Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
8
35%
It's coming home
10
43%

Ukupno glasova: 23

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2013, 22:59

Monolog je napisao/la: Ma sebičnost je mana (skoro) svakog Brazilca. Pogledaj samo Hulka i Neymara. Ljudi se tačno takmiče ko će više akcija upropastiti svojim potezima. To svakako stoji.
Reći da je smiješan igrač i kako je isključivo za Brazilske lige (prvo su tvoje riječi, drugo su Mosbyjeve) je pretjerivanje. Jer, vidimo šta su uradili Rooney i ostatak klape. Eto, gledamo Neymara kroz prizmu isključivo večerašnje utakmice, a reprezentativce Engleske kroz isključivo klupske uspjehe. Jašta. :roll:
Ma svi su oni sebicni, ali Neymar mi se cini najgorim, ovi ostali bi kao i dodali, osim Hulka on samo ceka da opali loptu.

Nije ovo jedina utakmica, tacnije vecina utakmica protiv malo jacih reprezentacija ista prica, pa ovaj Neymar nije mogao meda Spahicu. Nije Neymar los igrac, naprotiv, ali nije ni ono cime ga mediji? zele predstaviti. Kao i Pelle koji samo valja gluposti.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 jun 2013, 23:00

:lol: Ox unosi živost u igru :P .

Al ja sam se ismijao duelima Jones vs Neymar :lol: . tačno ona ptica trkačica misli da će ga Jones pustit da prođe kraj njega. Kako ga frajer hladno ufati za dres i otrese od zemlju, cirkus. Sreća pa ovaj neymar nije prešo u EPL majke mi
Vođa zna.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jun 2013, 23:00

U prvom Brazilci puno bolji, medjutim Engleska uz par promjena moze pruzit solidan otpor, sto se u drugom vidilo.. Aj recemo da je skoro imperativ Brazilu bio dobiti na renoviranoj Marakani, iako prijateljska, ali nisu.. Mora Woy promjeniti nacin pristupa igri, i rijesiti se Milnera, prije svih. Mada veceras i nije bio toliko katastorfalan, ali lik nije za prvog tima.. Ima tu jos par pozicija gdje skirpi.. Od Neymara sam puno vise ocekivao ali tu je u nekim situacijama bio mrcina Phil...
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 02 jun 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jun 2013, 23:01

Ja eto ovaj remi puno govori o snazi Engleske. :roll:
Cijelu utakmicu su bili u podredjenom polozaju, ali eto nekako izvukose 2:2.
Argentina je dosta bolja ekipa od ovog Brazila dok je Holandija tu negdje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 jun 2013, 23:03

Ma hajmo realno Englezi su na sreću izvukli remi, al problem je što ovi englezi mogu bit mnogo jači, kad se kockice poslože pogotovo na sredi, al brazilci ne mogu. Imali su svo svoje oružje na raspologanju i jednostavno ne znaju dat gola
Vođa zna.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jun 2013, 23:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije Neymar los igrac, naprotiv, ali nije ni ono cime ga mediji? zele predstaviti. Kao i Pelle koji samo valja gluposti.
To je drugi par cipela. Brazilci žele nekog da svijetu pokaže kako su i dalje najtalentovanija fudbalska nacija, a nakon Ronaldinhovog pada i Kakinog gubljenja ( :roll: ) su se okrenuli Neymaru. Pele, Nike i svi mogući mediji su od Neymara napravili još veću zvijezdu. Eh, sad je sve na njemu. Da l' će opravdati natpise i hvalospjeve ili ćemo o njemu za par godina čitati samo viceve. Iskreno mislim da neće postići ono što Pele očekuje, al' ide u ekipu koja je poznata po tome da od Brazilaca pravi bogove. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 jun 2013, 23:05

Mislim da je ovo daleko najlošiji Brazil u posljednjih 20 godina, ali na njihvou sreću na turniru će imati "domaćinski faktor" tako da možda i naprave zapaženiji rezultat. Uglavnom, sve u svemu, ovo što se moglo vidjeti od njih u posljednjih godinu - dvije je ravno katastrofi.

Neymara stvarno ne mogu komentarisati jer ne pratim brazilsku ligu, a ovo što sam ga gledao protiv evropskih reprezentacija je potpuno beskorisno bilo, jer vidio nisam ništa.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 jun 2013, 23:06

Remi ne govori o snazi Engleske nista, ali zato govori o slabosti smijesnog Brazila koji kuci ne moze pobjediti ove letve i drvosjece kojima u grupi sa crnom gorom i poljskom visi direktan plasman na SP.

Nisam gledao tekmu ali vidim po komentarima da je to bila jos jedna amaterska predstava obje reprezentacije. Mogu misliti Walnut je sigurno najgori bio a odma poslije njega precijenjeni Kakadu koji vjerovatno nista nije napravio. REzultat je realan, to su dvije slicne reprezentacije trenutno drugi razred po jacini, Brazilce ce svi forsirati kao favorite zbog domaceg terena ali realno nisu oni blizu najjacih.

Drago mi je da je OX zabio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 jun 2013, 23:09

Paja objasnio si, iako nisi gledo :lol: .

