ma neki englez dao za 90 sekundi tri gola. u ross countiu valjda. uso u 86 i do kraja dao 3 gola.
unatoc tome najbrzi hat trick nekog igraca iz bosne, valjda
vedo je Bog
edit: "The world record for fastest hat-trick belongs to former Ross County player Tommy Ross, who scored three goals in 90 seconds, versus Nairn County F.C. in Victoria Park in 1964."
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 27 sep 2009, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Vedad ibisevic . . . mozete ga prepoznati po dvije stvari : po frizuri i kopackama lood ovaj komentator
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Wolverine je napisao/la:ma neki englez dao za 90 sekundi tri gola. u notts countiu valjda. uso u 86 i do kraja dao 3 gola.
unatoc tome najbrzi hat trick nekog igraca iz bosne, valjda
vedo je Bog
@big_amko jest dao taj iz Ross Countya za 90 sekundi, bilo je jos igraca sto su davali po 3 gola za 5 minuta,ali po nekoj logici ako se racuna najbrzi hattrick,racuna se od pocetka utakmice,a niko od pocetka utakmice nije dao brzi.
Barem koliko sam mogao naci.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
dino-92 je napisao/la:nije nesirite dezinformacije ljudi molim vas. najbrzi hattrick u istoriji fudbala je za 90ak sekundi bio a u bundesligi je neko izmedju 11 i 16 minute postigao hattrick.
jel se ti drogiras... nije kosarka... cuj 3 gola u 90 sekundi... pa ne moze do gola da dodje tako brzo.....
igram za joint_fc ss.ba-ligu
moze u nizerazrednim ligama, malo pro-googlaj pa ces vidjeti
Evil Genius je napisao/la:Vedad ibisevic . . . mozete ga prepoznati po dvije stvari : po frizuri i kopackama lood ovaj komentator
Gledaš na Digi Sportu ili??
ma ovaj sprski eurosport na kablovskoj
edit: hajmo svi ignorisat' tarika
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 27 sep 2009, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Tarik14 je napisao/la:Ipak su Dzeko i Muslimovic bolji od njega!
aj idi vidi imal me u hodniku !
hehhe.. ma vedo i dzeko su tandem koji ce se pamtiti.....niko im nije ravan...tooooooooooooooooooooooo veddddoooooooooooo..nek sam i ja doceko ovaj dan da ti poce zabijat..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".