FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultra@rajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultra@rajvosa » 07 jul 2009, 21:26

lolo je napisao/la:
benajon je napisao/la:i muhamed alaim postao otac
I ja sam postao otac
Cestitam svima ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 21:50

lolo je napisao/la:I ja sam postao otac
čestitam ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

hare_HZ
Kontakt:

Post Postao/la hare_HZ » 07 jul 2009, 22:11

Mirza_Hordas je napisao/la:
lolo je napisao/la:I ja sam postao otac
čestitam ;)
Čestitke i od mene :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2009, 22:12

:mrgreen: :mrgreen: sto vas lolo prca :mrgreen: :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 07 jul 2009, 22:12

Cestitke..
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 07 jul 2009, 22:17

e hvala lijepo,mali hordas je dobro,4 kile masala,odmah mu oblacimo sveti dres,i vodim ga u bubamaru da trenura za golmana

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 22:46

lolo je napisao/la:e hvala lijepo,mali hordas je dobro,4 kile masala,odmah mu oblacimo sveti dres,i vodim ga u bubamaru da trenura za golmana

tako treba, odmah ga na pravu stranu uputiti ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 07 jul 2009, 22:50

lolo je napisao/la:e hvala lijepo,mali hordas je dobro,4 kile masala,odmah mu oblacimo sveti dres,i vodim ga u bubamaru da trenura za golmana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj lolo lolo....ko te nezna skupo bi te platio...hahahahah

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 23:39

znal neko išta o dolasku novih igrača, jest da smo i vako solidna ekipa (samo ih treba motivirati i trebaju dobiti zaostale plate i eto nas ko manchester united) ali treba nam makar još dva-tri igrača

**** te u nas se ne zna ko pije a ko plaća :evil: :evil:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:30

I meni se čini da od ove godine i pojačanja nema ništa, daj Bože da griješim al... :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 jul 2009, 02:32

GunnerS je napisao/la:I meni se čini da od ove godine i pojačanja nema ništa, daj Bože da griješim al... :(
Sutra igrate ovdje u Gradačcu, baš me zanima evropsko Sarajevo...I Zvijezda oslabljena, raspad sistema, no vidjet ćemo...Sretno sutra ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2009, 02:48

Knele je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:I meni se čini da od ove godine i pojačanja nema ništa, daj Bože da griješim al... :(
Sutra igrate ovdje u Gradačcu, baš me zanima evropsko Sarajevo...I Zvijezda oslabljena, raspad sistema, no vidjet ćemo...Sretno sutra ;)
Ma vala da je Evropsko i nije,isto ono Sarajevo koje je jedva Zvijezdu na Kosevu uzelo,mozda cak i gore s obzirom da nema Skore i Ihtijarevica,tako da ocekujem da Zvijezda to uzme ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jul 2009, 02:49

miky_hz je napisao/la:
Knele je napisao/la:
Ma vala da je Evropsko i nije,isto ono Sarajevo koje je jedva Zvijezdu na Kosevu uzelo,mozda cak i gore s obzirom da nema Skore i Ihtijarevica,tako da ocekujem da Zvijezda to uzme ;)

ihtijarević se dobro oporavlja sutra naravno neće igrati, moguć je nastup protiv spartaka/intera ;)

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 08 jul 2009, 13:18

Proglas naseg udruzenja poslat na adresu celnika kluba je ocitovanje trenutnog raspolozenja vecine siguran sam,i nek znaju tzv dusebriznici iz uprave sta je nas minimum koji zelimo.Ponavljam koji zeli svaki tifoz bordo kluba.I necemo pristati ni na trunku manje od onoga sto trazimo i sto jednostavno trazimo.A to jeste upravo ono sto je i objavljeno.Nek mi to bude jasno.LJUBAV je samo jedna.FCS.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 08 jul 2009, 13:21

I da dodam sto se cale tice dobio je priliku i nek je iskoristi u interesu kluba i navijaca,a ne da povlaci pogresne poteze koje vec odavno povlaci.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2009, 13:22

Priopćenje za javnost navijača Sarajeva

Kako se nova sezona bliži početku, i kako svakoga dana iz medija dobijamo svakakve informacije o Fudbalskom klubu Sarajevo, osjećamo da više ne možemo mirno i prešutno posmatrati sve loše odluke i poteze koje donosi trenutna uprava.

