Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la daffy » 04 jan 2010, 18:42

hah, vidi se da ne znas ko je Guus Hiddink.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 jan 2010, 18:50

Kandi je napisao/la:
daffy je napisao/la:hah, vidi se da ne znas ko je Guus Hiddink.. :roll:
Znam, nego nemogu da se sjetim njega, mijesam ga s drugim trenerom...
PSV, Koreja, Australija, Chelsea

pogledaj rezultate ovih klubova dok ih je on vodio.. :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 jan 2010, 19:06

joj Molinaro ide,hahah osjecam se kao da smo kupili dobro pojacanje hehe,a nemojte svega vam govorit da je Crisito bek za Juventusa,momak je solidan nista vise,gledao sam ga i nikakvo odusevljenje,nama treba nesto bolje
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2010, 19:10

Ja ne znam šta je Atletico vidio u Molinaru,ali šta god da je u pitanju pokajaće se Madriđani vrlo brzo.
Što se Hiddinka tiče,VELIKI plus bi to bio za Juve i uz određene promjene u ekipi,Holanđanin bi vas mogao dovesti do titule u nekom doglednom vremenu,tj. za dvije,najviše tri godine.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 jan 2010, 19:10

kad si ga gledao? kad je igrao za Juve.. istina tada se prosipao.. ali kako sada igra.. pa nije bezveze za repku pozvan, a Giovinco nije..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 jan 2010, 19:15

Gledao ga za mladu repku italije na turniru kad je igrao i Giovinco,gledao za Genovu redovno kad sam imao priliku jer ga svi hvale,pa reko da vidim jel napredovao,i primjetio sam da u zadnje vrijeme cesto zna da ne igra beka nego u vezi na lijevoj strani,mene nije odusevio,ili ja imam prevelike zahtjeve ,ne znam
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2010, 20:05

daffy je napisao/la:kad si ga gledao? kad je igrao za Juve.. istina tada se prosipao.. ali kako sada igra.. pa nije bezveze za repku pozvan, a Giovinco nije..
Gledao sam ga onoliko koliko je dovoljno da zaključim o kakvom se igraču radi. ;) Istina,nisam ga gledao zadnje dvije-tri utakmice,ali ne vjerujem da se nešto tako drastično popravilo.Pozvan je u repku???Kakav je to argument?Pa u repku je pozivan i Candreva iz Livorna i jel to automatski znači da je on dovoljno kvalitetan da igra na SP?Sjeti se koga je Lippi pozvao u repku kad ih je Hrvatska pobijedila u Livornu 2:0.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 jan 2010, 21:25

momak ima 22 godine i odlican je.. ja ne znam da li gledamo istog momka, sumnjam.. ali da je Criscito zmaj i da je jedan od najboljih igraca Genoe to znam!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 jan 2010, 22:21

daffy je napisao/la:momak ima 22 godine i odlican je.. ja ne znam da li gledamo istog momka, sumnjam.. ali da je Criscito zmaj i da je jedan od najboljih igraca Genoe to znam!
Cristito je uz De Celjea i Giovinca najveci talenat Juveta...samo steta sto on i De Celje igraju na istoj poziciji... :)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 jan 2010, 22:25

hmm.. ne bih se bas slozio.. jer ima puno talentovani momaka koji imaju 18-19 godina a igraju u primaveri.. Rossi, Immobile, Iago i Daud su najbolji iz primavere i mislim da su sva 4 bolja od De Ceglie-a.. Giovinco ima 22 godine, on vise nije talenat.. ali najbolji mladi igrac Juventusa je Marchisio.. 23 godine ima, a igra kao da mu je 30.. prirodna pozicija De Ceglie-a je krilo, ali on igra na beku..

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 jan 2010, 22:33

daffy je napisao/la:hmm.. ne bih se bas slozio.. jer ima puno talentovani momaka koji imaju 18-19 godina a igraju u primaveri.. Rossi, Immobile, Iago i Daud su najbolji iz primavere i mislim da su sva 4 bolja od De Ceglie-a.. Giovinco ima 22 godine, on vise nije talenat.. ali najbolji mladi igrac Juventusa je Marchisio.. 23 godine ima, a igra kao da mu je 30.. prirodna pozicija De Ceglie-a je krilo, ali on igra na beku..
uredu za te talente iz primavere...cuo sam za njih...Iago doso iz Barce, koji je to kiks najdrazeg mi kluba, al Boze moj...
zaboravio samm Marcisia...on mi se pravo svidja kao igrtac...
al govorim za ove igrace koji igraju u prvom timu...
a tu bi i Cristito pripado da nije na posudbi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 04 jan 2010, 22:34

Molinaro ipak nije prešao u Atletico Madrid, ali jeste u Stuttgart. Tiago ide u Atletico Madrid na posudbu. Imaš sve pojedinosti na http://calcioitaliano.blog.hr/

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 jan 2010, 23:46

nemoras svugdje reklamirati svoj blog.. :roll:

edit: gdje god da je neka mu je sretno i da tamo ostane do kraja zivota.!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2010, 00:20

daffy je napisao/la:momak ima 22 godine i odlican je.. ja ne znam da li gledamo istog momka, sumnjam.. ali da je Criscito zmaj i da je jedan od najboljih igraca Genoe to znam!
da ne bude zabune,ja samo mislim da je Molinaro taraba od igrača.Giovinca i Criscita nisam uopšte spominjao.
RIP Adis Selmanović

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 jan 2010, 13:26

Joj ode Moli, pa to je tacno za derneka. Koji kloc, samo koliko mi je zivaca odnio taj momak.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 jan 2010, 13:38

Adinjo je napisao/la:Joj ode Moli, pa to je tacno za derneka. Koji kloc, samo koliko mi je zivaca odnio taj momak.
pa ako je ovo za derneka sto bi onda bio odlazak Grgyere...hahah...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 jan 2010, 13:48

Ma jarane, meni niko gori nije bio od Molinara, covjek je operisan od fubala,hahah...
A upravu si nije ni Grygera sta, dobar je bio kad je tek dosao, al mu je forma pala samo tako, Zebina isto, Poulsen sve to treba da leti s noge na nogu. Thiago eto ode i on, davno je trebao.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 jan 2010, 14:58

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Joj ode Moli, pa to je tacno za derneka. Koji kloc, samo koliko mi je zivaca odnio taj momak.
pa ako je ovo za derneka sto bi onda bio odlazak Grgyere...hahah...
Grygera je ove sezone odlican bio.. dok je igrao naravno.. za repku je igrao odlicno i bio uz Barosa najbolji igrac, a u Juveu je dobro poceo sezonu.. ali jebga, upao mali Martin!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 jan 2010, 00:16

S 2 pobjede Juve mora početi ovu kalendarsku godinu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 jan 2010, 15:11

Salihamidzic zabio u 3 minuti , bravo majstore. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.