Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la legenda reala » 11 maj 2014, 21:22

Ma on je malo brža verzija Medunjanina i to je to, ni Medo nije neki igrač, a ne da Tino valja neke odbrane
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2014, 21:24

Kobe Bryant je napisao/la:Virtual i ja sam protiv pljuvanja Sušića , pogotovo pred prvenstvo,
ali zar je pošteno da Zahirović "izvisi" radi Tine ili Hadzica :nene: , i zar da vodi Vrsajevica kojeg ne podnosi 99% stanovnika BiH umjesto treceg napadaca :roll: . I koji ce vrag Sunjic , frajer sta god je odigrao bilo je uzasno lose samo zauzima mjesto ako je vec morao biti makar jedan hrvat onda sto nije Pandza :wtf:
Naravno da nije pošteno, napisao sam to više puta. Pozivanje Vršajevića ću nekako i shvatiti, ali Hadžića, Sušića i Šunjića ne mogu, tu nema logičnog objašnjenja, ali on je selektor i njegova je zadnja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 21:25

legenda reala je napisao/la:Ma on je malo brža verzija Medunjanina i to je to, ni Medo nije neki igrač, a ne da Tino valja neke odbrane
Mozes misliti da je Medo sa 22 g bio brzi gonzalez za ovoga... :urnebes:
Medo haman 30 g.

Tino lopte u karijeri nije uzo, presjekao igracim tipa Hrv. Dragovoljca :lol:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 21:27

Virtu4l je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Virtual i ja sam protiv pljuvanja Sušića , pogotovo pred prvenstvo,
ali zar je pošteno da Zahirović "izvisi" radi Tine ili Hadzica :nene: , i zar da vodi Vrsajevica kojeg ne podnosi 99% stanovnika BiH umjesto treceg napadaca :roll: . I koji ce vrag Sunjic , frajer sta god je odigrao bilo je uzasno lose samo zauzima mjesto ako je vec morao biti makar jedan hrvat onda sto nije Pandza :wtf:
Naravno da nije pošteno, napisao sam to više puta. Pozivanje Vršajevića ću nekako i shvatiti, ali Hadžića, Sušića i Šunjića ne mogu, tu nema logičnog objašnjenja, ali on je selektor i njegova je zadnja.
Bolje receno od "GERMANIJE, SEADA i prijatelja od Seada" je zadnja...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2014, 21:28

Vidite, ovako se završava svaki pokušaj ozbiljne diskusije.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 maj 2014, 21:31

Medo je s 22 bio napadač hahhahahha

Sve u svemu veznjaci koje je pregazilo vrijeme, oni bi bili vrhunski igrači da je Juga još živa, ono majstori s loptom, u ovom novom dobu oni nemaju šta tražiti u ozbiljnom nogometu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2014, 21:32

Cigri je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Bolje receno od "GERMANIJE, SEADA i prijatelja od Seada" je zadnja...
Ti fakat nemas pojma sta pises.Pa i taj isti Zahirovic u toj agenciji i tih koji navede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 maj 2014, 21:38

Virtu4l je napisao/la:

OK onda , posto inace manje pratim fudbalske forume previse pisanja pa tesko upratiti , ali sam skontao da tebe prozivaju da previse stitis Susica :D .

Trebali bi mediji napisati da su svi ovi iz Turske lige slabo igrali , tj. imali malu minutazu , tako da Zahirovic (vise nas je zaduzio) bi isto trebao dobiti sansu vise nege i Ibricic i Visca i Ogi (Hjarovica cu tu izostaviti jer jos uvijek ima bonusa onaj njegov gol koji nas je i odveo) . Ove hajdukovce Tino i Vrsajevic to je klasa nase PL a to je bljak Sunjic slicno , hajde ovaj Hadzic igra standarno ali to je liga gdje njegov Sturm 5-6 gdje samo valja Salzburg , prije bih do sansu nekom mladom iz nase lige da bi drugi isto imali motiva ;)

U principu nije mi vazno jedino ako ih ne bude stavljao da igraju sto vodi Vrsajevica, Tinu , Hadzica , Sunjica i Ibricica , ali jedan Zahirovic je bio i tekako koristan , valjda ce njegovu ulogu prebaciti na Basica a ove nece uvoditi :pray: i onda bi bio miran :kafa:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 maj 2014, 21:47

robijas_Ri je napisao/la:Jao koja golcina :D, a i vidim polako se nazire kult Tine, nesto slicno kao sa Kolasincem.

nema šanse ;)
FORZA MARŠAL !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2014, 21:48