Samo u proteklom periodu smo svjedoci par odluka i izjava kao što su, prodaja svakog iole kvalitetnijeg i perspektivnijeg igrača, stalna jadikovanja o teškoj finansijskoj situaciji, ponižavajuća izjava u kojoj se najavljuje da će naš klub postati filijala drugog, kontinuirano katastrofalno stanje u omladinskom pogonu te srozavanje ugleda Kluba raznim sitnim interesima povezanih sa ličnom promocijom ljudi koji trenutno imaju neku funkciju u klubu.

Svjedoci smo katastrofalnog poraza od nižerazredne ekipe Odžaka, a sve to zajedno prati priča o nekom neprirodnom i nasilnom podmlađivanju ekipe, naravno sa ciljem prodaje tih mladih momaka, koji očito neće biti naša, nego budućnost
nekog drugog kluba.

Svrha Fudbalskog kluba Sarajevo nije proizvodnja i prodaja igrača, navijače Sarajeva ne interesuje koliko koji igrač košta. Nas interesuju dobra igra, rezultati, borba za svaku loptu, interesuje nas jako Sarajevo! Zahtjevamo od uprave kluba da se izmire dugovi prema postojećem igračkom kadru, te da se ekipa adekvatno pojača za predstojeće europske utakmice i pohod na duplu krunu u slijedećoj sezoni.

Ukoliko ovo ne mogu ostvariti, tražićemo kolektivnu ostavku svih rukovodećih struktura kluba, uključujući i ljude koji vode omladinski pogon. Ukoliko naš trener smatra da ne može osvojiti duplu krunu, neka ide odmah!

Želimo da ovim javnim saopštenjem ukažemo svima da Fudbalski klub Sarajevo nije privatno vlasništvo, već klub bogate tradicije i historije koji ne zaslužuje ovakav odnos i ne trpi prosjek.

Tražimo od uprave kluba da se ogradi i uputi uputi javno izvinjenje svim navijačima Sarajeva vezano za uvredljivu izjavu Mensuda Bašića u kojoj se govori da će naš klub postati filijala zagrebačkom Dinamu poput nekog nižerazrednog kluba.

S poštovanjem,
UNFKS

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jul 2009, 13:23

šteta sto se nije napravio jedan solidan tim za ovaj nas izlet u europu a sumnjam da ova momcad moze napraviti cudo kakvu su napravili musemicevi izabranici prije nekoliko sezona pa da se opet malo lopovima đepovi napune.
You are someone else I am still right here

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jul 2009, 13:31

svaka čas za UNFKS

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 08 jul 2009, 13:53

Kakvo podmlađivanje ekipe, u našem fudbalu je to nemoguće igrači odlaze nakon prve ponude u 15. godini. Samo rezultat donosi pozitivno poslovanje i ništa više, to treba svako da zna. Kada bi tako laka bila priča sa podmlađivanjem onda bi bubamara Paje Pašića bila najbogatiji klub na svijetu, oni samo proizvode mlade igrače. FK Sarajevo u BiH mora osvajati trofeje sve drugo je neuspjeh. Ko to nemože ostvariti neka ne dolazi u naš klub.Pozdrav za sve navijače sarajeva

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 08 jul 2009, 14:07

Poenta je u sljedećem: nije bitno ima li neko 18. ili 39. godina igra treba igrati onaj ko je bolji i ko može doprinjeti rezultatu. Samo tako se može naprjed, ne treba staviti nekoga zato što je mlad ili zato što je iskusan već zato što taj trener koji vodi ekipu smatra da sa tim igračem na određenoj poziciji može ostvariti bolji rezultat.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”