Stvarno onaj walcott je čudan lik, zamal da ne dade gol ni iz čeg, a nije ga bilo čitavu utakmicu i beskoristan je uglavnom. Dok Ox kad je ušo osjetila se promjena na sredi jer prije svega ima mozga i dobar dribling.
Vođa zna.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jun 2013, 23:12

Ali brine me Hodgsonova filozofija. Engleska je na bljesak pojedinaca i "vlastitu snagu" bez trenerskog uticaja igrala ono malo nesto naprijed, i nema tu nekih da kazemo uigranih akcija. Mozda mu sljedeca formacija bude 4-6, gdje ce Wayne igrati laznu devetku :lol: Mamu li mu ebem woyastu..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 jun 2013, 23:15

nedim1993 je napisao/la:Paja objasnio si, iako nisi gledo :lol: .

Stvarno onaj walcott je čudan lik, zamal da ne dade gol ni iz čeg, a nije ga bilo čitavu utakmicu i beskoristan je uglavnom. Dok Ox kad je ušo osjetila se promjena na sredi jer prije svega ima mozga i dobar dribling.
Walnut je obicna krampa, OX je vec sad miljama ispred njega po pitanju tehnike i treba mu samo rutine i iskustva, Walnut nema nikakvu kvalitetu osim sto je brz a i tu brzinu samo koristi kad mu loptu u prostor posaljes dok on sa loptom nikoga ne moze pretrcati.

Sto se tice Hodgsona on je slag na tortu ovog cirkusa od Engleske reprezentacije, kvazistrucnjak koji pojma nema. On je Engleski Braco Hadziosmanovic.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

High

Post Postao/la High » 02 jun 2013, 23:51

I ovu turu prvenstva koja je pred nama treba halaliti. Nije Hodgson za ovu reprezentaciju. A iskreno, ne znam ni ko bi ''legao'' ovoj reprezentaciji. Bar kad je riječ o selektoru. Ko god da dođe na mjesto selektora ima težak zadatak. Pritisak je prevelik a očekivanja od ove reprezentacije su još veća. Žao mi Gerrarda, Lamparda i ovih igrača koji ništa nisu osvojili sa ovom selekcijom i koji su bili vođeni nekim kvaziselektorima a da s njima nisu ništa posebno uradili, a ti selektori ne bi mogli voditi ni selekciju Togoa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 jun 2013, 23:55

High je napisao/la:I ovu turu prvenstva koja je pred nama treba halaliti. Nije Hodgson za ovu reprezentaciju. A iskreno, ne znam ni ko bi ''legao'' ovoj reprezentaciji. Bar kad je riječ o selektoru. Žao mi Gerrarda, Lamparda i ovih igrača koji ništa nisu osvojili sa ovom selekcijom i koji su bili vođeni nekim kvaziselektorima a da s njima nisu ništa posebno uradili, a ti selektori ne bi mogli voditi ni selekciju Togoa.
Jak autoritet je potreban i samo malo fudbalskog znanja iznad prosjeka i ova Engleska bi zaeban igrač bila na svakom velikom takmičenje. Mislim da bi jedan Mourinho čudo napravio. Također i Ferguson dok je aktivan bio ali specijalci iz FA nađu uvijek nekog pacijenta da se praksa sa najstarijom fudbalskom reprezentacijom na svijetu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

High

Post Postao/la High » 02 jun 2013, 23:59

Neka Moua daleko od Engleske reprezentacije. Fergi bi sigurno dosta kvalitetnog uradio sa ovom reprezentacijom. Onako kako to on zna, gospodski.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jun 2013, 00:01

Kako je odigrao Neymar ? :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 jun 2013, 00:02

Saurman je napisao/la:Kako je odigrao Neymar ? :)
Nista posebno, fulao 1 na 1.

Moura mu ucitelj moze biti.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 03 jun 2013, 00:03

High je napisao/la:Neka Moua daleko od Engleske reprezentacije. Fergi bi sigurno dosta kvalitetnog uradio sa ovom reprezentacijom. Onako kako to on zna, gospodski.
Mourinho jeste blesav ali njegova je zadnja u čijoj god svlačionici bio. U stanju je i zainatiti se pa neku glupost uraditi ali ne da pred sebe, šef je šef pa kakav god bio.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

High

Post Postao/la High » 03 jun 2013, 00:07

Ne znam, lično ga ne gotivim previše. U ovaj burni i napeti period kod Engleza koji su gladni trofeja mislim da nije pravi tajming za njega. Ne mogu ni pomisliti kakva bi hajka na samom početku bila s njim i njegovim karafekama. Al' nikad se ne zna.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 03 jun 2013, 00:12

High je napisao/la:Ne znam, lično ga ne gotivim previše. U ovaj burni i napeti period kod Engleza koji su gladni trofeja mislim da nije pravi tajming za njega. Ne mogu ni pomisliti kakva bi hajka na samom početku bila s njim i njegovim karafekama. Al' nikad se ne zna.
Vjeruj mi, ni meni nije omiljen ali on bi bio idealno riješenje. Inače, svaki selektor sa jakim autoritetom je dobrodošao. Pomaka će biti. A ovako, dok god mediji imali ogroman utjecaj na selektore neće tu biti nikakvog ozbiljnog napretka, ista patnja ostaje.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 jun 2013, 00:14

Brazilu fali Coutinho :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.