Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Teretana
Baš k'o kod kuće temelji, takve su noge za naše tijelo. Dobro, kvadriceps je nešto lakše dobiti, listove je pravo teško. Bar treba proporcionalno izgledati. U izgledu tijela genetika je nešto najvažnije, pogotovo kod nogu. Kakvih li samo ovi momci problema imaju sa leđima, teško da ove noge mogu čuvati gornji dio tijela. 

Da vam pričam kakvih sam se sve gluposti naslušao ne bi vjerovali. Jedno je ne znati, a drugo je govoriti da ideš par godina u teretanu i reći da imaš 80kg mišića

Upravo je klip pokazivanja čistog preseravanja.
Joj al volim one likove u teretani sto jednostavno imaju potrebu da ti pokazu kako treba raditi 
mislim za jednu vjezbu u 10 teretana sam dobio 100 razlicitih savjeta

mislim za jednu vjezbu u 10 teretana sam dobio 100 razlicitih savjeta

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trening 40 do maksimalno 50 minuta da traje i to ako radiš kombinovano.
Pauza od 1 minute je sasvim dovoljna.
Svaka vježba do 8 ponavljanja, ako ideš preko povećaj kilažu.
To je sva mudrolija u teretani.
Trening ti daje samo podsticaj mišiću da raste, ali ono važnije se dešava u kuhinju. Odradi ti vrhunski trening ako ti ishrana ne valja onda ćeš biti big fail.
Trening ti daje samo podsticaj mišiću da raste, ali ono važnije se dešava u kuhinju. Odradi ti vrhunski trening ako ti ishrana ne valja onda ćeš biti big fail.
Ne ide mi se u teretanu pa radim kući.Nažalost radim samo sklekove i trbušnjake jer ne znam šta još da radim.Otvoren sam za sve prijedloge
Šta je dobro raditi za širenje ramena?I poboljšanje skočnosti?To su mi trenutno prioriteti

Šta je dobro raditi za širenje ramena?I poboljšanje skočnosti?To su mi trenutno prioriteti

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Ja nisam ljubitelj trbusnjaka al necu da ti kazem ne radi ih jer ce se javit brdo ljudi pocet ce prepirka. Probaj vertikalne sklekove. Oni su majka za ramena. Ja ih redovno radim i ramena su mi daleko najrazvijeniji misic na tijelu. Ako nemozes radit vertikalne onda digni noge na stolicu pap povecavaj visinu.LBJ MVP je napisao/la:Ne ide mi se u teretanu pa radim kući.Nažalost radim samo sklekove i trbušnjake jer ne znam šta još da radim.Otvoren sam za sve prijedloge![]()
A ako mogu da budem iskren, ako ti je mrsko u teretanu bit ce ti mrsko i u kuci kad tad.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja idem u teretanu jer znam da bi mi bilo mrsko trenirat kuci
malo raja, zajebancija, trening, vratis se kuci barem psihicki odmoran 
btw, danas noge unistio

btw, danas noge unistio

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Invincibles
- Kontakt:
Ti to iz iskustva ili pricas napraznoNeutral je napisao/la:Trening 40 do maksimalno 50 minuta da traje i to ako radiš kombinovano.

Bas me zanima ko se to razvio,a da je maksimalno 50min radio trening...Pogotovo ako se radi FBW,onda treba jos vise vremena...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo vam malo lozionicke
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I uvijek ih raditi pocetkom sedmice inace sve su sanse da tokom vikenda necete biti u stanju zaplesati sa nekom djevojkom u nocnom klubuBuu je napisao/la:Noge najlakse raditi, a raja to najvise izbjegava

Invincibles je napisao/la:Ti to iz iskustva ili pricas napraznoNeutral je napisao/la:Trening 40 do maksimalno 50 minuta da traje i to ako radiš kombinovano.
Trening ti daje samo podsticaj mišiću da raste, ali ono važnije se dešava u kuhinju. Odradi ti vrhunski trening ako ti ishrana ne valja onda ćeš biti big fail.![]()
Bas me zanima ko se to razvio,a da je maksimalno 50min radio trening...Pogotovo ako se radi FBW,onda treba jos vise vremena...

- Invincibles
- Kontakt:
I dalje tvrdim da lupas k'o maksim po diviziji,i da se uopce ne bavis bb-om ili nekim sportom koji ukljucuje treninge sa utegama...Neutral je napisao/la:Invincibles je napisao/la:Ti to iz iskustva ili pricas napraznoNeutral je napisao/la:Trening 40 do maksimalno 50 minuta da traje i to ako radiš kombinovano.
Trening ti daje samo podsticaj mišiću da raste, ali ono važnije se dešava u kuhinju. Odradi ti vrhunski trening ako ti ishrana ne valja onda ćeš biti big fail.![]()
![]()
![]()

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Hmmm,ozbiljan trening traje 75 do 90 min,naravno ako uracunamo i cardio.
Bolji je kardio izjutra nakon sna.
Ozbiljan trening traje od 40 do max 50 minuta. Naravno da se ne bavim pro bb-om, ti su rijetki u BiH. 100x napisao katabolizam.
Rad sa tegovima 40-50minuta, ko je spominjao kardio poslije treninga
Znalac, ti pretpostavljaš, trebao si raditi kao tarot na obn-u mjesto onoga milana ili kako se već zvao
Ozbiljan trening traje od 40 do max 50 minuta. Naravno da se ne bavim pro bb-om, ti su rijetki u BiH. 100x napisao katabolizam.
Rad sa tegovima 40-50minuta, ko je spominjao kardio poslije treninga

Znalac, ti pretpostavljaš, trebao si raditi kao tarot na obn-u mjesto onoga milana ili kako se već zvao

- rob do bagro
- Kontakt:
Kardio je bolje raditi poslije tegova, nikako prije.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cardio se moze raditi i prije treninga
sve zavisi tko koliko snage ima
Ja istrcim 2 km prije a malo vise poslije.

- rob do bagro
- Kontakt:
Ma zavisi sta zelis, ako hoces smrsat onda ujutru na prazan stomak, ako radis na cilju dobijanje misicne mase onda poslije, iako ja odvajam utege i kardio.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.