SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
SAVEZ NAPOLJE SAVEZ NAPOLJE!!!!

F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Ali fkt,bez zajebancije!adnan_hz je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE SAVEZ NAPOLJE!!!!![]()
![]()
![]()
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Pa sta je ovo ljudi?Jeli ovo nece biti lige ovaj vikend.Ovo je stvarno nigdje veze.Majko draga koi su to pametnjakovici.Nedaju drugima da uredjuju ligu a oni nece.To je cisti bezobrazluk.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jesi li zainteresovan da je ti vodiš, ako misliš da možeš?123456 je napisao/la:Pa sta je ovo ljudi?Jeli ovo nece biti lige ovaj vikend.Ovo je stvarno nigdje veze.Majko draga koi su to pametnjakovici.Nedaju drugima da uredjuju ligu a oni nece.To je cisti bezobrazluk.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Vidi kad sam bio zainteresovan vi ste me banovali.Nemoram to ja biti mada smatram dabi to puno bolje radio od vas.Ali dajte nekome ko ce to raditi.Jer evo petak je poslijepodne a parova nema.Nema tabele.Nema rezultata.Nema liste strijelaca.I sad dali ti smatras da ovaj savez moze voditi ovu ligu?Knele je napisao/la:Jesi li zainteresovan da je ti vodiš, ako misliš da možeš?123456 je napisao/la:Pa sta je ovo ljudi?Jeli ovo nece biti lige ovaj vikend.Ovo je stvarno nigdje veze.Majko draga koi su to pametnjakovici.Nedaju drugima da uredjuju ligu a oni nece.To je cisti bezobrazluk.
Znaci dajte nekome ko moze i ima vremena ali ne jednom vec najmanje tri-cetiri covjeka neka su ukljucena pa ako nema vremena jedan neka to radi onaj drugi.Ja sam spreman pomoci ali nebi da ispada kako kritikujem samo radi toga dabi ja uzeo neci posao.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pitanje je postavljeno bez ikakve doze ironije, dakle najozbiljnije, da li zelis pomoci, odnosno mozes li pomoci u radu SS.ba lige. Ako mozes reci, da te ubacimo, jer je cinjenica da sve ovo ide sporo i nekako neorganizovano. Ne krivim ni @eagles ni @knele, jednostavno ljudi nemaju vremena, zato nam je i potrebna pomoc "sa strane".123456 je napisao/la:Vidi kad sam bio zainteresovan vi ste me banovali.Nemoram to ja biti mada smatram dabi to puno bolje radio od vas.Ali dajte nekome ko ce to raditi.Jer evo petak je poslijepodne a parova nema.Nema tabele.Nema rezultata.Nema liste strijelaca.I sad dali ti smatras da ovaj savez moze voditi ovu ligu?Knele je napisao/la:Jesi li zainteresovan da je ti vodiš, ako misliš da možeš?123456 je napisao/la:Pa sta je ovo ljudi?Jeli ovo nece biti lige ovaj vikend.Ovo je stvarno nigdje veze.Majko draga koi su to pametnjakovici.Nedaju drugima da uredjuju ligu a oni nece.To je cisti bezobrazluk.
Znaci dajte nekome ko moze i ima vremena ali ne jednom vec najmanje tri-cetiri covjeka neka su ukljucena pa ako nema vremena jedan neka to radi onaj drugi.Ja sam spreman pomoci ali nebi da ispada kako kritikujem samo radi toga dabi ja uzeo neci posao.
Pa eto neka neko drugi vodi !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- adnan_nanda
- Kontakt:
nek se ponude oni koji misle da mogu i hoce to da rade i onda uzmite neke od njih i gotovo.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ja sam voljan pomoci.Ako zelite javite mi.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Dobit ćeš pristup ovom dijelu foruma kako bi mogao editovati postove itd...Uglavnom, prepustit ćemo ti od narednog kola (tj. odmah) rukovodstvo. Ja ću ti pomagati, zajedno sa Eaglesom, uglavnom ti si od sada glavni čovjek ove lige.123456 je napisao/la:Ja sam voljan pomoci.Ako zelite javite mi.
