BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2010, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:To mi i jest najgore od svega...ova Sevilla je odlican tim koji itekao zna igrati fudbal ali oni se odluce za ovaj ciganluk...hajde da ne znaju pa uredu,nemaju sta drugo a ovako su mi bas pali u ocima a bili su jedan od rijetkih spanskih klubova koji sam respektovao.
Sevillu sam gledao protiv Almerie, Villareala i Getafea, bili su toliko jadni da ne mogu povjerovati da im Borussia večeras nije utrpala 3-4 komada.

To je tacno ali ovaj tim je odlican i u prvom poluvremenu su tako i igrali...ja ih ne gledam u spaniji ali ne mogu da vjerujem da su tako losi...pa ovaj tandem Kanoute-Fabiano je usudio bi se reci jedan od jacih u europi...onaj Kapel je takodje zvjerka...Zokora i Romaric odlicni igraci itd...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 15 dec 2010, 23:57

Meni irritira kad i njemaca pricate kako je ovo unfair, antifudbal.

Je ste li gledali Bayern - Fiorentina? To je bio UNFAIR.

Sudija danas je bio odlican. No errors.

Bolje je sa tournament da Sevilla proce. Imaju vise playmakers; Kanoute, Fabiano, Navas, Capel, Perotti.. Dortmund nema nista specijalno.

Njemacka - Spanija 0-1
I evo sad Dortmund-Sevilla..

Spanjolski fudbal = SIMPLY THE BEST!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 dec 2010, 23:59

... jednostavno zuti karton nije neko rjesenje za odugovlacenje npr.Palopa (taj karton njemu nista ne znaci on ukrade 30 sec. i jos na zuti 30 sec.) treba biti u pravilu da sudija odmah dosudi indirektan udarac,nebi nikom palo na pamet da odugovlaci !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 23:59

Virtu4l je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:To mi i jest najgore od svega...ova Sevilla je odlican tim koji itekao zna igrati fudbal ali oni se odluce za ovaj ciganluk...hajde da ne znaju pa uredu,nemaju sta drugo a ovako su mi bas pali u ocima a bili su jedan od rijetkih spanskih klubova koji sam respektovao.
Sevillu sam gledao protiv Almerie, Villareala i Getafea, bili su toliko jadni da ne mogu povjerovati da im Borussia večeras nije utrpala 3-4 komada.
Jesmo 2. :twisted: :lol:

Jesu oni u ošoj formi, ali brate i sad imaju tim, koji se može nositi sa najjačima u Europi. Njihova ekipa je iskusna, za razliku od naših zečeva, koji su po prvi put odigrali ovako važan meč. Igrači Seville imaju i mnogo važnijih mečeva u nogama. Ipak je to ekipa koja je 7. ili 8. po trenutnom rankingu UEFE. Niko od ovih omladinaca nije imao priliku da susretne sa nečim sličnim, a pri tome mislim na neviđeno cigančenje igrača Seville.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2010, 23:59

adnan24 je napisao/la:To je tacno ali ovaj tim je odlican i u prvom poluvremenu su tako i igrali...ja ih ne gledam u spaniji ali ne mogu da vjerujem da su tako losi...pa ovaj tandem Kanoute-Fabiano je usudio bi se reci jedan od jacih u europi...onaj Kapel je takodje zvjerka...Zokora i Romaric odlicni igraci itd...
Gledam ih ja majstore i vjeruj mi da sami skidaju gaće. Kapel nešto probija po krilu, trudi se, ali efikasnost im je nula bodova, znaš ono kad ekipe idu na silu, bez ideje, smisla... e takvi su u posljednje 3-4 utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2010, 00:00

D1n0 je napisao/la:Meni irritira kad i njemaca pricate kako je ovo unfair, antifudbal.

Bolje je sa tournament da Sevilla proce. Imaju vise playmakers; Kanoute, Fabiano, Navas, Capel, Perotti.. Dortmund nema nista specijalno.