Kobe Bryant je napisao/la: OK onda , posto inace manje pratim fudbalske forume previse pisanja pa tesko upratiti , ali sam skontao da tebe prozivaju da šrevise stitis Susica :D .
Protiv trolova se boriš trolanjem, nema druge, jer je sa slijepcima veoma teško ostvariti konstruktivnu diskusiju. U vremenima kada bi trebali biti sretni kao nikad ranije, svakog dana stižu neki novi padobranci sa jasnim ciljem da provociraju i izazivaju nezdravu diskusiju. Ja (a vjerujem i ti) pamtim neka bolja vremena na ovom forumu, kada si svaku stranicu čitao sa užitkom ;)
Kobe Bryant je napisao/la:Trebali bi mediji napisati da su svi ovi iz Turske lige slabo igrali , tj. imali malu minutazu , tako da Zahirovic (vise nas je zaduzio) bi isto trebao dobiti sansu vise nege i Ibricic i Visca i Ogi (Hjarovica cu tu izostaviti jer jos uvijek ima bonusa onaj njegov gol koji nas je i odveo) . Ove hajdukovce Tino i Vrsajevic to je klasa nase PL a to je bljak Sunjic slicno , hajde ovaj Hadzic igra standarno ali to je liga gdje njegov Sturm 5-6 gdje samo valja Salzburg , prije bih do sansu nekom mladom iz nase lige da bi drugi isto imali motiva ;)

U principu nije mi vazno jedino ako ih ne bude stavljao da igraju sto vodi Vrsajevica, Tinu , Hadzica , Sunjica i Ibricica , ali jedan Zahirovic je bio i tekako koristan , valjda ce njegovu ulogu prebaciti na Basica a ove nece uvoditi :pray: i onda bi bio miran :kafa:
Ja sam ponekad veoma subjektivan i mislim da je učinjena velika nepravda momcima koji su tu već duže vrijeme i imali su svoje sjajne momente u najdražem nam dresu, naravno, mislim na Pandžu, Zahirovića i Stevanovića. Nema veze što ne igraju dovoljno, jer i kao takvi su bolji od npr. Sušića, Šunjića ili Hadžića, ali opet ponavljam, selektorova je posljednja, plasmanom na SP je dobio neograničenu moć i ljudi to moraju shvatiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 maj 2014, 21:50

Cigri je napisao/la: Bolje receno od "GERMANIJE, SEADA i prijatelja od Seada" je zadnja...
A odakle je Zahirovic pametnjakovicu?

:crazy:
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 11 maj 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 maj 2014, 22:12

Ko nije vidio, golcina ipo

[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 maj 2014, 22:32

Malog odma gurnuti u prvih 11 repke

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 maj 2014, 23:13

Obavezno.. Buduća desetka, kapiten repke a moguće i jedan od najboljih igrača svih vremena u BiH!!!!

Sent from my Home using fingers

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 23:15

Ma momčina je zaslužio kapitensku odma nakon ovog gola. Hvala Pape što smo ga ukrali prvo Belgijancima pa i Hrvatima :opaopa: :opaopa:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 maj 2014, 23:19

I onda dodju i kazu da nije zasluzio poziv, sramota ! :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 maj 2014, 23:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma momčina je zaslužio kapitensku odma nakon ovog gola. Hvala Pape što smo ga ukrali prvo Belgijancima pa i Hrvatima :opaopa: :opaopa:
Hvala njemu sto je prvo Belgijance iskulirao pa onda Hrvate iako je bio u Splitu i pod velikim pritiskom kako okoline tako i familije od mame!!!!!

Sent from my Home using fingers

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 maj 2014, 23:29

Tin dao go daj ga odma u prvih 11 Zec dao 4 unazad 3-4 utakmice nema ga ni na spisku :clap: a da ne spominjem Vršajević u veznom redu naspram jednog Prcića dda se razumijemo ponajviše je kriv Safet SUšić za sve ovo nije Tin problem koliko je Safet sa konstatacijom da je momak DMF kao da mi slusamo utakmice preko radija,a ne da gledmao preko tv-a..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 maj 2014, 23:30

Wilmots se i danas dani ujeda za guzicu sto ga nije kaparisao dok je mogao. :njanjanja:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 23:30

zgembo89 je napisao/la:Tin dao go daj ga odma u prvih 11 Zec dao 4 unazad 3-4 utakmice nema ga ni na spisku :clap: a da ne spominjem Vršajević u veznom redu naspram jednog Prcića dda se razumijemo ponajviše je kriv Safet SUšić za sve ovo nije Tin problem koliko je Safet sa konstatacijom da je momak DMF kao da mi slusamo utakmice preko radija,a ne da gledmao preko tv-a..
Pojma ti nemas kralju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Honorar, JimmyPage, Sheyi i 39 gostiju.