FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 23 okt 2011, 20:00

Jos jedan poraz.Dokle vise,ima li kraja ovoj tragediji od igara. :(

Sledece kolo uvek zanimljivi komsijski derbi Slavija-Zeljo.Iskreno razmisljam da dodjem malo kod rodbine preko vikenda i da odgledam ovaj mec,posto mi igramo u Uzicu pa bi to svakako gledao na TV-u.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 20:23

Izgleda da Kubura(klinac '94 godiste) brani Slaviji ovaj mec. :?

Nazalost iskrsle su mi neke bitne obaveze za nedelju ujutru tako da nisam uspeo doci da gledam tekmu. :(

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 okt 2011, 20:24

Devil je napisao/la:Izgleda da Kubura(klinac '94 godiste) brani Slaviji ovaj mec. :?

Nazalost iskrsle su mi neke bitne obaveze za nedelju ujutru tako da nisam uspeo doci da gledam tekmu. :(
tim bolje za nas :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 20:28

KB-TM87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Izgleda da Kubura(klinac '94 godiste) brani Slaviji ovaj mec. :?

tim bolje za nas :D
Pravo da ti kazem mislim da je isto da li branio on ili Tomovic,jer iako je Tomovic dosta nagovestavao ne mogu reci da je propa'o vec da je stagnirao itekako dok je mali Kubura itekako napredovao,o Dujkovicu da ne pricam,gledam nekidan klipove na YT od Dujkovica pre par sezona i za ovoga sada je licno Lav Yashin. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 nov 2011, 21:47

Za Slaviju ce u Gradaccu da brani Divcic najverovatnije,momak koji trenira skoro od pocetka sezone sa Slavijom ali nije dobio papire(uglavnom poluprofesionalni golman sa konobarom kao zanimanjem :roll: ).Sa kvalitetima mu nisam narocito upoznat nisam ga gledao nikada koliko se secam ali mislim da je bolje da se pruzi prilika ovome malom Kuburi sto je branio protiv Zelje,jer ima smeka da postane odlican golman,videlo se i protiv Zelje da je i pored 5 komada verovatno najbolji Slavijin igrac bio. :roll: ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 nov 2011, 22:11

kakvo je stanje sa igrackim kadrom imali kartoniranih ili povrijedenih.u subotu vam je mozda i posljednja sansa da uhvatite prikljucak,sto se tice utakmice imat ce te dobro sudenje i dobre uslove za igru znaci do vas je.sjecam se slavija je znala iznenaditi u gradaccu kada se malo ko nadao tome.dobro dosli :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 nov 2011, 22:23

astra1922 je napisao/la:kakvo je stanje sa igrackim kadrom imali kartoniranih ili povrijedenih.u subotu vam je mozda i posljednja sansa da uhvatite prikljucak,sto se tice utakmice imat ce te dobro sudenje i dobre uslove za igru znaci do vas je.sjecam se slavija je znala iznenaditi u gradaccu kada se malo ko nadao tome.dobro dosli :)
Ja iskreno nemam pojma nisam u centru desavanja. :)
Slavija je dobila dole ako se ne varam pre nekoliko sezona u utakmici koju je Zvijezda morala dobiti jer su se tako dogovorile uprave,a neki lik iz Slavije zaboravih ko postigao evrogol jer nije znao da je takav plan uprava bio. :lol:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 04 nov 2011, 00:30

