Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nihco

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la nihco » 23 jan 2012, 15:15

intervju u danasnjem oslobodjenju, susic kaze da ce, protiv brazila, zvati 18-19 igraca i , na utakmici, napraviti najvise tri izmjene. jos je rekao da muslimovic i besic nece dobiti pozive, da visca ostaje u mladoj reprezentaciji,a da sehic nema mjesta pored begovica, hasagica i avdukica. interesuje i mene sta ce biti promjene?
Haha, cuj Sehic nema mjesta pored velikog Avdukica. I sta ce mu tri golmana za jednu utakmicu? Ocito je da Susic vrlo lose poznaje nase igrace izvan reprezentacije i boji se dat priliku nekim novim igracima.
interesantno, poziva 18-19 igraca , od toga tri golmana !? ne vidim prostor za nove igrace.......
Sent from my Commodore 64

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 jan 2012, 15:26

nihco je napisao/la: intervju u danasnjem oslobodjenju, susic kaze da ce, protiv brazila, zvati 18-19 igraca i , na utakmici, napraviti najvise tri izmjene. jos je rekao da muslimovic i besic nece dobiti pozive, da visca ostaje u mladoj reprezentaciji,a da sehic nema mjesta pored begovica, hasagica i avdukica. interesuje i mene sta ce biti promjene?
Link? Tekst?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nihco

Post Postao/la nihco » 23 jan 2012, 15:36

Arnelinho je napisao/la:
nihco je napisao/la: intervju u danasnjem oslobodjenju, susic kaze da ce, protiv brazila, zvati 18-19 igraca i , na utakmici, napraviti najvise tri izmjene. jos je rekao da muslimovic i besic nece dobiti pozive, da visca ostaje u mladoj reprezentaciji,a da sehic nema mjesta pored begovica, hasagica i avdukica. interesuje i mene sta ce biti promjene?
Link? Tekst?
pa link i tekst su u vidu drevnog pronalaska, papirusa,moguce ga je nabaviti u kioscima sirom bosne.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jan 2012, 15:36

Rekao je to za Brazil, jer hoce da najjaci moguci sastav igra.

Ali ce zato za ostale prijateljske utakmice sigurno biti poziva novim igracima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nihco

Post Postao/la nihco » 23 jan 2012, 15:41

Elegant je napisao/la:
Rekao je to za Brazil, jer hoce da najjaci moguci sastav igra.

Ali ce zato za ostale prijateljske utakmice sigurno biti poziva novim igracima.
e onda se izvinjavam sto sam posumnjao..........

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 23 jan 2012, 15:51

a gdje nam je ediz bahtiyaroglu ? :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 jan 2012, 16:23

Cartman je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ovo sto pojedini pisu da Sead Susic utjece na to ko ce dobiti poziv u reprezentaciju je budalastina.

Bilo bi pozeljno da se "potencijalni" reprezetativci pozovu s obzirom da cemo igrati 3-4 prijateljske utakmice, to je dovoljno da im se dadne po 20 minuta na terenu. Pa ako zadovolje super, ake ne nikome nista.

Kako god Safet je rekao da ce sigurno biti novih igraca.
intervju u danasnjem oslobodjenju, susic kaze da ce, protiv brazila, zvati 18-19 igraca i , na utakmici, napraviti najvise tri izmjene. jos je rekao da muslimovic i besic nece dobiti pozive, da visca ostaje u mladoj reprezentaciji,a da sehic nema mjesta pored begovica, hasagica i avdukica. interesuje i mene sta ce biti promjene?
Haha, cuj Sehic nema mjesta pored velikog Avdukica. I sta ce mu tri golmana za jednu utakmicu? Ocito je da Susic vrlo lose poznaje nase igrace izvan reprezentacije i boji se dat priliku nekim novim igracima.
Jadni mi druze sa njim!!!
Osim sto je prepolovio zainteresovanost za utakmice repke sad hoce i da nam perspektivni igraci porucuju preko novina "pa pa" BIH reprezentacijo!!
Cuj Avdukic ...Svasta!!! :cry:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

nihco

Post Postao/la nihco » 23 jan 2012, 16:27

Za_raju je napisao/la: Jadni mi druze sa njim!!!
Osim sto je prepolovio zainteresovanost za utakmice repke sad hoce i da nam perspektivni igraci porucuju preko novina "pa pa" BIH reprezentacijo!!
nije te stid da tako govoris protiv legende, bosanca, bosnjaka, patriote? najbolji trener sto je ikad' hodao bosnom, a jos nas, nema dalje.......
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 23 jan 2012, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 jan 2012, 16:28

