiju usred čizme ...
A i ta priča o "pravim" Hrvatima.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:45
Znaš šta će on ovdje? Zato što je odbačen i ne zna gdje pripada. Jer ga boli to što ga pravi Hrvati neće nikad gledat kao Hrvata. Yebene su to muke.
50% stanovništa Hrvatske ima nekakvu vezu s Bih. Ovi koji imaju nešto protiv Hrvata iz Bih su obično komunjare i ljudi čudnih njemačkih, talijanski, čeških, mađarskih prezimena.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sta kazete?Određene promjene trebale bi se desiti u početnom sastavu Zmajeva u odnosu na Vels. Prema nekim informacijama na teren bi Barbarez mogao izvesti ovih 11:
Vasilj, Katić, Muharemović, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Hadžiahmetović, Gigović, Alajbegović, Demirović, Džeko.
I tebi iste želje kao i ovome, jer isto razmišljate. Ko da vas je isti qrac pravio mater vam yebem.Rosicky je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:52Sreca ovaj jasmin pere guzice ljudima koji podrzavaju napad na Iran i dode onda ovdje prosipa silu i on nekom nesto prijeti.Dođi licemjeru i zivi u BiH kao i ostali pa onda prosipaj neku ljubav.
Anikad necemo imat cjelovitu drzavu dok ovakav okot kreira misljenje na pauzi izmedu pranja guzova.Nitko mi nece zabranit da navijam za BiH iako sam hrvat po nacionalnosti![]()
I tebi iste želje kao i ovome, jer isto razmišljate. Ko da vas je isti qrac pravio mater vam yebem.Rosicky je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:52Sreca ovaj jasmin pere guzice ljudima koji podrzavaju napad na Iran i dode onda ovdje prosipa silu i on nekom nesto prijeti.Dođi licemjeru i zivi u BiH kao i ostali pa onda prosipaj neku ljubav.
Anikad necemo imat cjelovitu drzavu dok ovakav okot kreira misljenje na pauzi izmedu pranja guzova.Nitko mi nece zabranit da navijam za BiH iako sam hrvat po nacionalnosti![]()
Kako nije do vjere kada ti niti jedan lik sa muslimankim imenom nije ok?mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:21Drug, nije toliko do vjere. Nisam neki vjernik ,mislim da su sve to gluposti.
Ali nismo isti narod. Jesmo slični kao i mnogi drugi susjedni narodi, ali postoje očite razlike. Znamo da nas zajedno drži samo međunarodna zajednica. Tko zna koliko će to još trajati.
Uostalom bili mene k da li je tebi ok ili ne, got over yourself. Nebitno je sta ti mislis, posebno jer si duboko indoktrinisana osoba.
A nas ne drzi medjunarodna zajednica, to si se malo zahebao. Vas drzi medjunarodna zajednica jos na povrsici, jer da vam Schmiti nije reagovao bilo bi kuknjave na sve strane.
To sta 10% stanovnstva misli koga boli tuki. Kada bi svaka manjina imala drzavu kako bi to izgledalo?!
Barba halali sto smo sumnjali.
Za očekivati je da se odluci da pojača sredinu. Samo sam mislio da će to biti Bašić, jer je odigrao fakat fino.sanjinusto je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:53Sta kazete?Određene promjene trebale bi se desiti u početnom sastavu Zmajeva u odnosu na Vels. Prema nekim informacijama na teren bi Barbarez mogao izvesti ovih 11:
Vasilj, Katić, Muharemović, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Hadžiahmetović, Gigović, Alajbegović, Demirović, Džeko.
Za to više ne može ni ući u Hrvatsku...sanjinusto je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:42Maminho objasnio. Dobro rece, patologija.Hordas1990 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:32Kakvo nazadno razmisljanje. 2026. je godina. Uci od pametnijih i uspjesnijih![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
Boli, boli biti otpadnik. Znam.mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:52A i ta priča o "pravim" Hrvatima.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:45
Znaš šta će on ovdje? Zato što je odbačen i ne zna gdje pripada. Jer ga boli to što ga pravi Hrvati neće nikad gledat kao Hrvata. Yebene su to muke.