Devil je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:kakvo je stanje sa igrackim kadrom imali kartoniranih ili povrijedenih.u subotu vam je mozda i posljednja sansa da uhvatite prikljucak,sto se tice utakmice imat ce te dobro sudenje i dobre uslove za igru znaci do vas je.sjecam se slavija je znala iznenaditi u gradaccu kada se malo ko nadao tome.dobro dosli :)
Slavija je dobila dole ako se ne varam pre nekoliko sezona u utakmici koju je Zvijezda morala dobiti jer su se tako dogovorile uprave,a neki lik iz Slavije zaboravih ko postigao evrogol jer nije znao da je takav plan uprava bio. :lol:
Ti znas da su se tako uprave dogovorile, a nemas veze s s ovim gradom i ovim klubom kako mi se cini......Iskreno Slavija tesko da moze dobiti Zvjezdu ne mogu reci da je nemoguce al ciusto sumnjam,mogu izdrzati prvo poluvrijeme drugo je vec potop....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2011, 19:29

ultra_slavija je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ti znas da su se tako uprave dogovorile, a nemas veze s s ovim gradom i ovim klubom kako mi se cini......Iskreno Slavija tesko da moze dobiti Zvjezdu ne mogu reci da je nemoguce al ciusto sumnjam,mogu izdrzati prvo poluvrijeme drugo je vec potop....
Sa klubom i nemam veze nikakve,sa gradom imam kakve takve veze,a ovo oko utakmice u Gradaccu mi je upravo i rekao jednom prilikom covek koji nije u upravi Slavije,ali je u pulu sponzora jos od samog ulaska u Premijer ligu,i koji je standardan clan "ekipe iz svecane" ;)

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 04 nov 2011, 20:01

Eee moj druze ti su im i **** znanje ti su ovde jer vecinja njih u lozi petljaju prste gdje im nije mjesto....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 22:54

Izgleda u nedelju gradski derbi nakon duze vremena. :D
Slavija-Famos prijateljska. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 nov 2011, 23:07

Devil je napisao/la:Izgleda u nedelju gradski derbi nakon duze vremena. :D
Dali je Vitkovic potpisao za Slaviju,,,,,

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 23:10

pabizo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Izgleda u nedelju gradski derbi nakon duze vremena. :D
Dali je Vitkovic potpisao za Slaviju,,,,,
Ne,on je suspendovan sredinom septembra na 6 meseci,a cuo sam da ce posle toga nastaviti tu polusezonu u Famosu.Trenutno je trener mladjih kategorija tog kluba. ;)

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 12 nov 2011, 12:39

Dali dolaze na posudbu Savić i Stančeski?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 nov 2011, 18:11

Mancini je napisao/la:Dali dolaze na posudbu Savić i Stančeski?
Prvi put to sada cujem od tebe.Jbg Savic bi verovatno i doneo neki napredak i razliku,dok za Stanceskog i ne verujem toliko,bolje je upravi Slavije da se okrene nekom koliko toliko kvalitetnom resenju u odbrani. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 nov 2011, 18:19

Valjda Slavija moze naci nekih igraca po srbiji i kod nas po nizim ligama da obezbjede opstanak.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 nov 2011, 18:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Valjda Slavija moze naci nekih igraca po srbiji i kod nas po nizim ligama da obezbjede opstanak.
Moze kad bi hteli. ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 nov 2011, 23:53

Devil je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Dali dolaze na posudbu Savić i Stančeski?
Prvi put to sada cujem od tebe.Jbg Savic bi verovatno i doneo neki napredak i razliku,dok za Stanceskog i ne verujem toliko,bolje je upravi Slavije da se okrene nekom koliko toliko kvalitetnom resenju u odbrani. ;)
Saznao sam od ljudi bliskih Želji, a oba ne igraju trenutno u istom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2011, 17:49

Slavija dobila 1:0 Famosa u prijateljskoj.
IZgleda da je u Slaviju opet dosao Sanel Fejzic koji je bio i letos ovde ali onda otisao u Slobodu,pa onda ko zna gde i kako mi kazu opet je tu.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 nov 2011, 18:33

Taj Fejzić je bio na probi ljetos i u Zvijezdi. Nije ostao iz razloga što je tražio veliku platu. Bar sam tako čuo da je to razlog njegovog ne ostanka u Zvijezdi. Inače se radi o dobrom fudbaleru.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.