AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
Najgora stvar je sto utakmica veceras pocinje tacno odaklen je i prekinuta.... a to jest 17min i korner za Bolonju... Koji smo baksuzi, primicemo ga odma.....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
-
- Kontakt:
cini se da su od prve borriello i vucinic..totti i menez na klupi
- Evil Genius
- Kontakt:
ja sam procitao da je jedina dilema totti ili borriello u vrhu napada a da menez i mirko pocinju od prve minute na desnom tj lijevom krilu.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
- Kontakt:
neznan onda.vidit cemo..idealno bi bilo da su menez i vucko od prve.a od ovo dvoje kako god.sveisto..
- Evil Genius
- Kontakt:
evo sad sam vidio i ovaj sastav gdje su totti i menez na klupi a taddei, simplicio i mirko igraju iza borriella. kako god, izgleda da montella ide ofanzivnom formacijom u bolognu. samo hrabro !
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Benevunti Mexes !
aBd stize nam

aBd stize nam
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Evil Genius
- Kontakt:
hahaha zelje moje puste . . .robovi88 je napisao/la:Benevunti Mexes !
![]()
![]()
aBd stize nam
ne bi da ti kvarim raspolozenje al' realniji je moj prelazak u cityev napad s dzekom nego mexesov iz rome u milan

pratim milannews.it i gledam sta se desava, a btw pogledaj prvi post na ovoj straniciEvil Genius je napisao/la:hahaha zelje moje puste . . .robovi88 je napisao/la:Benevunti Mexes !
![]()
![]()
aBd stize nam
ne bi da ti kvarim raspolozenje al' realniji je moj prelazak u cityev napad s dzekom nego mexesov iz rome u milan![]()
![]()
![]()
![]()

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Evil Genius
- Kontakt:
a ti prelistaj prethodnu stranicu i u masi psovki ka ranieriju naces i ovo
:
ne ozbiljno, svi ovi sajtovi se pozivaju na francuski l'eqipue a na njihovoj stranici je ta vijest izbrisana. osim toga i sa mexes je izjavio da mu se ne ide iz rome i da je to njegova prva (i jedina) opcija te da ako bi doslo do razlaza onda ide van italije jer zbog vjernosti klubu, gradu i navijacima ne zeli prec u rivalski klub. jbg sve je moguce u danasnjem fudbalu al' u ovo cisto sunjam

--- SPAM --- je naveo francuski l'equipe kao izvor ciju sam stranicu odma posjetio i trazio tu vijest. bila je objavljena 20og februara al' su je maknuli sa stranice i nemogucu je otvorit sto mi daje za pravo da vjerujem da je obicna izmisljotina sto su i oni sami shvatili
ne ozbiljno, svi ovi sajtovi se pozivaju na francuski l'eqipue a na njihovoj stranici je ta vijest izbrisana. osim toga i sa mexes je izjavio da mu se ne ide iz rome i da je to njegova prva (i jedina) opcija te da ako bi doslo do razlaza onda ide van italije jer zbog vjernosti klubu, gradu i navijacima ne zeli prec u rivalski klub. jbg sve je moguce u danasnjem fudbalu al' u ovo cisto sunjam

Moramo proci ispodklub tipa Sahtor!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Evil Genius
- Kontakt:
danielllleeeeeee . . .
gol iz nicega

gol iz nicega

Vidi se na terenu malo drugacija Roma, kao neshto bi i igrali, organizirali i slicno. Al je hronicni nedostatak igranje npr casetija, tadeija i simplicija, likovi stvarno ne mogu nishta ozbiljnije napraviti na terenu i ako mislis neshto raditi na terenu kada su oni tu, to je onda sizifov posao
Ne nabijaju se lopte kao prije i to mi je drago, odbrana je dosta dobra bila u ove 33min
Vidjecemo sad kako cemo igrati kada vodimo

Ne nabijaju se lopte kao prije i to mi je drago, odbrana je dosta dobra bila u ove 33min
Vidjecemo sad kako cemo igrati kada vodimo
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
uzrok malo boljoj igri je definitivno vezni red jer ddr i pizarro kad igraju zajedno onda lopta puno brze ide i vise se igra na te sigurne kratke pasove za razliku od nabijanja lopte kod ranierija. vucinic kao i uvijek konstantna prijetnja po lijevoj strani i cak po trojica ga cuvaju tako da vjerujem da ce i menez dobro doc u nastavku da iskoristi taj eventualni slobodni prostor. desna strana nam je katastrofalna u napadackom smislu tako da je to jos jedan razlog vise za menezov ulazak. ne bi se samo slozio oko simplicia jer lik za mene igra sasvim pristojnu ulogu u ekipi i ne smeta mi ni najmanje sekunde zasad 

