Postao/la Saban
Željovac je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno
Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje.
Vidis ga, cumi u zasjedi da zaskoci na svaku najavu neke pozitive...Cuj da udje KrhanuReci nam pravo jesili plako sto nije uslo?
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la: jeli koga to prozivas![]()
juventus 0244 je napisao/la: Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frka? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:sta hoces? Hoces mozda neki tiket da ti sastavim?
pa zar nije smiješno ,hahhahah
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
alfarouqaminu je napisao/la: jeli koga to prozivas
juventus 0244 je napisao/la: Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frka? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
alfarouqaminu je napisao/la:sta hoces? Hoces mozda neki tiket da ti sastavim?
pa zar nije smiješno ,hahhahah![]()
![]()
Ti imaš kikirikialfarouqaminu je napisao/la:pa fala bogu, nemam ja smoki kao pojedinilegenda reala je napisao/la:pa i ti si srbin ,možeš se naći u ovom postu,a ja ti si Kanađanin![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahahaha, što mu ga sad..Frutek je napisao/la:Ti imaš kikirikialfarouqaminu je napisao/la:pa fala bogu, nemam ja smoki kao pojedinilegenda reala je napisao/la:pa i ti si srbin ,možeš se naći u ovom postu,a ja ti si Kanađanin![]()
![]()
![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Megamon
- Kontakt:
harishp je napisao/la:A Lakic tragedijasuntu jeu je napisao/la:Po svemu sudeći Džeko je komedija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hehe cak i jak moram priznat da mu je ova dobra.Megamon je napisao/la:harishp je napisao/la:A Lakic tragedijasuntu jeu je napisao/la:Po svemu sudeći Džeko je komedija.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sta ce kad je smijesnolegenda reala je napisao/la:pa i ti si srbin ,možeš se naći u ovom postu,a ja ti si Kanađanin![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
LegendaMegamon je napisao/la:harishp je napisao/la:A Lakic tragedijasuntu jeu je napisao/la:Po svemu sudeći Džeko je komedija.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Paja je napisao/la:Jasan je pokusaj politickog kluba da nekakvim nebulozama podvali Arsenal kao takav ali svi znamo ko je politicki sepratasticki klub, njihove nebuloze su tu da se nasmijemo i da ih provaljujemo![]()
Glup, gluplji, navijac Barcelone.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Andres je napisao/la:nije te stid napisat nesto takvo , za najhumaniji klub ikad i najhumanije igrace....Njima je vise od 100 godina pisalo UNICEF i nista sem toga, naravno UNICEF je stajati i dalje stim da imamo i novi sponzorski ugovor koji ce nas placat i previse...Nije Barca kriva sto su klubovi tipa Chelsea ili Real Madrida nametnuli ritam trgovine i postavljali plate igracima koje su sulude.... ali eto bitno je da Arsenla daje Jevrejima bitno oruzanje u ratu sa Palestincima
-Paja je napisao/la:Jasan je pokusaj politickog kluba da nekakvim nebulozama podvali Arsenal kao takav ali svi znamo ko je politicki sepratasticki klub, njihove nebuloze su tu da se nasmijemo i da ih provaljujemo![]()
covjek pokusava izgledat inteligentno
ser del barça es el millor que hi ha !
A ti pokušavaš ispast mangup sa tim slikama.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ajmo ga bacit na robiju, porucio je da Paja nije ni izbliza zanimljiv i "dominantan" kao sto vi smatrate.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Megamon
- Kontakt:
Mozete vi naprdivati do ujutro a vi paji ne mozete ni polizati jaja.Jednostavno covjeku ne znate odgovoriti.Laca vas k'o budale.DA vi malo odvadite mozda bi bilo drugacije....
Paja forumas godine
Paja forumas godine
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unforgotten
- Kontakt:
E moj Andresu od koje ti godine pratiš fudbal, čuj stajalo im 100 godina na dresu UNICEF, a kol'ko ja znam UNICEF ne plaća ništa Barci.Bosco je napisao/la:Andres je napisao/la:nije te stid napisat nesto takvo , za najhumaniji klub ikad i najhumanije igrace....Njima je vise od 100 godina pisalo UNICEF i nista sem toga, naravno UNICEF je stajati i dalje stim da imamo i novi sponzorski ugovor koji ce nas placat i previse...Nije Barca kriva sto su klubovi tipa Chelsea ili Real Madrida nametnuli ritam trgovine i postavljali plate igracima koje su sulude.... ali eto bitno je da Arsenla daje Jevrejima bitno oruzanje u ratu sa Palestincima![]()
Još ovaj komentar "najhumaniji klub i najhumanije igrače" k'o da jedini oni učestvuju u humanitarnim organizacijama
Dobro je rek'o drug Paja
"Glup, gluplji, navijač Barcelone"
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
ja vam kazem paja je boscov multiaccBosco je napisao/la:A ti pokušavaš ispast mangup sa tim slikama.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Barca tek dobila sponzora. 
Paja kralju samo mi nije čudo da ne stavi umjesto glup,gluplji navijač Reala,navijač Tottenhama 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:-Paja je napisao/la:Jasan je pokusaj politickog kluba da nekakvim nebulozama podvali Arsenal kao takav ali svi znamo ko je politicki sepratasticki klub, njihove nebuloze su tu da se nasmijemo i da ih provaljujemo![]()
covjek pokusava izgledat inteligentno![]()
![]()
ma kakva inteligencija
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Goalgetter, jasmin10 i 8 gostiju.