Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
tyler durden
-
Kontakt:
Postao/la tyler durden » 07 sep 2014, 13:42
sanlituncay je napisao/la:MP8 je napisao/la:Hoce li meni neko reci na sta se svode ovi nasi treninzi osim na trckaranje, i igranje seve ?

Ja sam gledao trening poslije one tekme u TZ,ljudi se podijelili i igrali 45 minuta,bilo golova ko kiššeeee.. a prije toga su trcali par krugova,pa ševe igrali,pa utakmica,pa nakon tekme opet trčanje par krugova

To im je bio samo kondicioni trening

-
zenicanin
-
Kontakt:
Je li sutra otvoreni trening?U koliko sati ako jest?
-
muamerc
-
Kontakt:
sanlituncay je napisao/la:MP8 je napisao/la:Hoce li meni neko reci na sta se svode ovi nasi treninzi osim na trckaranje, i igranje seve ?

Ja sam gledao trening poslije one tekme u TZ,ljudi se podijelili i igrali 45 minuta,bilo golova ko kiššeeee.. a prije toga su trcali par krugova,pa ševe igrali,pa utakmica,pa nakon tekme opet trčanje par krugova

Ti treninzi prolaze kad je u pitanju Lihtenstajn ili vec Kipar ali kad dodje Belgija bojim se da ce biti potrebno malo vise kondicionih treninga.

-
arelinho
-
Kontakt:
muamerc je napisao/la:sanlituncay je napisao/la:MP8 je napisao/la:Hoce li meni neko reci na sta se svode ovi nasi treninzi osim na trckaranje, i igranje seve ?

Ti treninzi prolaze kad je u pitanju Lihtenstajn ili vec Kipar ali kad dodje Belgija bojim se da ce biti potrebno malo vise kondicionih treninga.

sta ce ti kondicioni trening pred utakmicu da momci umru na treningu ?
Oni su radili na pripremnom periodu na fizickoj spremi sa svojim klubovima,sada je potrebno na ovim treninzima
sa ostalim igracima iz repke da sto vise rade s loptom...

-
MP8
-
Kontakt:
Meni se cini da ni pred najvazniju utakmicu s Nigerijom nisu nista drugacije trenirali, sve se nekako uvijek na isto svodilo.

-
muamerc
-
Kontakt:
arelinho je napisao/la:muamerc je napisao/la:sanlituncay je napisao/la:

sta ce ti kondicioni trening pred utakmicu da momci umru na treningu ?
Oni su radili na pripremnom periodu na fizickoj spremi sa svojim klubovima,sada je potrebno na ovim treninzima
sa ostalim igracima iz repke da sto vise rade s loptom...

Da, u pravu si. To stoji, na tu sam cinjenicu zaboravio. Ali ne zelim da vidim vise da poslije 70 min. igraci puzu i hodaju po terenu kada dodju jake i vazne utakmice. Ne vjerujem da u svojim klubovima ne rade kondiciju. Znaci nesto u nasim pripremama za tekmu(e) nije ok.
-
MP8
-
Kontakt:
Nije nikad ni bilo ok, nigdje nikakvih uigravanja taktickih zamisli, formacija, samo trckaranje i igranje seve, ne pamtim da je ikad drugacije bilo nazalost.

-
sanlituncay
-
Kontakt:
Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 14:11
zenicanin je napisao/la:Je li sutra otvoreni trening?U koliko sati ako jest?
Sutra je otvoreni trening,samo ne znam koliko ce puta trenirati,ako budu jednom to vjerovatno će biti u 17h,a inače treninzi su do sada bili u 10h i u 17h...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Naravno da su se uigravale taktičke zamisli i formacije, to se veoma dobro vidjelo na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
revan
-
Kontakt:
muamerc je napisao/la:
Da, u pravu si. To stoji, na tu sam cinjenicu zaboravio. Ali ne zelim da vidim vise da poslije 70 min. igraci puzu i hodaju po terenu kada dodju jake i vazne utakmice. Ne vjerujem da u svojim klubovima ne rade kondiciju. Znaci nesto u nasim pripremama za tekmu(e) nije ok.
Nemamo kondicionog trenera. To nije ok u našim pripremama. Zbog toga smo i na SP bili najlošije fizički spremna reprezentacija. Uzalud nam sva tehnika ako igrači nakon 60 minuta nisu u stanju potrčati. Sušić ipak tvrdi da nam kondicioni ne treba. Misli da može sve sam, baš kao i u igračkoj karijeri.
Razumljivo da neće lomiti igrače na pripremama. Treba održati svježinu, ali ipak treba voditi računa i o fizičkoj spremi više.
Kao što MP8 reče, nikada nismo vidjeli da igrači uigravaju neke akcije. Slabo takve akcije vidimo i na utakmicama.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
sanlituncay
-
Kontakt:
Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 14:17
revan je napisao/la:muamerc je napisao/la:
Nemamo kondicionog trenera. To nije ok u našim pripremama. Zbog toga smo i na SP bili najlošije fizički spremna reprezentacija. Uzalud nam sva tehnika ako igrači nakon 60 minuta nisu u stanju potrčati. Sušić ipak tvrdi da nam kondicioni ne treba. Misli da može sve sam, baš kao i u igračkoj karijeri.
Razumljivo da neće lomiti igrače na pripremama. Treba održati svježinu, ali ipak treba voditi računa i o fizičkoj spremi više.
Kao što MP8 reče, nikada nismo vidjeli da igrači uigravaju neke akcije. Slabo takve akcije vidimo i na utakmicama.
Nije tačno,svaki put uvježbavamo odbranu kada su prekidi u pitanju