Nemamo mi sta raziti sa Susicem, covejk jednostavno nema pojma, a pored toga u repku poziva sticenike svoga brata. Ja sam i prije tekme sa Francuskom prognozirao ovakav ishod (t.j. da ostajemo bez EP-a) a isto vazi i z SP 2014 samo sto cemo biti treci u grupi jer je Slovacka mnogo jaca od Rumunije ili Bjelorusije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jan 2012, 16:31

Za_raju je napisao/la: Osim sto je prepolovio zainteresovanost za utakmice repke sad hoce i da nam perspektivni igraci porucuju preko novina "pa pa" BIH reprezentacijo!!
Ti od samog pocetka od kako je Safet dosao hejtujes, sta lupetas da je prepolovio zainteresovanost ? Ljudi jedva cekaju da repka igra nikad nije bilo vece interesovanje kao sto je sada.

nihco

Post Postao/la nihco » 23 jan 2012, 16:33

vendeta87 je napisao/la:Nemamo mi sta raziti sa Susicem, covejk jednostavno nema pojma, a pored toga u repku poziva sticenike svoga brata. Ja sam i prije tekme sa Francuskom prognozirao ovakav ishod (t.j. da ostajemo bez EP-a) a isto vazi i z SP 2014 samo sto cemo biti treci u grupi jer je Slovacka mnogo jaca od Rumunije ili Bjelorusije.
ne kontam, ponadao sam se da je nakon portugala nesto shvatio, on i dalje po starom. glupo, brate pravo.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 jan 2012, 16:36

nihco je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Nemamo mi sta raziti sa Susicem, covejk jednostavno nema pojma, a pored toga u repku poziva sticenike svoga brata. Ja sam i prije tekme sa Francuskom prognozirao ovakav ishod (t.j. da ostajemo bez EP-a) a isto vazi i z SP 2014 samo sto cemo biti treci u grupi jer je Slovacka mnogo jaca od Rumunije ili Bjelorusije.
ne kontam, ponadao sam se da je nakon portugala nesto shvatio, on i dalje po starom. glupo, brate pravo.
Jednostavno se vidi po tome kako se covjek artikulise kada da je interviju da je glup, treba mu 5 minuta da izmuca jednu recenicu. Al nema veze to je nasa legenda hahahah

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jan 2012, 16:38

Samo ti nemoj da pricas o strucnosti, kad se samo sjetim tvojih prijedloga za selektora tipa Barabarez.
Kazes lik je legenda, Bog, ikona, kralj ovo ono i zbog toga mu treba dati sansu ?!? A znanje i iskustvo - taj bi tek pao nisko pa bi i njega popljuvali i isprozivali.

Francuska je nesreca, samo je bilo pitanje vremena kada ce nas "opaliti po usima" i bezobrano ostetit.
Sva sreca da je onaj penal bio u 78 ' , da je bio u 92 ' bilo bi svega.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 23 jan 2012, 16:41

na stranu sve sto je on nasa legenda, jedan od najboljih igraca sa prostora bivse SFRJ, al nije za trenera, sto jest jest...covjek fino kaze da ce napraviti 3 promjene, i svi kontamo da ce zvati neke nove igrace koji sigurno zasluzuju poziv (ljevakovic, mahmutovic, visca, cocalic, zukanovic), al zapravo, te promjene su da nece zvati besica i muslimovica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kad pomislim da ne moze ispasti gluplji, on me demantuje argumentima :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 jan 2012, 16:41

