Cestitam svimalolo je napisao/la:I ja sam postao otacbenajon je napisao/la:i muhamed alaim postao otac

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cestitam svimalolo je napisao/la:I ja sam postao otacbenajon je napisao/la:i muhamed alaim postao otac
čestitamlolo je napisao/la:I ja sam postao otac
Čestitke i od meneMirza_Hordas je napisao/la:čestitamlolo je napisao/la:I ja sam postao otac
lolo je napisao/la:e hvala lijepo,mali hordas je dobro,4 kile masala,odmah mu oblacimo sveti dres,i vodim ga u bubamaru da trenura za golmana
lolo je napisao/la:e hvala lijepo,mali hordas je dobro,4 kile masala,odmah mu oblacimo sveti dres,i vodim ga u bubamaru da trenura za golmana
Sutra igrate ovdje u Gradačcu, baš me zanima evropsko Sarajevo...I Zvijezda oslabljena, raspad sistema, no vidjet ćemo...Sretno sutraGunnerS je napisao/la:I meni se čini da od ove godine i pojačanja nema ništa, daj Bože da griješim al...![]()
Ma vala da je Evropsko i nije,isto ono Sarajevo koje je jedva Zvijezdu na Kosevu uzelo,mozda cak i gore s obzirom da nema Skore i Ihtijarevica,tako da ocekujem da Zvijezda to uzmeKnele je napisao/la:Sutra igrate ovdje u Gradačcu, baš me zanima evropsko Sarajevo...I Zvijezda oslabljena, raspad sistema, no vidjet ćemo...Sretno sutraGunnerS je napisao/la:I meni se čini da od ove godine i pojačanja nema ništa, daj Bože da griješim al...![]()
miky_hz je napisao/la:Ma vala da je Evropsko i nije,isto ono Sarajevo koje je jedva Zvijezdu na Kosevu uzelo,mozda cak i gore s obzirom da nema Skore i Ihtijarevica,tako da ocekujem da Zvijezda to uzmeKnele je napisao/la:Sutra igrate ovdje u Gradačcu, baš me zanima evropsko Sarajevo...I Zvijezda oslabljena, raspad sistema, no vidjet ćemo...Sretno sutraGunnerS je napisao/la:I meni se čini da od ove godine i pojačanja nema ništa, daj Bože da griješim al...![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, boki86, BungaBum, Fudo, JavierBosnia, juka55, OsmanhodzicBuco, perodeformero, plisek, rimljanin90, SamoDaKazeem i 93 gosta.