Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
ja se samo bojim da ne se ponovi hostrija u zadnjih nekoliko kola,kad prvi primimo gol i onda juri rezultat cijelu utakmicuisakovich je napisao/la:hajmo malo prognozirati mec sa bvb,, ev ja mislim da necemo dobiti gol na toj utakmici te da ce mo pobjediti sa 1 ili 2 gola
jacky09 je napisao/la:Za Bayern bi bilo dobro da prodaju Pranjića, dovedu Srnu i Lahma prebace na lijevog beka.
Čitam forume Bayerna, pa ima jako puno članova koji žele takav razvoj situacije. Inače mi to nebi palo na pamet, ne pratim Bayern previše.Monolog je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Za Bayern bi bilo dobro da prodaju Pranjića, dovedu Srnu i Lahma prebace na lijevog beka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto dovoditi nekog da igra desnog beka, a Lahma prebacivati na poziciju koju NE ŽELI igrati. Uostalom, kada se već mora mijenjati Pranjić(a mora), onda će isti biti zamijenjen lijevim bekom.
Mrgalj smo nama daje golove, 2 lani (oba neregularna)Omerbavarac je napisao/la:Kakav N'zogbia?![]()
Nista od toga.
Nego, sutra protiv Dortmunda bez Altintopa, ali raduju informacije koje kazu da bi Gomez napokon mogao biti starter.
Neka i sutra uvali jedan, pa makar bio neregularan.Hare_BvB je napisao/la:Mrgalj smo nama daje golove, 2 lani (oba neregularna)Omerbavarac je napisao/la:Kakav N'zogbia?![]()
Nista od toga.
Nego, sutra protiv Dortmunda bez Altintopa, ali raduju informacije koje kazu da bi Gomez napokon mogao biti starter.
+ Obara rekorde.Los*Blancos je napisao/la:Ode Mainz![]()
Ne, oni su samo dostigli rekord. Tek im predstoji da obore isti.OTNYS_YNWA je napisao/la:+ Obara rekorde.Los*Blancos je napisao/la:Ode Mainz![]()
Ako , je ovo na racun Bayerna , a vidim da jest dok se po nasoj temi pise da ti odgovorim onako zustro .OTNYS_YNWA je napisao/la:+ Obara rekorde.Los*Blancos je napisao/la:Ode Mainz![]()
Izvini necu vise postavljati ako ti bas toliko smeta !bavarian_bk je napisao/la:CoDe brate , iritira me to tvoje stavljanje zareza nakon prve rijeci .![]()
Danas Gomez aBd od prve , da pokaze svoje znanje Gaalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.