Elegant je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Osim sto je prepolovio zainteresovanost za utakmice repke sad hoce i da nam perspektivni igraci porucuju preko novina "pa pa" BIH reprezentacijo!!
Ti od samog pocetka od kako je Safet dosao hejtujes, sta lupetas da je prepolovio zainteresovanost ? Ljudi jedva cekaju da repka igra nikad nije bilo vece interesovanje kao sto je sada.
Pa jesam li gdje pogrijesio u vezi njega?
Kako porodjosmo u proslim kvalifikacijama a o barazu nemam obraza ni pitati?
Jesam li od starta govorio da smo sa njim postali najsporija repka na svijetu? I?
I evo jeli nastavio po starom , poziva za prijateljsku 18 igraca i to starih i oronulih i prostire suplju o nekoj atmosferi da bi opravdao izostavljanje 10 igraca koji su izmislili fudbal za njegove Stilice,Mravce,Avdukice,Alispahice,Zecove itd

Jadni mi sa njim... :cry:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jan 2012, 16:42

Za_raju je napisao/la:Osim sto je prepolovio zainteresovanost za utakmice repke sad hoce i da nam perspektivni igraci porucuju preko novina "pa pa" BIH reprezentacijo!!
Prepolovio interes za utakmice repke? Kod koga? Kod kojih navijaca?
Navijaca Hondurasa mozda.

Sa 15-20.000 nasih navijaca u Parizu i sa nekih 15.000 protiv Brazila?
Koliko nas je onda prije bilo zainteresovano i na stadionima van BiH, 30.000-40.000? Ili vise?

Ko sto Cutuk rece za most: "Koliko metara? 20-30? Ma 200, 300!!!" :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jan 2012, 16:42

Nmg da vjerujem da ce Avudkic pored Sehica i Burica biti treci golman reprezentacije.Gledao sam Borca u ovoj sezoni 5-6 puta,Avudkic je primao kriminalne pogotke.Covjek je vec usao u 30 godinu zivota i sigurno je da on nece napredovati vise od Borca,znaci to mu je vjerovatno i vrh.Buric i Sehic su jos uvijek mladi,brane u boljim ligama nego sto je ova nasa i imaju taj prostor za napredak.Nadam se da ce Pape to kad-tad shvatiti.
Sto se tice Visce i Stevanovica,ako ce igrati protiv Brazila sa najjacim timom onda ovu dvojicu neka zove protiv Irske.Takođe nadam se da ce malo obratiti paznje na Zukanovcia,Cocalica,Subasica,Barica,Dialibu itd...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 jan 2012, 16:43

Elegant je napisao/la:
Samo ti nemoj da pricas o strucnosti, kad se samo sjetim tvojih prijedloga za selektora tipa Barabarez.
Kazes lik je legenda, Bog, ikona, kralj ovo ono i zbog toga mu treba dati sansu ?!? A znanje i iskustvo - taj bi tek pao nisko pa bi i njega popljuvali i isprozivali.

Francusja je nesreca, samo je bilo pitanje vremena kada ce nas "opaliti po usima" i bezobrano ostetit.
Sva sreca da je onaj penal bio u 78 ' , da je bio u 92 ' bilo bi svega.
Da razjasnimo jednu stvar Barbarez je legenda BIH jer je igrao za ovu reprezentaciju kada drugi nisu ni htjeli da cuju za nju. A Susic je legenda Jugoslovenskog fudbala, jer nemoj se zavaravati on je tek poceo da brine o bh. fudbala i reprezentaciji kada je ona postala uspjesna i kada je vidio soju korsit u svemu tome. Da nije tako nebi on ovoliko odugovlacio sa novim ugovorm i cekao ponude od nekih klubova i kad je vidio da ga niko drugi nece onda je produzio u govor sa NS BIH.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jan 2012, 16:45

Adi_Zepce je napisao/la:Takođe nadam se da ce malo obratiti paznje na Zukanovcia,Cocalica,Subasica,Barica,Dialibu itd...
Dialibu smo izgubili,ovi ostali bi trebali dobiti sansu li realno samo za 2-3 ima mjesta. Ne mozemo mjenjati kostur ekipe tek tako.

Avdukica bi trebalo iskljucit, jer imamo Asmira i Kenana.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 jan 2012, 16:48

Pa ocito je da opste i ne prati igrace. Na primjer Visca je tek ovog ljeta dosao u Buyuk i vec se odlicno snasao, cesto postize golove a jos cesce asistira (igra na poziciji na kojoj smo deficitarni), a Ibricic vec godinu dana u Moskvi i jos se nije snasao( uz to igra na poziciji na kojoj smo pretrpani igracima) al ipak ima prednost u odnosu na Viscu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.