Njemacka - Spanija 0-1

Sahin,Kagawa,Subotic,Barios.Gotze. ne puno losiji...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 dec 2010, 00:01

D1n0 je napisao/la:Meni irritira kad i njemaca pricate kako je ovo unfair, antifudbal.

Njemacka - Spanija 0-1

Ne balavi bogati :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 00:02

Njemacka - Spanija 0-1

Zamolio bih te da se konsultuješ sa gospodinom Bratoljubom Kljajićem ili nekim od perjanica jugoslovenskog pravopisa i jezika, pa da nam se obratiš sa misaono - logičkom konstrukcijom, koja će imati nekog smisla i veze sa temom. :!:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2010, 00:03

Hare_BvB je napisao/la:
Njihova ekipa je iskusna, za razliku od naših zečeva, koji su po prvi put odigrali ovako važan meč. Igrači Seville imaju i mnogo važnijih mečeva u nogama.

Nemoj da te Klopp cuje :mrgreen:
"Wenn am Donnerstag in der Presse steht, dass uns die internationale Erfahrung fehlt, kann ich das nicht verstehen. Wenn es internationale Erfahrung ist, aus fünf Minuten Nachspielzeit acht Minuten zu schinden, dann möchte nicht, dass meine Mannschaft so etwas lernt"

Povrsno prevedeno:
Ako u cetvrtak bude pisalo u medijima da nemamo iskustva-ja ne mogu razumjeti tako nesto. Ako to internacionalno iskustvo znaci da od 5 minuta nadoknade igraci se valjaju 8 minuta onda ja ne zelim da moji momci tako nesto nauce... Klopp OBJASNIO!!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 00:05

adnan24 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:
Njihova ekipa je iskusna, za razliku od naših zečeva, koji su po prvi put odigrali ovako važan meč. Igrači Seville imaju i mnogo važnijih mečeva u nogama.

Nemoj da te Klopp cuje :mrgreen:
"Wenn am Donnerstag in der Presse steht, dass uns die internationale Erfahrung fehlt, kann ich das nicht verstehen. Wenn es internationale Erfahrung ist, aus fünf Minuten Nachspielzeit acht Minuten zu schinden, dann möchte nicht, dass meine Mannschaft so etwas lernt"

Povrsno prevedeno:
Ako u cetvrtak bude pisalo u medijima da nemamo iskustva-ja ne mogu razumjeti tako nesto. Ako to internacionalno iskustvo znaci da od 5 minuta nadoknade igraci se valjaju 8 minuta onda ja ne zelim da moji momci tako nesto nauce... Klopp OBJASNIO!!!

Kralj. :lol: :lol:

Nadam se da će fudbalski savezi Njemačke i Engleske, povući konačno neke poteze u borbi protiv ovog svjesnog cigančenja.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 dec 2010, 00:06

Postujem Dortmund, al nemojte na D1nu tako, to je njegov stil pisanja
nema potpisa

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:06

Danas se dokazalo da nam treba desni BEK, Pisonji svaka cast kako igra ovu sezonu ali ono sebi ne smije dozvoliti jedan reprezentativac da ga jedan te isti igrac predje 20 puta e hebo te ja bi ga na tribine iznjeo da me 2 predje a kamoli 20 puta , covjek asistira za gol preko njegove strane , zatim i drugi gol namjest cojku gol a bas sam pratio situaciju mogao je nabiti loptu u aut ravno je nabiti on coJku na nogu servira i citavu utakmicu je bio ko Kita, onda sto sam jos danas uocio nas dragi Jakub Kuba jednostavno nije igrac za prvih 11 momak je samo dobar kada udje s klupe, i kada mu se nekad digne pa moze igrat od prve minute. Po meni Desni bek nam treba i jos jedno krilo pa neka se bore onda za prvih 11 i neka igra uvijek najbolji ...

