Sledece kolo uvek zanimljivi komsijski derbi Slavija-Zeljo.Iskreno razmisljam da dodjem malo kod rodbine preko vikenda i da odgledam ovaj mec,posto mi igramo u Uzicu pa bi to svakako gledao na TV-u.
tim bolje za nasDevil je napisao/la:Izgleda da Kubura(klinac '94 godiste) brani Slaviji ovaj mec.![]()
Nazalost iskrsle su mi neke bitne obaveze za nedelju ujutru tako da nisam uspeo doci da gledam tekmu.
Pravo da ti kazem mislim da je isto da li branio on ili Tomovic,jer iako je Tomovic dosta nagovestavao ne mogu reci da je propa'o vec da je stagnirao itekako dok je mali Kubura itekako napredovao,o Dujkovicu da ne pricam,gledam nekidan klipove na YT od Dujkovica pre par sezona i za ovoga sada je licno Lav Yashin.KB-TM87 je napisao/la:tim bolje za nasDevil je napisao/la:Izgleda da Kubura(klinac '94 godiste) brani Slaviji ovaj mec.![]()
Nazalost iskrsle su mi neke bitne obaveze za nedelju ujutru tako da nisam uspeo doci da gledam tekmu.
Ja iskreno nemam pojma nisam u centru desavanja.astra1922 je napisao/la:kakvo je stanje sa igrackim kadrom imali kartoniranih ili povrijedenih.u subotu vam je mozda i posljednja sansa da uhvatite prikljucak,sto se tice utakmice imat ce te dobro sudenje i dobre uslove za igru znaci do vas je.sjecam se slavija je znala iznenaditi u gradaccu kada se malo ko nadao tome.dobro dosli
Ti znas da su se tako uprave dogovorile, a nemas veze s s ovim gradom i ovim klubom kako mi se cini......Iskreno Slavija tesko da moze dobiti Zvjezdu ne mogu reci da je nemoguce al ciusto sumnjam,mogu izdrzati prvo poluvrijeme drugo je vec potop....Devil je napisao/la:Ja iskreno nemam pojma nisam u centru desavanja.astra1922 je napisao/la:kakvo je stanje sa igrackim kadrom imali kartoniranih ili povrijedenih.u subotu vam je mozda i posljednja sansa da uhvatite prikljucak,sto se tice utakmice imat ce te dobro sudenje i dobre uslove za igru znaci do vas je.sjecam se slavija je znala iznenaditi u gradaccu kada se malo ko nadao tome.dobro dosli![]()
Slavija je dobila dole ako se ne varam pre nekoliko sezona u utakmici koju je Zvijezda morala dobiti jer su se tako dogovorile uprave,a neki lik iz Slavije zaboravih ko postigao evrogol jer nije znao da je takav plan uprava bio.
Sa klubom i nemam veze nikakve,sa gradom imam kakve takve veze,a ovo oko utakmice u Gradaccu mi je upravo i rekao jednom prilikom covek koji nije u upravi Slavije,ali je u pulu sponzora jos od samog ulaska u Premijer ligu,i koji je standardan clan "ekipe iz svecane"ultra_slavija je napisao/la:Ti znas da su se tako uprave dogovorile, a nemas veze s s ovim gradom i ovim klubom kako mi se cini......Iskreno Slavija tesko da moze dobiti Zvjezdu ne mogu reci da je nemoguce al ciusto sumnjam,mogu izdrzati prvo poluvrijeme drugo je vec potop....Devil je napisao/la:Ja iskreno nemam pojma nisam u centru desavanja.astra1922 je napisao/la:kakvo je stanje sa igrackim kadrom imali kartoniranih ili povrijedenih.u subotu vam je mozda i posljednja sansa da uhvatite prikljucak,sto se tice utakmice imat ce te dobro sudenje i dobre uslove za igru znaci do vas je.sjecam se slavija je znala iznenaditi u gradaccu kada se malo ko nadao tome.dobro dosli![]()
Slavija je dobila dole ako se ne varam pre nekoliko sezona u utakmici koju je Zvijezda morala dobiti jer su se tako dogovorile uprave,a neki lik iz Slavije zaboravih ko postigao evrogol jer nije znao da je takav plan uprava bio.
Dali je Vitkovic potpisao za Slaviju,,,,,Devil je napisao/la:Izgleda u nedelju gradski derbi nakon duze vremena.![]()
Slavija-Famos prijateljska.
Ne,on je suspendovan sredinom septembra na 6 meseci,a cuo sam da ce posle toga nastaviti tu polusezonu u Famosu.Trenutno je trener mladjih kategorija tog kluba.pabizo je napisao/la:Dali je Vitkovic potpisao za Slaviju,,,,,Devil je napisao/la:Izgleda u nedelju gradski derbi nakon duze vremena.![]()
Slavija-Famos prijateljska.
Prvi put to sada cujem od tebe.Jbg Savic bi verovatno i doneo neki napredak i razliku,dok za Stanceskog i ne verujem toliko,bolje je upravi Slavije da se okrene nekom koliko toliko kvalitetnom resenju u odbrani.Mancini je napisao/la:Dali dolaze na posudbu Savić i Stančeski?
Moze kad bi hteli.Sarajlijc@ je napisao/la:Valjda Slavija moze naci nekih igraca po srbiji i kod nas po nizim ligama da obezbjede opstanak.
Saznao sam od ljudi bliskih Želji, a oba ne igraju trenutno u istom.Devil je napisao/la:Prvi put to sada cujem od tebe.Jbg Savic bi verovatno i doneo neki napredak i razliku,dok za Stanceskog i ne verujem toliko,bolje je upravi Slavije da se okrene nekom koliko toliko kvalitetnom resenju u odbrani.Mancini je napisao/la:Dali dolaze na posudbu Savić i Stančeski?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.