Ove Turke uzet pa bičevat na Taksimu. Ja stvarno ne znam, protiv Latvije dva put 1:1, Latvija 4 boda gol razlika 3:14
Imali su večeras priliku da odu +2 Niskozemcima koji im dolaze sljedeću, stvarno ne znam. Neko im sihire bacio, možda Litvanci zbog košarke ne znam.
Island kapa dole, u nedjelju aBd protiv Kazahstana ovjeravaju Evropsko, a dan prije će odigrati i prvu utakmicu na EuroBasketu, drago mi je zbog njih.
Česi umalo zasraše sve protiv Kazahstana, jedva to nekako, sad imaju priliku da u Latviji to osiguraju i da se napokon opet vrate na Euro scenu.
Grupa B, boli vidjeti ovo peto mjesto, ali od ova 3 poraza 2 imamo protiv velahavle timova, ne ponovilo se.
Vels kapa dolje, osvježenje na uščmaloj Euro sceni i nadam se konačno napadačka i ozbiljna otočna ekipa za razliku od sumorne Engleske koja svaki put nešto najavljuje a ne može grupu proći.
Grupa Ejč, Hrvati usraše ovim bodom u Azerbejdžanu, uze ih Žuti na trenresko iskustvo ipak je to Zvezdina škola nikad ne znaš na šta je spremno. Pošteno ih je zajebo dragulj Juventusa, Super Mario sa Slavonskih polja, a i Kovač Pjacu stavlja na poziciju na kojoj ovaj ni na terminima nije igrao.
Sada nek ih Norvaška mlatne, a ako ovako budu igrali ne da će ih mlatnuti nego će to biti finih 2-3 gola za Norvežane koji kasno pale kao i uvijek ali eto upale. Na svjetskom su nesretno ostali bez baraža kao najlošija drugoplasirana, valjda im se sada sve to vrati.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990