Supernidjo_barca je napisao/la:28. novembra na Camp Nou

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Supernidjo_barca je napisao/la:28. novembra na Camp Nou
U kojem kolu sa Barcom, i jel na Calderonu da odmah upisem 3 boda unaprijed?juznjak> je napisao/la:dobro je odma 3 boda na pocetku i 19 septembra derbi sa nasom stalnom musterijom Barcom
u prvih 6 kola igramo sa Barcom,Valenciom,Sevillom,Athleticom,Zaragozom.
Iskreno reci, sta mislis koliko cete primit?nidjo_barca je napisao/la:3.kolo Atletico-Barca
Chologol je napisao/la:Iskreno reci, sta mislis koliko cete primit?nidjo_barca je napisao/la:3.kolo Atletico-Barca
To im je jedina pobjeda u zadnjih 10 godina na Calderonu. Zato ne riSe, bit ce kao i svaki put, Valdes ce se minimalno 3 puta vracati iz svoje mreze sa loptom, a oni ako daju jedan, daju...Wolverine je napisao/la:
Pa jedno 7-8 komada nam ne gine.Chologol je napisao/la:Iskreno reci, sta mislis koliko cete primit?nidjo_barca je napisao/la:3.kolo Atletico-Barca
izvini, vi?Chologol je napisao/la: U to vrijeme smo ih jedino mi mogli pobijedit, ujedno, tada je Real pofafo 3 na Bernabeuu od njih.
Mi njih, bar na Calderonu.Wolverine je napisao/la:izvini, vi?Chologol je napisao/la: U to vrijeme smo ih jedino mi mogli pobijedit, ujedno, tada je Real pofafo 3 na Bernabeuu od njih.
pito si covjeka sta misli koliko ce barca primit, a ja sam odgovorio umjesto njega (iskreno).
a ovaj gore iznad kaze derbi sa nasom stalnom musterijom barcomneznam ko je koga vise izbusio zadnjih nekoliko godina.
Nije 3-0 vec 3-1Wolverine je napisao/la:on nije spomenuo calderon kad je spominjao stalne musterije.
na ovu gore sesticu dodaj jos:
barcelona - atletico madrid 3:0 (2007/08)
barcelona - atletico madrid 6-1 (2008/09)
barcelona - atletico madrid 5-2 (2009/10)
u svakom matchupu zadnjih 4 sezone barcelona je bila uspjesnija
@juznjak- ja bar ne navijam za drugi klub dok pobjedjuje.
Pazi da se ne userete, ko ono kad je jedne godine na Calderonu šestica ostala u mrežiChologol je napisao/la:U kojem kolu sa Barcom, i jel na Calderonu da odmah upisem 3 boda unaprijed?juznjak> je napisao/la:dobro je odma 3 boda na pocetku i 19 septembra derbi sa nasom stalnom musterijom Barcom
u prvih 6 kola igramo sa Barcom,Valenciom,Sevillom,Athleticom,Zaragozom.
Vidovita Džemila i saradnici pod nickom "Brnjoo"Brnjoo je napisao/la:Ako vi mislite da cete i ove godine dobiti Barcelonu, varate se.
Gubite a necete im ni gola zabiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.