Dalje Sahin je danas po ko zna koji put DOKTORIRAO kako je samo momak odigrao koliko taj covjek moze i zna zaiste fenomenalan je, Bender kao sto ste vec svi rekli trebao bi izrast u igracinu samo jednu manu sam mu nasao mislim da ste i vi svi to primjetili previse suta na gol svaku odbijenu loptu poklopi a za sad i nema bas neki sut kad bi sut popravio makar malo jedina zamjerka, ali kako god Bender je buduci reprezentativac i za koju godinu ne zamjenjiv igrac BvB-A ... Na Barriosa ne smijemo biti ljuti danas jednostavno se osjetilo da covjek nije spreman koliko treba i da je van forme radi glupe povrede da je danas Barrios samo bio u formi mislim da je mogao mozda cak i ovim shugama zabiti ...

Na kraju krajeva ne sreca je presudila i ruku na srce ne iskustvo tokom euroligaskih utakmica, moj zakljucak je da uprava stvarno treba razmisliti o jednom kvalitetnom desnom beku a pisonja za back upa dobar al nista vise, i jedno krilo bi nam godilo al krilo dobro bas dobro... Reus je moja zelja al nazalost ne ostvarljiva... Ali ti transferi na kraju sezone nista sad da se ne unese bezze nemir u ekipu... Ovaj mec treba pokusat sto prije zaboravit jer previse boli pomisao na to kakva nas je ekipa izbacila i koji antifudbal, treba se okrenuti Ligi i pokusat donjet neke bodeve sa zaista teskog gostovanja i nadam se da su nasi momci nakon ovog zreliji a i kloppo ...
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2010, 00:10

"Damir_BvB"

Sve ok sto si napisao samo se ne slazem za Kubu...meni je on igrao ekstra ali covjek je toliko trcao da je morao izaci ranije...

@Admir_sa

Veoma je blizu da postane prva osoba koja ce ici u gnjavatore

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 dec 2010, 00:12

adnan24 je napisao/la:"Damir_BvB"

Sve ok sto si napisao samo se ne slazem za Kubu...meni je on igrao ekstra ali covjek je toliko trcao da je morao izaci ranije...

@Admir_sa

Veoma je blizu da postane prva osoba koja ce ici u gnjavatore
Nije on dosadan, napishe jedan post sta misli i to je to.
nema potpisa

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2010, 00:13

A evo i moja analiza neka o igracima dosta o ciganima,nisu vredni pisanja
Wiedenfeler ili kako vec:)odbranio sve sto moze i treba ,bio odlican
Pisonja-svaka njemu cast sta uradi prema napred ali je nazad supalj ko sir
Subotic-odigrao na nivo i sasvim dobro i pri tome i pogodio
Hummels-mozda i jedna od losijih partija,malo je podbacio
Schmelzer-s obzirom na god i iskustvo SAVRSENO
Bender-po meni najbolji igrac veceras na terenu,mene je ocarao iskreno,sjajan
Sahin-majstor ostaje majstor,svaka mu cast
Gotze-prvih 30 min odlican,vozo je one po lijevoj strani ko djecu dok se u drugom malo pogubio
Kuba-momak koji trci ko konj ebo Gattusa :D samo malo treba centarsut popraviti
Kagawa-dao go i posle toga nista,previse se forsirao i imao dosta izgubljenih lopti
Barios-jel taj igrao?najlosiji igrac po meni veceras mada ruku na srce nije ni imao pravih lopti ali opet malo malo

Moje vidjenje na utakmicu i igrace :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 00:14

@damir

Upravo tako. Pišonja je vještački desni bek. Njemu je prirodna pozicija kao krilo, ali godinama se od njeg pokušava napraviti bek. Dobar je on protiv lošijih ekipa koje se samo brane, ali kad dođe jača ekipa, odmah je uragan na njegovoj strani. Ja sam već dao svoj prijedlog, a to je Ochs iz Eintrachta, koji je po meni jedan od boljih desnih bekova u ligi, mada je i on ofanzivnijih afiniteta. Kuba je igrač za kontre i polukontre, a slabo je upotrebljiv u građenju igre i napada kad je protivnik zatvoreniji.

