SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
kakva apsurdna utakmica, u drugom poluvremenu s igracem manje australija dominira! volio bih da u zadnjoj utakmici australci pruze maksimum(s 11 igraca
) i pomrse racune ostalima

Kalkulacija ima mali milion, sta god da se desi samo nek Svabe ispadnu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Nisam znao da je Australija ovako dobar tim, od sada navijam za njih svim srcem. Makar dok se ne završi ova grupna faza pa ćemo vidjeti za dalje.
Dakle, sada očekujem ovakav rasplet:
Njemačka - Ghana: 2:0
Australija - Srbija: 5:1
Dalje idu Njemačka i Australija.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kao što @Genghis reče, 4 utakmice, 4 crvena kartona. Ukleta grupa, sve sami rukometaši.
U posljednjem kolu očekujem nemoguće. Pobjedu Australije od 3 razlike nad komšijama, te pobjedu Njemačke nad reprezentacijom Gane od 2:0.
Australija dominira!!!

Australija dominira!!!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
ako njemacka dobije dva razlike autraliji ce biti dovoljno da i ona dobije sa 2 razlike ne treba im ova 5NoName je napisao/la:Nisam znao da je Australija ovako dobar tim, od sada navijam za njih svim srcem. Makar dok se ne završi ova grupna faza pa ćemo vidjeti za dalje.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Poslije 3. kola :
1.Njemacka
2.Srbija
1.Njemacka
2.Srbija
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako? Pa tada bi Australija imala gol razliku -2, a Gana -1.sarajlija89 je napisao/la: ako njemacka dobije dva razlike autraliji ce biti dovoljno da i ona dobije sa 2 razlike ne treba im ova 5![]()
mada je estetski ljepse
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Nemojte se sekirati, dat će klokani koliko bude trebalo.Australians all let us rejoice
For we are young and free
We've golden soil and wealth for toil,
Our home is girt by sea:
Our land abounds in nature's gifts
Of beauty rich and rare,
In history's page let every stage
Advance Australia fair,
In joyful strains then let us sing
Advance Australia fair.
Beneath our radiant Southern Cross,
We'll toil with hearts and hands,
To make this Commonwealth of ours
Renowned of all the lands,
For those who've come across the seas
We've boundless plains to share,
With courage let us all combine
To advance Australia fair.
In joyful strains then let us sing,
Advance Australia fair.
Klokani dominiraju!
Upravu je monolog, treba biti po 2-0 da bi prosla australija.Monolog je napisao/la:Kako? Pa tada bi Australija imala gol razliku -2, a Gana -1.sarajlija89 je napisao/la: ako njemacka dobije dva razlike autraliji ce biti dovoljno da i ona dobije sa 2 razlike ne treba im ova 5![]()
mada je estetski ljepse
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
jarane je konto 4-1 njemacka dobila australiju..kad ipak 0 bilaMonolog je napisao/la:Kako? Pa tada bi Australija imala gol razliku -2, a Gana -1.sarajlija89 je napisao/la: ako njemacka dobije dva razlike autraliji ce biti dovoljno da i ona dobije sa 2 razlike ne treba im ova 5![]()
mada je estetski ljepse

ipak im treba 3 razlike upravu si

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mora biti neko sa 3 razlike. Vidi, trenutna gol razlika Gane je +1, a Australije -4. Dakle, 5 golova razlike je između ova 2 tima. Gana mora primiti tricu od Njemačke, a da ne postigne niti jedan pogodak, a Australija mora pobijediti Srbiju sa 2 gola razlike ukoliko žele vidjeti osminu finala.Genghis je napisao/la:Upravu je monolog, treba biti po 2-0 da bi prosla australija.Monolog je napisao/la:Kako? Pa tada bi Australija imala gol razliku -2, a Gana -1.sarajlija89 je napisao/la: ako njemacka dobije dva razlike autraliji ce biti dovoljno da i ona dobije sa 2 razlike ne treba im ova 5![]()
mada je estetski ljepse
haha 5:1 za Australiju, nešto mi je to poznato, zar tako niste pisali i prije Njemačke pa se sad posipate pepelom pazite da opet to ne učinite haha 5:1 koja blamaža za jedne poznavaoce fudbala, ali mržnja neda dalje od nosa ali neka ima lijeka
haha 5:1 daj molim te odvadi te malosteve-o je napisao/la:a vi ste mi dosli pricati o mrznjiWolves je napisao/la:haha 5:1 za Australiju, nešto mi je to poznato, zar tako niste pisali i prije Njemačke pa se sad posipate pepelom pazite da opet to ne učinite haha 5:1 koja blamaža za jedne poznavaoce fudbala, ali mržnja neda dalje od nosa ali neka ima lijeka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da mržnja je što neko navija za Australiju od samog početka. Što se mene tiče, može i Gana dobiti Njemačku 4:0, a da Australija dobije Srbiju nekim većim rezultatom, ne zanima me. Jednostavno, navijam za Australiju, a za ostale 3 ekipe u ovoj grupi me nije briga, ha ya. To što ti odmah misliš da je to mržnja ili nešto drugo, to je tvoja stvar. Ne znam da li si upoznat sa ovim:"Afroamerikanac koji u startu misli da je žrtva rasizma je u stvarnosti najveći rasista". Onda?Wolves je napisao/la:haha 5:1 za Australiju, nešto mi je to poznato, zar tako niste pisali i prije Njemačke pa se sad posipate pepelom pazite da opet to ne učinite haha 5:1 koja blamaža za jedne poznavaoce fudbala, ali mržnja neda dalje od nosa ali neka ima lijeka
zato mi je smjesno citati njihove komentare al' eto..drop je napisao/la:Ja jbt...javlja se iz etnicki ociscenog zvornika i prica drugima o mržnji ccccsteve-o je napisao/la:a vi ste mi dosli pricati o mrznjiWolves je napisao/la:haha 5:1 za Australiju, nešto mi je to poznato, zar tako niste pisali i prije Njemačke pa se sad posipate pepelom pazite da opet to ne učinite haha 5:1 koja blamaža za jedne poznavaoce fudbala, ali mržnja neda dalje od nosa ali neka ima lijeka![]()
- NoName
- Kontakt:
Monolog, nemoj se raspravljat sa krelcima. Pričajmo o grupi D i zdušno navijajmo za naše.
VAMOS AUSTRALIA!
VAMOS AUSTRALIA!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma borice se australija svejedno protiv srbije....pobjeda je pobjeda pa makar i pirova bila u njihovim slucaju...al nije isto vratit se kuci sa pobjedom ili sa 2 poraza i jednim remijem eventualno...
bice tu borbe...ne zaboravite da ima dosta hrvata u australskoj selekciji
bice tu borbe...ne zaboravite da ima dosta hrvata u australskoj selekciji

KENGURI DOMINIRAJU
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neko reče(čini mi se @Reds) da će Cahill igrati protiv Srbije. Ako je to tačno, očekujem punjenje mreže naših komšija, te ovjeru prolaza u osminu finala. Srbi će ući u meč kao totalni favoriti jer su dobili Njemačku, a nama će to odgovarati. Dakle, prognoziram laganu pobjedu od 4:1, te se nadam da će Njemačka ovim Gancima(po selektoru, drugoj Srbiji)očitati lekciju i poslati ih kući.NoName je napisao/la:Monolog, nemoj se raspravljat sa krelcima. Pričajmo o grupi D i zdušno navijajmo za naše.
VAMOS AUSTRALIA!
Cahill dominira!!!
australia ftw!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.