Jedan stoji kod korner zastavice i samo ih šica u 16m,a ostali skaču i izbijaju što dalje od gola... Ta taktika se mjesecima razvijala u našem stručnom štabu...

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
MP8
-
Kontakt:
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 07 sep 2014, 14:42
Evo ka'e Bale da Vels ima jasnu ambiciju plasmana na EURO... Sto se vise priblizavaju kvale, sve me vise strah ove grupe. Ne naravno zato sto je Bale nesto izjavio, vec je realno puno yebenija od one prethodne.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Cartman
-
Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Evo ka'e Bale da Vels ima jasnu ambiciju plasmana na EURO... Sto se vise priblizavaju kvale, sve me vise strah ove grupe. Ne naravno zato sto je Bale nesto izjavio, vec je realno puno yebenija od one prethodne.

Vels ima dva strasna igraca, budu li zdravi, bice nam vrlo tesko sa ovakvom odbranom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
muamerc
-
Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Evo ka'e Bale da Vels ima jasnu ambiciju plasmana na EURO... Sto se vise priblizavaju kvale, sve me vise strah ove grupe. Ne naravno zato sto je Bale nesto izjavio, vec je realno puno yebenija od one prethodne.

Ima ovih nagaznih mina ali vjerujem uz pravi pristup da mozemo cak obezbjediti prvo mjesto. Samo da ne bude kakvih taktickih karafeka ala Nigerija.
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 07 sep 2014, 14:47
Cartman je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Evo ka'e Bale da Vels ima jasnu ambiciju plasmana na EURO... Sto se vise priblizavaju kvale, sve me vise strah ove grupe. Ne naravno zato sto je Bale nesto izjavio, vec je realno puno yebenija od one prethodne.

Vels ima dva strasna igraca, budu li zdravi, bice nam vrlo tesko sa ovakvom odbranom.
Dva?
Williams, Davies, Taylor, Allen, Ramsey, Bale...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
sanlituncay
-
Kontakt:
Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 14:48
Pa normalno da yebenija,ono osim Grčke i Slovačke,sve amateri... Imali smo sreću i što se Slovačka na početku raspala,a sabrala se tek na kraju,al Bog nas pogleda u onoj tekmi u Žilini,koja je to sreća da Hajrović koji je bio izgubljen igrač,zaigra ipak za nas i zabije gol

-
Cartman
-
Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Evo ka'e Bale da Vels ima jasnu ambiciju plasmana na EURO... Sto se vise priblizavaju kvale, sve me vise strah ove grupe. Ne naravno zato sto je Bale nesto izjavio, vec je realno puno yebenija od one prethodne.

Dva?
Williams, Davies, Taylor, Allen, Ramsey, Bale...
Ja, i? Samo su Ramsey i Bale strasni igrac. Ovi ostali solidni PL-igraci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
MrMuscle
-
Kontakt:
I skoti i Irci i Velsani imaju masu dobrih igraca al oni nikad nisu djelovali kao kompaktna cjelina.... Doduse Irci su pod Trapatonijem malo iskocili iz tih sina, al opet su se vratili neplasmanom na SP....
Vels je nasutala nikad jadnija Srbija pa je realno ostvarivo i da ga nasi pobjede, a vec jednom jesu.... Dzaba Bale, dzaba Ramiz....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
Barcod
-
Kontakt:
Jah moja ti a kod nas sve WC igraci ma daj

Arsenal All The Way !