50% stanovništa Hrvatske ima nekakvu vezu s Bih. Ovi koji imaju nešto protiv Hrvata iz Bih su obično komunjare i ljudi čudnih njemačkih, talijanski, čeških, mađarskih prezimena.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Samo se nadam da ce Hadziahmetovic poceti. Jedini vezni igraci koji moze nesto s loptom u nogama, a to nam fali.jasmin10 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:58Za očekivati je da se odluci da pojača sredinu. Samo sam mislio da će to biti Bašić, jer je odigrao fakat fino.sanjinusto je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:53Sta kazete?Određene promjene trebale bi se desiti u početnom sastavu Zmajeva u odnosu na Vels. Prema nekim informacijama na teren bi Barbarez mogao izvesti ovih 11:
Ama, ne boli drug. Vjeruj mi. Nebitno je šta neki lik njemačkog prezimena misli.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:04Boli, boli biti otpadnik. Znam.mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:52A i ta priča o "pravim" Hrvatima.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:45
Nema Hrvatske ni u sportu ni u ničem drugom bez nas iz BIh.
Zadnja izmjena: mostar35, dana/u 31 mar 2026, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko god počne umjesto Tahirovića dobro je i +1 je na terenu za nas. Bio ti Hadžiahmetović, Bašić ili Burnić, nebitno je totalno.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 31 mar 2026, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo formacija 4 5 1 moze parirati kvalitetnijim Italijanima, nemam dobar osjecaj
Jedino logično rješenje je da pojača sredinu s obzirom kakve igrače Italija ima na sredini terena u svojim redovima. Nadati se da će naši igrači uspjeti da zadrže loptu što više vremena u svom posjedu i da nećemo konstantno gledati opsadu našeg gola.jasmin10 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:58Za očekivati je da se odluci da pojača sredinu. Samo sam mislio da će to biti Bašić, jer je odigrao fakat fino.sanjinusto je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:53Sta kazete?Određene promjene trebale bi se desiti u početnom sastavu Zmajeva u odnosu na Vels. Prema nekim informacijama na teren bi Barbarez mogao izvesti ovih 11:
Mnoge reprezentacije koje slove za ciganske i prgave su dolazile u Bosnu i Zenicu. Od Grčke, Portugala, Rumunije. Možda neka mala pritužba za uslove na njihove navijače i to je to..Nijemci malo svlačionice ali potpuni respect pokazali, šetali gradom itd. Ništa strašno i sasvim opravdane kritike.
E sad Italija, njihovi mediji i komplet svi, ta njihova nadmenost i propaganda. Većih cigana nisam vidio a gledam Bosnu od Norveške i 1:0 tamo nekad 2002.
Usta im se poserem svima od Dillete preko Buffona do Gazzete i Gatusa. Cigani!
E sad Italija, njihovi mediji i komplet svi, ta njihova nadmenost i propaganda. Većih cigana nisam vidio a gledam Bosnu od Norveške i 1:0 tamo nekad 2002.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 31 mar 2026, 13:10, ukupno mijenjano 2 puta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Sve isto samo ulazi Amir.
Dilema je jedino mada je ne bi trebalo biti Gigovic-Esmir.
A to je jedino logicno jer nemamo sanse u dijamantu s onakvom sredinom i s obzirom kakvi su oni na sredini.
Dilema je jedino mada je ne bi trebalo biti Gigovic-Esmir.
A to je jedino logicno jer nemamo sanse u dijamantu s onakvom sredinom i s obzirom kakvi su oni na sredini.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Slika 2. Autobus Bec-Sarajevo, moj prvi iPhone I Vedin go negdje oko Maribora , tek postao babo I da nije bila curica to bi mu bilo ime...
Danas hiljade kilometara daleko, samo zelim da jednom prodjemo taj jbn baraz I da bar u snu sa rhm starim I rhm drugom sa tekme zavijorim ljiljane...
Volim te Bosno...
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Ovdje si u pravu. Zato mi je jako krivo što večeras moram biti za njih. Prokleti Welšani, što nisu završili posao prije par dana,avenija je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:09Mnoge reprezentacije koje slove za ciganske i prgave su dolazile u Bosnu i Zenicu. Od Grčke, Portugala, Rumunije. Možda neka mala pritužba za uslove na njihove navijače i to je to..Nijemci malo svlačionice ali potpuni respect pokazali, šetali gradom itd. Ništa strašno i sasvim opravdane kritike.
Čisto sumnjam da je toliko tvrdoglav da u prvih 11 stavi uvjerljivo najlošijeg igraca iz prosle utakmice. Mislim da ide Bašić umjesto njega.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:06Ko god počne umjesto Tahirovića dobro je i +1 je na terenu za nas. Bio ti Hadžiahmetović, Bašić ili Burnić, nebitno je totalno.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Diadora, General505, Goalgetter, Zglavkar i 64 gosta.