Hvala puno.
- bistrikboy
- Kontakt:
Puno srece u radu,ako zatreba pomoc rado cu ti pomoci 123456Knele je napisao/la:Dobit ćeš pristup ovom dijelu foruma kako bi mogao editovati postove itd...Uglavnom, prepustit ćemo ti od narednog kola (tj. odmah) rukovodstvo. Ja ću ti pomagati, zajedno sa Eaglesom, uglavnom ti si od sada glavni čovjek ove lige.123456 je napisao/la:Ja sam voljan pomoci.Ako zelite javite mi.
Hvala puno.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ok evo za pocetak trebalo bi postaviti parove 5. kola.Posto je vec petak mislim dabi trebali postaviti utakmice koe se igraju u nedjelju dabi imali sto vise vremena za tipovanje.Znaci kad dobijem to odobrenje ja cu to postaviti.A onda bi uredjivao tabelu i strijelce.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- bistrikboy
- Kontakt:
Probaj s Kneletom uraditi tabelu za ova 4 kola123456 je napisao/la:Ok evo za pocetak trebalo bi postaviti parove 5. kola.Posto je vec petak mislim dabi trebali postaviti utakmice koe se igraju u nedjelju dabi imali sto vise vremena za tipovanje.Znaci kad dobijem to odobrenje ja cu to postaviti.A onda bi uredjivao tabelu i strijelce.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma sad bi bilo najprece postaviti 5. kolo a do sutra bi se uredila tabela i rezultati.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sada je kasno da stavimo parove 5. kola, jer vikend je stigao, da 5. kolo odgodimo za srijedu (naći ćemo parova) i da opet od subote krene "normalno".123456 je napisao/la:Ma sad bi bilo najprece postaviti 5. kolo a do sutra bi se uredila tabela i rezultati.
To je moj prijedlog, osim toga tamam ćeš se i ti uklopiti, i tako...
Knele je napisao/la:Sada je kasno da stavimo parove 5. kola, jer vikend je stigao, da 5. kolo odgodimo za srijedu (naći ćemo parova) i da opet od subote krene "normalno".123456 je napisao/la:Ma sad bi bilo najprece postaviti 5. kolo a do sutra bi se uredila tabela i rezultati.
Pa dobro u Srijedu se igra Spanski KUP.Mogu parovi od njih da se sastave.
A do tada bi se mogla srediti tabela.Ali prvo potvrditi rezultati 4. kola.Evo da ja imam tu opciju ja bi to do veceras sredio.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- el-fighter
- Kontakt:
Poslije ovog kola su rep. pauze. Tako da ako neodigramo u srijedu čekat ćemo još jednu sedmicu.Knele je napisao/la:Sada je kasno da stavimo parove 5. kola, jer vikend je stigao, da 5. kolo odgodimo za srijedu (naći ćemo parova) i da opet od subote krene "normalno".123456 je napisao/la:Ma sad bi bilo najprece postaviti 5. kolo a do sutra bi se uredila tabela i rezultati.
Moj je prijedlog da se 5. kolo igra kad budu igrale repke ili vikend iza toga jer do kraja liga petice je ostalo još mnogo, a mi smo odigrali skoro pola lige. Bit će lakše vama u Savezu da napravite tabele i liste strijelaca.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Riki sretno,dovedi nam ovo u red,ako pomoc neka trebala obrati se slobodno svima nama.123456 je napisao/la:Ma sad bi bilo najprece postaviti 5. kolo a do sutra bi se uredila tabela i rezultati.
AMAR OSIM!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Koliko vremena i opet ništa. Prošlo je 7 dana i šta je tu teško copy\paste.....ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.