Ma i to sto kazes.Evolution87 je napisao/la:ma kad nekog cekas 100%Dzoni je napisao/la:Nikad nisam mogao da odlucim sta mi je mrze,kad nekog cekam ili kad mene neko ceka.Evolution87 je napisao/la:Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni...![]()
Ja sam u 99% slucajeva tacan i nikad ne kasnim, osim kad bas nesta iskrsne. Al' me ubija to kad se dogovorimo npr. u 6, a on/ona dodje u 6 i 5-10.
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja se ne sjecam kad sam negdje na vrijeme stigao
Veceras se dogovorio sa jaranom da se nadjemo u 22:15 , ja dosao u 22:25 i cekam ga 5-6 minuta i pitam ga sto kasni kaze on uvijek dolazi 15 minuta kasnije kad je sa mnom dogovor u pitanju.
U skoli imao 5 miliona neopravdanih , jedva na tricu naguro vladanje...
Jedino na sta nisam kasnio su utakmice koje su nekad znale biti u 8 ujutro ,a ja u 7 u dvorani
Veceras se dogovorio sa jaranom da se nadjemo u 22:15 , ja dosao u 22:25 i cekam ga 5-6 minuta i pitam ga sto kasni kaze on uvijek dolazi 15 minuta kasnije kad je sa mnom dogovor u pitanju.
U skoli imao 5 miliona neopravdanih , jedva na tricu naguro vladanje...
Jedino na sta nisam kasnio su utakmice koje su nekad znale biti u 8 ujutro ,a ja u 7 u dvorani
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Naše čudne sitnice
Ono kad gledaš ove CSI emisije i ostale krimi serije na TV-u,pa kontaš kako su glupi ovi ubojice,kakve tragove ostavljaju i slične stvari,da bi ti mogao odraditi "savršeno ubojstvo" na temelju ovog znanja iz serije...
Keep walking.
CSI i slicne su serije za gluplje naredne mase, mada i ja ih nekad gledam kad su zadnji izbor a i da se nasmijem.
U svakom slucaju naucis engleski a i bolje su od Dila, Sila, Fatmi i ostalih turskih gluposti.
U svakom slucaju naucis engleski a i bolje su od Dila, Sila, Fatmi i ostalih turskih gluposti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Volim gledat NMK, iako serija nije nešto, 'nako poglupa je ali ja je svejedno volim gledat, to mi je postalo ritual, to gledam i jedem 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
edgardavids
- Kontakt:
Jesi li to ti Zike Turković ?Cautinho je napisao/la:Ono kad gledaš ove CSI emisije i ostale krimi serije na TV-u,pa kontaš kako su glupi ovi ubojice,kakve tragove ostavljaju i slične stvari,da bi ti mogao odraditi "savršeno ubojstvo" na temelju ovog znanja iz serije...
nije, to mu je vozač.edgardavids je napisao/la:Jesi li to ti Zike Turković ?Cautinho je napisao/la:Ono kad gledaš ove CSI emisije i ostale krimi serije na TV-u,pa kontaš kako su glupi ovi ubojice,kakve tragove ostavljaju i slične stvari,da bi ti mogao odraditi "savršeno ubojstvo" na temelju ovog znanja iz serije...
naprijed rejal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:nije, to mu je vozač.edgardavids je napisao/la:Jesi li to ti Zike Turković ?Cautinho je napisao/la:Ono kad gledaš ove CSI emisije i ostale krimi serije na TV-u,pa kontaš kako su glupi ovi ubojice,kakve tragove ostavljaju i slične stvari,da bi ti mogao odraditi "savršeno ubojstvo" na temelju ovog znanja iz serije...
- firefirefirely
- Kontakt:
a ti si Šejla, dok znaš odnoseSveti je napisao/la:nije, to mu je vozač.edgardavids je napisao/la:Jesi li to ti Zike Turković ?Cautinho je napisao/la:Ono kad gledaš ove CSI emisije i ostale krimi serije na TV-u,pa kontaš kako su glupi ovi ubojice,kakve tragove ostavljaju i slične stvari,da bi ti mogao odraditi "savršeno ubojstvo" na temelju ovog znanja iz serije...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Cautinho
- Kontakt:
Onaj osjećaj kada si blizu neke opasnosti pa onda zamišljaš neke negativne,lude stvari.
Evo ja npr. neki dan stojim na mostu,visoko iznad rijeke,i ispod teče rijeka normalno,meni nešto u glavi kako ću uzeti mobitel i baciti ga u rijeku.I tako stvarno ti to izgleda da ti se čak ruka sama pomjera.Ili da ćeš skočiti...
Kad sam se vozio na brodu i došao na ogradu,a mene sve neki strah obuzeo da ću ja skočiti u more sa broda ili baciti sve stvari koje imam...
Nekad pravi deja vu bude.
Evo ja npr. neki dan stojim na mostu,visoko iznad rijeke,i ispod teče rijeka normalno,meni nešto u glavi kako ću uzeti mobitel i baciti ga u rijeku.I tako stvarno ti to izgleda da ti se čak ruka sama pomjera.Ili da ćeš skočiti...
Kad sam se vozio na brodu i došao na ogradu,a mene sve neki strah obuzeo da ću ja skočiti u more sa broda ili baciti sve stvari koje imam...
Keep walking.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sine ima jedan hodža mladi u Šerićima dole, otiđi ti, hodže su čudan narod, muslimani su čudan narod, oni pomažu bez obzira na vjeru i naciju. Ankici je pomog'o, ne znam hoce li i tebi moci.Cautinho je napisao/la:Onaj osjećaj kada si blizu neke opasnosti pa onda zamišljaš neke negativne,lude stvari.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma ne treba meni hodža,meni forum dođe kao mjesto za istjeravanje šejtana 
Rega sve,brate.
Rega sve,brate.
Keep walking.
- IlPrincipe
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:Sine ima jedan hodža mladi u Šerićima dole, otiđi ti, hodže su čudan narod, muslimani su čudan narod, oni pomažu bez obzira na vjeru i naciju. Ankici je pomog'o, ne znam hoce li i tebi moci.Cautinho je napisao/la:Onaj osjećaj kada si blizu neke opasnosti pa onda zamišljaš neke negativne,lude stvari.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Consigliere
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:Sine ima jedan hodža mladi u Šerićima dole, otiđi ti, hodže su čudan narod, muslimani su čudan narod, oni pomažu bez obzira na vjeru i naciju. Ankici je pomog'o, ne znam hoce li i tebi moci.Cautinho je napisao/la:Onaj osjećaj kada si blizu neke opasnosti pa onda zamišljaš neke negativne,lude stvari.
Ides na Najsmjesnije
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije smiješno i meni se isto dešava.Npr.kad pišam stalno mi se po glavi mota da izvadim mobitel iz džepa i bacim ga u tutu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa posto si na tuti, sam ce ti ispasti iz dzepa, zato pripazi malo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nisam od osoba koje kasne nego suprotno npr ako se dogovorimo u 7 ja dodjem pola 7 i cekam pola sata uvijek krenem ranije jer mi je presao u naviku strah da cu zakasniti 
- firefirefirely
- Kontakt:
Jbt zivot @cautinho naveo si ISTI **** primjer koji se meni desavao.. To sa bacanjem mobitela u rijeku s mosta.. Znaci idem i jednostavno imam neki nalet da to uradim, nekad mi tako malo fali :/ sjeb'o sam se kad sam ovo procito
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, napoleon72, VensanKasel i 6 gostiju.