Schmele je večeras bio odličan.

Igrač utamice je defintivno Kanoute, koji je najzaslužniji za oba gola. Kod prvog nam je izbacio četvoricu igrača i uputio centaršut, nakon kojeg je Romaric pogodio. Kod drugog gola je reagovao fantastično.

Idemo dalje. :P

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 16 dec 2010, 00:17

Mislim da je Klopp trebao vaditi Gotzea kad je uvodio Lewandowskog. Gotze dobro poceo i bio izgubljen citavu utakmicu. Vidi se da nema hrabrosti, boji se duela, nema jos snage. Ja sam ocekivao da njega izvede, Kuba bi do kraja sigurno imao 2-3 prodora i priliku za centarsut. Jedino ako je Kuba bio povrijeđen izmjena bi imala smisla.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:18

@ Adnan - promjenio Kagawu oleeeee salim se malo...

Ma dobar je kuba uvijek se trudi trci pokusava volim sto je borben ali nekako od krlia jednostavno ocekujem da ide 1 na 1 na dribling neki da trazi te situacije a on nekako kao picMa ne smije ne znam dobar je ali po meni je igrac koji zlata vrijedi kad je na klupi, jer kad udje toliko ce da ubrza igru i poHebe koncepciju protivniku ....

Za sve BAVARCE

Hvala na lijepim zeljama veceras i sto ste bili uz BvB i sto nas tjesite :), svaka cast to dokazuje da svaki navijac jednog kluba iz bundeslige voli i ostatak bundeslige i da nikad ne pljuje po protivnicima cak naprotiv osim ako se radi o SCHEISE 04 :D
BvB Echte Liebe !!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 16 dec 2010, 00:21

van gall je napisao/la:A evo i moja analiza neka o igracima dosta o ciganima,nisu vredni pisanja
Wiedenfeler ili kako vec:)odbranio sve sto moze i treba ,bio odlican
Pisonja-svaka njemu cast sta uradi prema napred ali je nazad supalj ko sir
Subotic-odigrao na nivo i sasvim dobro i pri tome i pogodio
Hummels-mozda i jedna od losijih partija,malo je podbacio
Schmelzer-s obzirom na god i iskustvo SAVRSENO
Bender-po meni najbolji igrac veceras na terenu,mene je ocarao iskreno,sjajan
Sahin-majstor ostaje majstor,svaka mu cast
Gotze-prvih 30 min odlican,vozo je one po lijevoj strani ko djecu dok se u drugom malo pogubio
Kuba-momak koji trci ko konj ebo Gattusa :D samo malo treba centarsut popraviti
Kagawa-dao go i posle toga nista,previse se forsirao i imao dosta izgubljenih lopti
Barios-jel taj igrao?najlosiji igrac po meni veceras mada ruku na srce nije ni imao pravih lopti ali opet malo malo

Moje vidjenje na utakmicu i igrace :D :D :D
Ne znam sto ovako Humelsa lose ocijeni, bio je i vise nego solidan. Par situacija 1 na 1 citao protivnika, bez nekih gresaka koliko sam ja mogao uociti.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:23

@ Hare

Svaka cast za tvoj SCOUTING sistem :D Ochs je odlican igrac koji bi sigurno podigao kvalitet ove ekipe, kao prvo svabo je poznata mu je liga poznat mu je BvB ,Drugo borben je, Treci jako puno - sto znaci uklapa se u nasu igru i sistem, Defanzivno je jako skoncentrisan i slabo kiksa odgovoran igrac i pravi vodja Frankfurtove defanzive, kao zadnje narandzast je ko, SAMMER i SCHOLES :D ( Salim se )
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.