otorinolaringologija je napisao/la:Pozivaju se svi navijaci Zrinjskog da sutra prisustvuju izvlacenju parova za predkvalifikacije kvalifikacija za EL. Druženje u Gornjem Ograđeniku uz svinjske noklice,kuvano vino i balade Mate Bulica i klape Maslina. Svi ste pozvani i prekontrolišite lamele na svojim vozilima. Zajedno do europe iz Ograđenika
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Rece lik kojem je klub izmisljen u međugorju sa imenom nekog mađara. Raduje se rušenju starog mosta a stranka mu upravlja klubom koji igra na rentanom stadionu. Repertoar pjesama na poluvremenu zahtjeva prst u uhu i ruku ispod pazuha a auditorij koji posjecuje utakmice tog tima dolazi u carapama na japankama. Navalite livada fazon to vrapcici ma ja po dvjesto hiljada sedamnesti putrigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
Čekaj Driningo Vuka krvi s njimPappy je napisao/la:rigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.![]()
![]()
Dobar sam ja sa njima. Ne bih ja njih napao, nema šanse.
Znao ga je i meni složit alotorinolaringologija je napisao/la:Rece lik kojem je klub izmisljen u međugorju sa imenom nekog mađara. Raduje se rušenju starog mosta a stranka mu upravlja klubom koji igra na rentanom stadionu. Repertoar pjesama na poluvremenu zahtjeva prst u uhu i ruku ispod pazuha a auditorij koji posjecuje utakmice tog tima dolazi u carapama na japankama. Navalite livada fazon to vrapcici ma ja po dvjesto hiljada sedamnesti putrigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
jeKo on ?
Ne primjetih da postoji nigdje na Premijer ligi kuda se krećem, imaju dvojica Zvorničana.
Primjetih samo tri Borčevca. Al' dobra su raja.
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Sta se ti smijes. Ja ja iz Ograđenika i to Gornjeg. Dođi i ti bit ce tombola glavna nagrada CD Mate Bulica i vrhunac veceri bacanje kamena s ramena za najnoviji model sjekačice duvana. Jozo iz Kočerina višestruki rekorder ove godine nece nastupati tako da ostali imaju velike šanseVirtu4l je napisao/la:otorinolaringologija je napisao/la:Pozivaju se svi navijaci Zrinjskog da sutra prisustvuju izvlacenju parova za predkvalifikacije kvalifikacija za EL. Druženje u Gornjem Ograđeniku uz svinjske noklice,kuvano vino i balade Mate Bulica i klape Maslina. Svi ste pozvani i prekontrolišite lamele na svojim vozilima. Zajedno do europe iz Ograđenika
probajte pustat i vi matu bulica mozda vam neko i dode na stadion. samo vam jos on fali u onoj dzungli ljiljana, polumjeseca, srpova i cekica. Uspjeli ste iskombinirati sve sta ste stigli. embell rivaotorinolaringologija je napisao/la:Rece lik kojem je klub izmisljen u međugorju sa imenom nekog mađara. Raduje se rušenju starog mosta a stranka mu upravlja klubom koji igra na rentanom stadionu. Repertoar pjesama na poluvremenu zahtjeva prst u uhu i ruku ispod pazuha a auditorij koji posjecuje utakmice tog tima dolazi u carapama na japankama. Navalite livada fazon to vrapcici ma ja po dvjesto hiljada sedamnesti putrigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
goveđigulašmajka
otorinolaringologija je napisao/la:Rece lik kojem je klub izmisljen u međugorju sa imenom nekog mađara. Raduje se rušenju starog mosta a stranka mu upravlja klubom koji igra na rentanom stadionu. Repertoar pjesama na poluvremenu zahtjeva prst u uhu i ruku ispod pazuha a auditorij koji posjecuje utakmice tog tima dolazi u carapama na japankama. Navalite livada fazon to vrapcici ma ja po dvjesto hiljada sedamnesti putrigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Drinin Vuk je bio jako veseo mladić, od 80.000 ljudi koji prate Drinu, do prijetnji da ce hakovat ss.ba ako ga banujuPappy je napisao/la:jeKo on ?Ne primjetih da postoji nigdje na Premijer ligi kuda se krećem, imaju dvojica Zvorničana.
Nullius in verba
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Drinin Vuk je bio jako veseo mladić, od 80.000 ljudi koji prate Drinu, do prijetnji da ce hakovat ss.ba ako ga banujuPappy je napisao/la:jeKo on ?Ne primjetih da postoji nigdje na Premijer ligi kuda se krećem, imaju dvojica Zvorničana.
ti se mozda jos detalja sjećaš
Nullius in verba
E onda je on tipičan predstavnik ove teme. Dovedite gaHeller je napisao/la:Drinin Vuk je bio jako veseo mladić, od 80.000 ljudi koji prate Drinu, do prijetnji da ce hakovat ss.ba ako ga banujuPappy je napisao/la:jeKo on ?Ne primjetih da postoji nigdje na Premijer ligi kuda se krećem, imaju dvojica Zvorničana.
Bilo bi to ovako ondaPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
[youtube][/youtube]
samo Sloboda
merak je napisao/la:Bilo bi to ovako ondaPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
[youtube][/youtube]
MortemHz je napisao/la:Cuvala bi dijete...![]()
Najjaca tema na forumu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Gledam Rigotinu i Pastrmku samo im fali kakav Vlah iz one vukojebine Istočnog Mostara
Nullius in verba
'ljeb te j.ebootorinolaringologija je napisao/la:Rece lik kojem je klub izmisljen u međugorju sa imenom nekog mađara. Raduje se rušenju starog mosta a stranka mu upravlja klubom koji igra na rentanom stadionu. Repertoar pjesama na poluvremenu zahtjeva prst u uhu i ruku ispod pazuha a auditorij koji posjecuje utakmice tog tima dolazi u carapama na japankama. Navalite livada fazon to vrapcici ma ja po dvjesto hiljada sedamnesti putrigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
@pappy Tuzlaci su uvijek otvoreni za konflikt. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
daj nam nekog trebinjcaHeller je napisao/la:Gledam Rigotinu i Pastrmku samo im fali kakav Vlah iz one vukojebine Istočnog Mostara
goveđigulašmajka
Potraži na temi Željezičara.rigotina je napisao/la:daj nam nekog trebinjcaHeller je napisao/la:Gledam Rigotinu i Pastrmku samo im fali kakav Vlah iz one vukojebine Istočnog Mostara
Nullius in verba
Njih smo pošamarali u finalu kupa, pa ih izbacili iz lige. Zar im treba još belaja sa nama ?Sabinho je napisao/la:@pappy Tuzlaci su uvijek otvoreni za konflikt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.