Slabo lik konta ubacivanje u slobodni prostor i slab mu je osjecaj za pas, a da trci trciEvil Genius je napisao/la:uzrok malo boljoj igri je definitivno vezni red jer ddr i pizarro kad igraju zajedno onda lopta puno brze ide i vise se igra na te sigurne kratke pasove za razliku od nabijanja lopte kod ranierija. vucinic kao i uvijek konstantna prijetnja po lijevoj strani i cak po trojica ga cuvaju tako da vjerujem da ce i menez dobro doc u nastavku da iskoristi taj eventualni slobodni prostor. desna strana nam je katastrofalna u napadackom smislu tako da je to jos jedan razlog vise za menezov ulazak. ne bi se samo slozio oko simplicia jer lik za mene igra sasvim pristojnu ulogu u ekipi i ne smeta mi ni najmanje sekunde zasad
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
jbg uloga mu je da trci, pokriva prostor kad oni imaju loptu i eventualno zaprijeti kojim sutem (perrotta) . . .
iskren da budem, misljenja sam da nam svi lose kontaju ta ubacivanja
edit: htio sam maloprije napisat kako nam je sa ovakvom igrom u prvom poluvremenu jedina sansa za gol od prekida do prekida jer bologna igra tvrdo u odbrani al' evo vidim vec lagano napredujemo tj igraci djeluju malo slobodnije i nekako lakse dolazimo u sansu. nije ovo lose nimalo
iskren da budem, misljenja sam da nam svi lose kontaju ta ubacivanja

edit: htio sam maloprije napisat kako nam je sa ovakvom igrom u prvom poluvremenu jedina sansa za gol od prekida do prekida jer bologna igra tvrdo u odbrani al' evo vidim vec lagano napredujemo tj igraci djeluju malo slobodnije i nekako lakse dolazimo u sansu. nije ovo lose nimalo
- spielführer_21
- Kontakt:
Rutinski
Napredak u igri se vidi, bravo Vicenzino... Napokon bez primljenog gola- bravo obrana.. I welcome back Pizza, kako je samo falio i koliko je igra tečnija i sigurnija s njim..

Napredak u igri se vidi, bravo Vicenzino... Napokon bez primljenog gola- bravo obrana.. I welcome back Pizza, kako je samo falio i koliko je igra tečnija i sigurnija s njim..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Evil Genius
- Kontakt:
pizarro + mexes (opet ostao bez zuba) - burdisso odigrali momacki... iako protiv svoje volje al' moram pohvalit i cassettija koji je gotovo bez greske odigrao

Drago mi je da je i Roma napokon odigrala dobar mec ,protiv prave domacinske ekipe ,drug mi rece da odavno nije gledao bolju Romu i da prakticno Bologna nije imala prave sanse tokom utakmice ,valjda dolaze bolji dani i za Romu .
-
- Kontakt:
mexesu treba spomenik dignit,niti jedna lopta nije prosla pokraj njega.svaka cast
Vrlo bitna pobjeda,posebno mi je drago zbog debija Montele i pobjede...Gledao sam nekih poslednji 5 minuta,nije izgledalo lose...za razliku od Ranierija po onome sto sam vidio nismo se branili kada smo poveli...Sad na domacem ternu Parmu treba dobiti...Nadam se sa nekom malo vecom razlikom,ono bar 3-4:0...!!!
Drago mi je da je DDR dao gol.Nadam se da ce ovaj gol biti prekretnica za povratak u dobru formu,sa i bez dobre igre DDR-a nije ista igra Rome...vidim na raznim sajtovima dosta fale igru Mirka,dosta se trudio i pretrco...!!!

Dobitna kombinacija...!!!
Drago mi je da je DDR dao gol.Nadam se da ce ovaj gol biti prekretnica za povratak u dobru formu,sa i bez dobre igre DDR-a nije ista igra Rome...vidim na raznim sajtovima dosta fale igru Mirka,dosta se trudio i pretrco...!!!

Dobitna kombinacija...!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.